![]() |
Yeni Sivasspor.com Sayfalari Harika Olmuş
Sevgili Rüştü Gardaş Ve Değerli Moderatör Arkadaşlarim Sitemizin Yeni Hali Süper, çok şik Ve Kullanişli Olmuş, Sitemiz çok Parlamiş Aynen Sivassporumun Yildizlari Gibi, Emeği Geçen Herkese Teşekkürler,,
A Bircan |
tam anlamıyla bittiğinde gerçekten güzel bir site olacak....harika
|
Gerçekten çok güzel olmuş.Olumlu yenilenmeye her zaman açığız.
|
sorunlu biraz
site çok sorunlu olmuş
her siteye girişte rumuzu şifreyi tekrar yazmak zorunda kalıyorum. kısa mesaja neden yazılmıyor. eskisi dahamı iyiydi ne. |
[QUOTE=drummer]site çok sorunlu olmuş
her siteye girişte rumuzu şifreyi tekrara yazmak zorunda kalıyorum. kısa mesaja neden yazılmıyor. eskisi dahamı iyiydi ne.[/QUOTE] Tahminim senin Browserin ayarlarından kaynaklanıyor. Cookie ler yğklenemediğinden giriş yapamıyon ve giriş yapmadığın müddetce Mini Sohbete yazılmıyor. İnternet Explorer de Korunma basamayı azaltman gerekiyor. Bende almanca olduğu için tam ne yapacağını söyleyemiyorum. bu sorun nadir çıkıyor ve sitenin kaliteli olmaması anlamına gelmez Saygılarla Halil |
Ya New Topic Nasil Açiliyor 2 Saattir Uğraşiyom
|
sitemiz her asamasıyla mükemmel... ancak gecis sürecindeki bir takım sorunlarla karsı karsıya kalacagımız bir gercek... hepimize hayırlı olsun... ELİNE SAGLIK RÜSTÜ ABİ....
|
he buldum tamam
|
web sayfası
yenilenen web sayfası güzel olmuş ancak yanlış hatırlamıyorsam galeri bölümü aktif olacaktı, ya ben göremedim yada eklenmedi sanırım...
|
yeni site süper olmus
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:38. |