SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   YAVUZ ERAYDIN (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=135)

tahakalebasi 30.12.2004 13:46

YAVUZ ÇOKTA İYİ BİR KALECİ DEĞİL ÇOK ÇALIŞMASI LAZIM ÇOOK

chereko 30.12.2004 14:38

ben katılmıyorum kardeşim yavuz iyi bir kaleci ve genç bence daha iyi durumda olacaktır zaten şimdiye kadar yediği gol sayısıda bunu biraz olsun tastik eder ona güvenmeli ve arkasında olmalıyız ilerde çok daha iyi bir kaleci olacaktır

tahakalebasi 30.12.2004 16:23

yavuzun birşey yaptığı yok herşeyi savunma yaptı.tamam bazı kritik pozisyonlarda topu gayet güzel bir şekilde kurtardı.ama böyle kritik pozisyonları bütün kaleciler hemen hemen kurtardı.görmedinizmi mardin maçında yediği golü,yozgattan yediğimiz golü.eğer savunmamız iyi olmasa yavuzun bir maçlık ortalması 4.00 olurdu.bence yavuz bizi çok zor durumlarda bırakabilir ve süper liğe katılmamızı bile engelliyebilir... :twisted: :evil:

türkçerap_yakup 30.12.2004 20:16

taha kardeş sana katılıyorum...seneye recebin gelmesini istiyorum ben....gençse recepte genç...kaliteyse recep yavuzdan daha kaliteli.......recep biler-fb

kakikli 10.01.2005 15:08

arkadaşlar yavuz kadar başarılı kalacimiz olmadı ki hiç bir ABDULLAH vardı ondan sonra kimse gelmedi ki bize yavuz fena değil fenerbahçeden recepi alabilirsek gelecek sezon süper lig için ii olur...

erol_58 08.02.2005 19:49

BENCE YAVUZ İKİNCİ LİG EN İYİ KALECİSİ BUNDAN SONRA BAŞARILARINI DAHA ÇOK GÖRÜRÜZ SÜPER LİGDE GÖRMEK İSTERİZZZZ EROL BABA.........I LOVE YOU YAVUZ :arrow: :P :P :P :D :D :)

BROTHERS58 15.02.2005 14:22

BENCE YAVUZ SÜPER LİGDEDE BİZİMLE KALMALI,ZİRA TÜRKİYEDE İYİ KALECİ KOLAY BULUNMUYOR.BİZİ SÜPERLİGE TASIDIGI GİBİ ORDADA BİZİ TAŞIYACAK KALİTEDE.BAŞARILAR DEVAMI DİLEĞİYLE YAVUZ!!!

kerem 15.02.2005 14:47

inanamıyorum size şurada süper ligden bahsediyoruz 2.ligden değil.(gerçi yavuz 2.ligdede kötüde hadi neyse)şurada Kerem dururken,Souleymanuo dururken,recep vb... birçok yetenekli kaleci dururken Yavuz'un süper ligde işi yok.başkan ve teknik direkdör yok gitmesin derlerse kendi sorunları süper ligden çıkmamızla düşmemiz bir olur.ama şöyle Afrika'dan Brezilya'dan veya Türkiye'den yetenekli kaleciler getirilirse düşmek değil Uefa kupası oynarız.

SON BİR SÖZ EKLİYİM: [color=red][size=7]YAVUZ'UN SÜPER LİG'DE İŞİ YOK VE OLMAYACAK[/size][/color]

Yildizeli 15.02.2005 15:08

arkadaslar suyumu cikti kalecinin
neyi var neguzel kaleci simdiden bunlarimi tartisalim olmuyor hepsine destek verelim selamlar saygilar

izmirliyigido 18.02.2005 10:46

Yavuz kardeşim Allah aşkına şu önümüzde ki 2 maçta gol yeme... Bak sen arka arkaya 4-5 maç gol yemedigin haftalar oldu ama hiç bahsi geçmedi, şimdi Vestel'in kalecisi Bülent Ataman 5 maçtır gol yemiyor adamı göklere çıkartıyorlar. Alçak medya...

Ne olur sende şu önümüzde ki birkaç maç gol yeme...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:38.