SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Sivasımızın Amator Klupleri (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Zaferspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=13625)

swoden 23.10.2007 10:48

Zaferspor

[COLOR="Red"]Sivasspor stadyum çevresinde fazlasıyla amatör takım vardı. Bende o takımlardan birinde ''Zaferspor''da kalecilik yaptım. Ancak İstanbul'a taşınınca çok sevdiğim takımımdan ayrı kaldım. O zamanlar yaşım daha küçüktü ama her maçımızı tek tek hatırlıyorum ve takım arkadaşlarımıda. En son maçımı ise 1996 yılında yapmıştım. Sivas'a ziyaretlerim kısıtlı zamanlar olduğu için kulübümü ziyarette edemedim. O takımda oynamış olan arkadaşlar varsa sizinle görüşmek isterim.[/COLOR]

FurkaN 26.10.2007 12:28

-->: Zaferspor

[B]Zaferspor hala duruyor mu??....[/B]

altuntas58 26.10.2007 12:35

Zaferspor sivsımızın eski ve köklü kulüplerindendi şehir dışında olduğumdan şimdi ne durumda bilmiyorum ama önceden çok iyi bir kulüptü her genc o zamanlar bu kulüpte futbol oynamaya can atarlardı tahmin ediyorum şimdide öyledir başarılarının devamını dilerim

FurkaN 26.10.2007 12:48

[B]Şimdi devam ettiğini hiç sanmıyorum müessese takımı olmadığı için ayakta kalması çok zor...[/B]

EyüphanAydın 26.10.2007 13:42

--->: Zaferspor

[B]BEN BİR ARA BÖYLE BİR KULUP DUYDUM AMA VALLA BURDAMI DUYDUM SİVASTAMİ DUYDUM TAM HATIRLAMIYORUM....[/B]

video58 26.10.2007 14:14

BEN BÖLE Bİ TAKIM İSTANBULDA DUYDUM.

BİDE ZARA EKİNLİ VAR,.ODA İSTANBULDA

swoden 29.10.2007 13:31

Amatör ancak profosyonelce işleyen bir çark dönüyordu. İbrahim Toramanlar, Adem Dursunlar bu kulüplerin bünyelerinden çıkmıştır. Ben 93'te minik takım seçmeleriyle katılmıştım. O maçta gol yemeyip seçmeleri direkt kazanmıştım. 2 sene minik takım 1 senede yıldız takımda kalecilik yapmıştım. Yıldız takımdayken lisansımda çıkmıştı. Tam kendimizi Sivasspor'a gösterecekken İstanbul'a göç ettik. İstanbul'da Çeliktepespor'da oynayıp sonrada eğitime önem verdik. Çok küçük yaşta olmama rağmen hala o günleri çok özlerim. Buradanda eski takım arkadaşlarımı bulma ümidini taşıdım ama hakikaten kulüp dağılmış. Minik takımı o yılda Mesut Hoca yıldız takımıda Cumhur Hoca çalıştırıyordu.

ariff_58 02.02.2008 20:11

cumhur abi bıraktı takımı ama desteği var şimdi nurettin tanrıverdi çalıştırıyo başkanlardan ömer özkaynakçı var klüp eskisi gibi değil benim takımım değil ama arkadaşlara bilgi vermek için yazdım

eyuphulagu 06.04.2008 17:47

Zaferspor sivasta altyapının mimarlarındandır.Çok sayıda genci sivas futboluna kazandırmıştır.1977 de kurulmuştur.bu takımın altyapısından yetişmiş biri olarak zafersporla ilgili bir konu açıldığı için çok mutlu oldum.umarım zaferspor eski günlerine geri döner.Zaferspora başarılar diliyorum.

muraji 19.04.2008 13:50

zaferspor cok seckin ve temiz kuluptur 12 yasinda zaferspora katildim. 18 yasima kadar orda futbol oynadim sonra cimentospora katildim. simdi yurt disindayim.ama zaferspor benim icin cok onemliydi. arkadaslik ust seviyede kardes gibiydik.insallah öyle devam ediyordur.benim hocalarim nurettin tanriverdi ve cumhur kurt idi

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:31.