![]() |
KONYA´YA HAZIRIZ!
[IMG]http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/images/Article/7_4519__sivas_bursa0110.jpg[/IMG]
Konyaspor maçının kendileri açısından çok zor ve önemli bir maç olduğunu ifade eden Kaptan Mehmet Yıldız ''Buraya gelmek, liderliğe çıkmak bizim için kolay olmadı. Bundan sonra burada kalıcı olmak daha zor. Onun için daha çok çalışağız'' dedi. Yıldız, rakipleri Konyaspor'un çok iyi futbolculardan kurulu bir takım olduğunu belirterek, ''Ama ligdeki durumları pek iç acıcı değil. Bizim maça çok önem vereceklerini düşünüyorum. Biz de bu maça çok önem veriyoruz. Lider gittiğimiz Konya'dan lider dönmek istiyoruz. İnşallah elimizden gelenin en iyisini yapıp, oradan galibiyetle döneriz'' diye konuştu. Liderliğin baskısı, stresi olmadığını anlatan Yıldız, ''Biz her maça nasıl çıkıyorsak, Konyaspor maçına da öyle çıkacağız. Liderlik artı bir motivasyon olacak diye düşünüyorum. Liderlik mutluluğunu yaşayabildiğimiz kadar yaşamak istiyoruz'' dedi. |
-->: KONYA´YA HAZIRIZ!
8699516251444
333333 653222222222222222 |
--->: KONYA´YA HAZIRIZ!
KONYASPOR SİVASSPORA HER ZAMAN TERS GELEN BİR TAKIM LİDER OLMAK ZORDU AMA LİDERLİĞİ KORUMAK DAHA ZOR OLACAK
|
KONYA´YA HAZIRIZ!
[B][COLOR="Blue"]Zor ve çekişmeli bir maç olacağını düşünüyorum. Konya lider'i yenmek için farklı oynayacak. İnşaallah her dönem bize ters gelen Konya'yı bu kez evlerinde yeneriz.[/COLOR][/B]
|
tabı hazır olacağız haydı yneın bu maçı can yoldaşlarım be mehmet balılı petkov abılerım gollere boğun konyayı
|
-->: KONYA´YA HAZIRIZ!
Konyaspor-sivasspor macı çok cekişmeli gececeğe benziyor inşallah kazanan taraf biz oluruz konyasporun durumu hiçte iyi değil bu maca çok asılacaklarını düşünüyorum ama bizde elimizi kolumuzu bağlayıp oturacak değilizya bizde liğin lideri güclü bir takımız onlarda bunu hesap ederek tedbirler almaya kalkışacaklar ortada gececek bir mac olacağını hata yapan tarafın mağlup olması kacınılmaz olur kazanan tarafın sivasspor olması dileklerimle şimdiden sivassporuma başarılar dilerim
|
[B]oldukça zor bir maç olacak, konyada çok iddalı bu konuda; sayın başbakanımızın bu konuda güzel bir sözü var Durmak Yok Yola Devam bu sivasım içinde geçerli...[/B]
|
oldukça çekişmeli bir maç olacak inşallah kazanırız.
|
çok ama çok zor bir maç olucak ama ben yeniceğmizi düşünüyorum.
|
konyayı yenerek liderliğimizi sürdürmek istiyoruz.insallah mac bizim istediğimiz şekilde biter.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:21. |