![]() |
Bil Bakalım-3
Sivasspor-Kasımpaşa maçında ilk gol hangi dakikalar arasında olur.Haydi site üyeleri BİL BAKALIM.
[COLOR="Blue"]SEÇENEKLER[/COLOR] Gol olmaz Duraklamalarda gol olur(90+) .0 ile 10 dakikalar arası gol olur 11 ile 20 dakikalar arası gol olur 21 ile 30 dakikalar arası gol olur 31 ile 40 dakikalar arası gol olur 41 ile 50 dakikalar arası gol olur 51 ile 60 dakikalar arası gol olur 61 ile 70 dakikalar arası gol olur 71 ile 80 dakikalar arası gol olur 81 ile 90 dakikalar arası gol olur [COLOR="Blue"]BİL BAKALIM-2 BİLENLER VE GENEL OLUŞAN LİSTE[/COLOR] Konyaspor-Sivasspor maçında Sivassporumuzun ilk golü ''0 ile 10 dakikalar arasında geldi'' [B]BİL BAKALIM-2 BİLENLER[/B] MADTURK [B]GENEL OLUŞAN LİSTE[/B] alkanmustafa-[COLOR="Red"]1 [/COLOR] yigido_halil_58-[COLOR="Red"]1[/COLOR] MADTURK-[COLOR="Red"]1[/COLOR] [COLOR="Blue"]NOT:[/COLOR]Her üyenin 1 mesajı olacak.Yorun yapmak serbesttir.Ancak şunu unutmayın.Cevabınınızı da kesin yazınız.Unutmayın 1 mesajınız olacak sadece.2. mesajınız sayfada olmasın.Oyunda [COLOR="Red"]Sivasspor[/COLOR] ön plandadır. |
--->: Bil Bakalım-3
MADTURK tebrik ederim.
BENDE OYNAYAYIM YİNE. kasımpaşa maçında ilk golümüz 11 ile 20 dakikalar arasında olur. |
21 ile 30 dakikalar arası gol olur...
|
-->: Bil Bakalım-3
11-20 dk.lar arasında olur..
Tüm kardeşlerime başarılar |
41-50 arası gol olur gibime geliyor
yarışmacı arkadaşlarıma başarılr diliyorum :D |
[B]21 ile 30 dakikalar arası gol olur[/B]
|
[COLOR="RoyalBlue"][I]çok hızlı başlarız maça yaaa 0-10 diyorum.hatta bu dakikalar arasında iki gol bile buluruz:) (inş)[/I][/COLOR]
|
21 ile 30 dakikalar arası gol olur.
Utandırma beni yiğidom. |
31 İLE 40 DAKİKALAR ARASINDA OLUR BENCE.
HERKEZE BAŞARILAR DİLERİM. |
11 ile 20 dakikalar arası gol olur
sivassporum atar hemde golü |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:45. |