![]() |
FACEBOOK'DA SİVASSPOR!!!
[B][B]Arkadaşlar içinizde muhakkak çok fazla vardır [url]www.facebook.com[/url] üyesi
Türkiyede en kısa zamanda en çok üyeye ulaşan internet sitesi. Burda hangi takımın en çok taraftarı var yarışması var. Lütfen üye olanlar Sivasspor a oy atalım . Çok gerilerdeyiz. Hakettiğimiz yere ulaştıralım Sivasspor u Üyelere sesleniyorum yapmanız gereken [url]http://apps.facebook.com/hodrimeydan/[/url] kısmından Sivasspor u destekliyorum seçeneğini seçmeniz... İnşallah en kısa zamanda yukarılara tırmanacağız. Şu an ki durum;[/B][/B] [COLOR="Red"] 1 - Fenerbahçe 51530 taraftar Fenerbahçeliyim 2 - Galatasaray 51530 taraftar Galatasaraylıyım 3 - Beşiktaş 26567 taraftar Beşiktaşlıyım 4 - Trabzonspor 1899 taraftar Trabzonsporluyum 5 - Karşiyaka 1624 taraftar Karşiyakalıyım 6 - Göztepe 1298 taraftar Göztepeliyim 7 - Bursaspor 653 taraftar Bursasporluyum 8 - Eskişehirspor 609 taraftar Eskişehirsporluyum 9 - Ankaragücü 255 taraftar Ankaragücülüyüm 10 - Orduspor 181 taraftar Ordusporluyum [B]11 - Sivasspor 162 taraftar Sivassporluyum [/B] 12 - Sakaryaspor 160 taraftar Sakaryasporluyum 13 - Denizlispor 153 taraftar Denizlisporluyum 14 - Altay 152 taraftar Altaylıyım 15 - Giresunspor 76 taraftar Giresunsporluyum 16 - Kartalspor 55 taraftar Kartalsporluyum 17 - Antalyaspor 48 taraftar Antalyasporluyum 18 - Kocaelispor 47 taraftar Kocaelisporluyum 19 - İstanbulspor 44 taraftar İstanbulsporluyum 20 - Kayserispor 41 taraftar Kayserisporluyum 21 - Samsunspor 17 taraftar Samsunsporluyum 22 - Konyaspor 16 taraftar Konyasporluyum 23 - Gençlerbirliği 8 taraftar Gençlerbirliğliyim 24 - Gaziantepspor 7 taraftar Gaziantepsporluyum [/COLOR] |
--->: FACEBOOK'DA SİVASSPOR!!!
o 162 kişin içinde bende varım sanırım :)
|
-->: FACEBOOK'DA SİVASSPOR!!!
şifre istiyor......................................
|
Allaha şükür attık oyumuzu...Herkesi facebookdaki sivasspor grubumuza bekliyoruz...paylaşımlara, dostluğa ordan devam edelim...
|
[QUOTE=ceza_tolga_rep;270514]şifre istiyor......................................[/QUOTE]
[B]Üye değilsen oy atamazsın gardaş.[/B] |
[B]Son durum; [/B]
[B]1 - Fenerbahçe 51560 taraftar Fenerbahçeliyim 2 - Galatasaray 51552 taraftar Galatasaraylıyım 3 - Beşiktaş 26577 taraftar Beşiktaşlıyım 4 - Trabzonspor 1900 taraftar Trabzonsporluyum 5 - Karşiyaka 1626 taraftar Karşiyakalıyım 6 - Göztepe 1299 taraftar Göztepeliyim 7 - Bursaspor 654 taraftar Bursasporluyum 8 - Eskişehirspor 609 taraftar Eskişehirsporluyum 9 - Ankaragücü 254 taraftar Ankaragücülüyüm 10 - Orduspor 181 taraftar Ordusporluyum[/B] [B][COLOR="Red"]11 - Sivasspor 163 taraftar Sivassporluyum [/COLOR][/B] |
Daha çok yolumuz var çokkk...Bu 11.lik hiç yakışmıyor...Türkiye'de en çok Sivaslı varr ama facebook denilen şu ortamda sivaslı sayısı az gibi. gerçi birçok grubumuz var ama daha fazla sivaslıyı çekebilmek lazım...haydi hemşolar haydi facebooka....:)))
|
-->: --->: FACEBOOK'DA SİVASSPOR!!!
[QUOTE=tugcin;270522]Daha çok yolumuz var çokkk...Bu 11.lik hiç yakışmıyor...Türkiye'de en çok Sivaslı varr ama facebook denilen şu ortamda sivaslı sayısı az gibi. gerçi birçok grubumuz var ama daha fazla sivaslıyı çekebilmek lazım...haydi hemşolar haydi facebooka....:)))[/QUOTE]
[B]Geçen hafta 16. sıradaydık Yavaş yavaş yükseliyoruz:) Hatta gardaş ben en baştan beri takip ediyorum ilk başta yarışma sadece beşiktaş fener galatasaray ve trabzonla başladı. Yani bir tek onlara oy atılıyordu. Diğer takımları sonradan eklediler...[/B] |
arkadasalr cok oy atmamiz gerekiyo cok gec kalmisiz
|
YA ARKADASLAR HEP DUYUYORUZ --BU KELIMEYI
FACEBOOK--BUNE ALLAH ASKINA BIRISI BANA YAZSIN VE SIVASSPORA NASIL ORADAN OY ATACAGIZ ACIKLAMA GETIRIN --SANIRIM BENIM GIBI OLAN COK ARKADASIMIZ VAR SELAM VE SEVGIYLE BEYPINARLI YIGIDO58 |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:50. |