SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   MAÇIN ARDINDAN... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=14019)

SivasSpor.Com 10.11.2007 21:49

MAÇIN ARDINDAN...

[IMG]http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/34089_1_070930235940.jpg[/IMG]

Teknik direktör Bülent Uygun, Beşiktaş galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "Beşiktaş'ın Liverpool maçından sonra yıpranmış olduğunu biliyorduk ve ona göre de hazırlıklarımızı yaptık" dedi.

Uygun yaptığı açıklamada, "Beşiktaş'ın Liverpool mağlubiyetinin ardından bu maça çok hırslı çıkacağını biliyorduk ve önlemlerişmizi ona göre aldık. Beşiktaş'ın Liverpool karşısında yaşadıkları nedeniyle biz de çok üzüldük. Orada istenmeyen bir mağlubiyet aldılar. Onların fizik ve mental olarak yıptrandıklarını biliyorduk ve antrenmanlarımızı da ona göre yapmamıza rağmen ilk yarıda istediklerimizi sahaya yansıtamadık. İkinci yarıda Balili'nin atılmasıyla tempo yükseldi ve biz de bir iki pozisyon bulduk. İbrahimin de atılmasının ardından bizim taktik değişikliklerimiz geldi ve istediğimiz sonuca aldık. Beşiktaş'ı İstanbul'da yenmiş olmak ve liderliği yeniden almamız nedeniyle mutluyuz." dedi.

Şampiyonluk söyleminin sivasspor için henüz erken olduğunu belirten Uygun, "Şampiyon olmak için pek çok faktörün bir araya gelmesi gerekiyor. Biz bugün için bir kıvılcım çaktık ilerleyen yıllarda başarı gelecektir." dedi.

Uygun devre arasında Hırvat milli takımında oynayan bir orta saha oyuncusuyla anlaştıklarını da açıkladı.

[B]Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Sivasspor maçı sonrası şunları söyledi ; [/B]

"Bugün oyunun gidişatını etkileyecek en önemli faktör, psikolojik faktörlerdi.. Taraftarın göstereceği olumlu tepki bizi olumlu etkileyecekti.. Ama taraftarımız takımının yanında olamadı.. Öne geçtiğimiz anlarda etkisini gösterebilseydi hakem de bizim aleyhimize kolay kararlar veremeyebilirdi.."

"Liverpool maçı sonrası buradan alınacak galibiyet çok önemliydi.. Alınacak bir galibiyet 15 günlük ara öncesi bizim toparlanmamıza yardımcı olacaktı.. Şimdi önümüzde bir ara var ve bu arada çok önemli maçlara oyuncularımızı hazırlamamız gerek.. Onlarda aslında bugün büyük bir mücadele gösterdiler.. Bize bugün mücadelenin yanında bir galibiyet çok faydalı olacaktı.. Şanssız bir gün yaşadık.. Bu dönemi iyi değerlendirmemiz lazım.."

"Bakın ben buraya üç ay dört aylık dönem içinde istediğimiz herşeyi yapacağım, herkesin istediği Beşiktaş'ı 3 ayda oluşturacağım diyerek gelmedim.. Öyle olsa 6 aylık imzalardım.. Bugün baktığınızda açıkcça konuşmak gerekirse sıkıntılarımızın olduğu gerçek.. Bunu bugün düzeltmemizin imkanı yok.. Devre arasını bekliyoruz.. Ama yıllarca baktığınız zaman Del Bosque gelmiş 6 ay kalmış gitmiş, Tigana gitmiş, Rıza hoca gitmiş.. Bir takımda istikrar oluşturulmak isteniyorsa bunların olmaması lazım.. İstifayı hiç düşünmedim.. Gerekeni yapacağız.. "

"Geçmişe göz attığınız zaman her yapılan transferi tutturan bir takım olduğunu göremiyoruz.. Zaman zaman yanlışlar olabilir veya şartlar onu gerektirebilir.. Bizim yaptığımız transferler içinde iyi olanlar da var, beklentilerimizi karşılayamayanlar da var.. Yabancı transferlerimizin bazıları iyi çıktı.. Higuain mesela bugün çok iyi oynadı.. Her şeyi doğru yaptık demiyorum.. Bizim de yanlışlarımız oldu imkanlar doğrultusunda.. Ama neyi yanlış yaptığımızı da çok iyi gördük.. "

[B]Beşiktaş'ın Sivasspor'a 2-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrasında taraftarın istifaya davet ettiği Menajer Sinan Engin bomba gibi açıklamalar yaptı.. [/B]

İşte Engin'in açıklamaları ;

"Her şeyden önce 8-0'lık mağlubiyetten ötürü gerçek Beşiktaşlılardan özür diliyoruz.. Biz herkesten çok daha fazla üzülüyoruz ve gece uyuyamıyoruz.."

"Bugün maça geldiğinizde Şampiyonluk yolunda bir maçımız var.. Protesto yapacaksanız maçtan önce, devre arasında, maç sonunda yaparsın.. Sen Beşiktaş'ı seviyorsan, takımını destekleyeceksin.. Sen futbolcunu ayağına topu aldığında ıslıklarsan burada bir art niyet var.."

"Ben göreve geldim ve hocamızla konuşup takviye yapılması gerektiğini söyledik.. Bir takım yanlışlar yapılmış ve biz bunun çalışmalarına başladık.. Başkan ve hocamızla birlikte.. Gelecek hafta 10-12 arkadaş avrupaya çıkıyoruz.."

"Sen burada üzülüp tepki gösteriyorsun, futbolcular da senden daha çok üzgün.. Kimse 8 gol yemek istemez.. Avrupa maçlarında gücümüz bu dedik.. Gördük.. Liverpool maçında beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık.. Herkesten çok üzüldük.. Kimse anlatmasın bana.. Beşiktaş'a benim ve 100. yılda yaptıklarımızı anlatmak lazım.. Burada Beşiktaş'ta daha önce idarecilik yapmış insanlar acayip işlere girmişler.. Bunu Başkan anlatır.. Beni ırgalamaz.. Başkan bırakalım der, ben bırakırım.."

"Yazık.. Bugün senin rakibin Sivasspor.. Konsantre dağılmış, takımını coştur, maç bitsin, kazanalım, istersen stadı yak.. Biz tüm derbileri deplasmanda oynadık.. Avantajımızı kaybettik.. Bu arkadaşları, kardeşleri tanıyoruz.. Sen bizi PAF takımı ile çıkmadık diye protesto ediyorsan et maçtan sonra, ama bu çıkan takımı coştur.."

"PAF takımı çıkartsaydık ne olacaktı?.. PAF çıksaydı başka bir şey söylenecekti.. Burada futbolcularımızın isteği vardı.. Hakemleri görüyorsunuz.. Ben her hafta disiplin kuruluna sevk ediliyorum.. Benim için fark etmez.. Çıkın maç bittikten sonra istediğinizi söyleyin.."

"Başkan hataları ve sevabı ile 30 milyon dolar para vermiş.. Kendisi Pazartesi günü anlatır.. Yazık bu maça.. Bu taraftar bizi destekleseydi, kazanırdık bu maçı.. Benim Liverpool maçından sonra aklım, beynim gitti.. Çocuklar gördü soyunma odasında halimi.. Ama burada Porto'ya nasıl yenildiğimiz belli.. Bugün belki orada 6 puanımız olacaktı.. Dolayısıyla bu çocukların burada bir suçu yoktu.. Bu bize bir yara, tamam ama hayat devam ediyor.. Biz doğru yerlere doğru transferleri yapacağız.. Ama bu taraftar bizim iyi olmamızı, Beşiktaş'ın iyi olmasını istiyorlarsa, desteklemeleri gerekir.."

"Başkan bana Fenerbahçe maçı sonrasında dedi PAF takımı olayın ben açıkladım.. Onun da canı yanmış.. Ne yapsın.. Bir tepki vermesi lazım.. 8-0 planlarımızı bozdu.. Burada futbolcularımız istediler çıkıp oynamayı.. Bu kulüp kararıdır.. Yönetim bir karar almıştır, olmuştur, olmamıştır.. Bunları bir kenara atmak lazım.. Bu futbolcu topluluğu çıkmıştır burada ve destek gerekir.. Beşiktaş'a yazık oluyor burada.."

"Sinan Engin İstifa, PAF takım nerede falan filan.. Bunları söyleyebilirler ama uzatmanın bir anlamı yoktu.. Futbolcunun motivasyonunu bozacak tezahürata gerek yoktu.. Benim değişik bir yapım var.. Çok kolay istifa etmek.. Benim istifamla birileri mutlu olacaksa.. Gerçek Beşiktaşlılar istemiyor istifa etmemizi.. Başkanla birlikte hareket ediyorum ben.. Başkan ne karar verirse bir dakika durmam.."

"Yıldırım Başkan istifa etti diyelim, benim mukavelem var tazminatlı, ben istifa ederim, o tazminatı da almam bazıları gibi.. O tazminatı alıp, sonra çıkıp Beşiktaş'ı orada burada eleştirenler var.."

11 temmuz 11 10.11.2007 21:55

--->: MAÇIN ARDINDAN...

maç hakında bjk 1 sivasspor 0 ,sonra 1-1 olduğunu duydum ve öyle bıraktım maçı işim vardı sonra tel çaldı arayan oğlumdu, dedim maç ne oldu? dinleyemedim dedim anne kazandık diyeyince koptum yehuuuuuuuuuuuu yaşasın sivasspor.nilgün

SivasLady 10.11.2007 22:01

[B]ilk yari takimimiz fazla etkenlik göstermedi
ama bir kisi azalisin hepsi maca asildi
ve denge gelisin galip gelmeyi bildik
cok güzel bir mac oldu
hem futbolculari hem teknik heyeti yönetimi tebrik ederim
takimi yalniz birakmayip tribünde yerlerini alan taraftarada tesekkür ederim

galibiyet serimizin devam etmesini dilerim[/B]

HALIL 10.11.2007 22:03

-->: MAÇIN ARDINDAN...

hangi hirvat yaa bizi heyecandan oldurmeyin soyleyin isimini

NUMAN 10.11.2007 22:03

BU GÜN BENİ SEVİNÇLERİN EN BÜYÜĞÜNÜ YAŞATAN TÜM FUTBOLCULARA VE EMEĞİ GEÇEN HEKESE CANI ÖNÜLDEN TEŞEKKÜR HER ŞEY SİVASSPOR VE SİVAS İÇİN .........DEVAMI HAFTAYA

HaYaLL58 10.11.2007 22:11

[COLOR="Blue"]HELAL OLSUN BE SİVASIM İNŞALLAH HEP BÖYLE DEVAM EDİCEZ HERKEZ GÖRECEK SİVASSPORUN KİM OLDUĞUNU[/COLOR]

yigidomustafa58 10.11.2007 22:13

[B]hocamla bir kez daha gurur duydum maçta tüm futbolcular güzel oynadı ikinci yarı ama Devran Ayhan maç boyunca süper oynadı tüm futbolcularımızı tebrik eder başarılarının devamlarını dilerim...[/B]

izmirliyigido 10.11.2007 22:31

ADAM GİBİ ADAM ERTUĞRUL SAĞLAM DEDİLER, HAKLILAR AMA ONDAN DAHA ADAM GİBİ ADAM BÜLENT UYGUN. HELAL OLSUN SANA HOCAM, SAYENDE YÜZÜMÜZ GÜLÜYOR.

YALNIZ MAÇTA HİÇ HOŞUMA GİTMEYEN BİR TEZHÜRAT VARDI. ******** BEŞİKTAŞ TRİBÜNLERİ HEP BİR AĞIZDAN " SİVAS'LI AYILAR, İSTANBUL'DA NE ARAR " DİYE BAĞIRDILAR DAKİKALARCA, BİLMEM DİKKAT ETTİNİZMİ?

NE ARAYACAK SÖYLEYECEĞİM AMA TERBİYEM MÜSAADE ETMİYOR. YİNE SÖYLEYECEĞİM, AMA SANSÜRLÜ S.....EK KARAKARTAL ARAR, NE ARAR BAŞKA.

ADAMA BÖYLE ALKIŞLATIRIZ KENDİMİZİ. BİR ÇİFT LAFIMDA İBRAHİM TORAMAN'A VAR. BİR SİVAS'LI OLARAK ARTİSTLİK HİİÇÇÇÇ YAKIŞMIYOR ONA, BENDE ONU ADAM SANIRDIM. ANLAŞILAN İSTANBUL ONU BOZMUŞ VE KENDİ TARAFTARINA ŞİRİN GÖRÜNMEK İÇİN O EZİKLİĞİ YAŞIYOR. YAZIKLAR OLSUN..
.

Del Piero 10.11.2007 22:51

vcarsa yoksa yiğido ulan :) alayına isyan !!

CÜSSKB-Aynur 10.11.2007 22:53

-->: --->: MAÇIN ARDINDAN...

[QUOTE=izmirliyigido;272341]ADAM GİBİ ADAM ERTUĞRUL SAĞLAM DEDİLER, HAKLILAR AMA ONDAN DAHA ADAM GİBİ ADAM BÜLENT UYGUN. HELAL OLSUN SANA HOCAM, SAYENDE YÜZÜMÜZ GÜLÜYOR.

YALNIZ MAÇTA HİÇ HOŞUMA GİTMEYEN BİR TEZHÜRAT VARDI. ******** BEŞİKTAŞ TRİBÜNLERİ HEP BİR AĞIZDAN " SİVAS'LI AYILAR, İSTANBUL'DA NE ARAR " DİYE BAĞIRDILAR DAKİKALARCA, BİLMEM DİKKAT ETTİNİZMİ?

NE ARAYACAK SÖYLEYECEĞİM AMA TERBİYEM MÜSAADE ETMİYOR. YİNE SÖYLEYECEĞİM, AMA SANSÜRLÜ S.....EK KARAKARTAL ARAR, NE ARAR BAŞKA.

ADAMA BÖYLE ALKIŞLATIRIZ KENDİMİZİ. BİR ÇİFT LAFIMDA İBRAHİM TORAMAN'A VAR. BİR SİVAS'LI OLARAK ARTİSTLİK HİİÇÇÇÇ YAKIŞMIYOR ONA, BENDE ONU ADAM SANIRDIM. ANLAŞILAN İSTANBUL ONU BOZMUŞ VE KENDİ TARAFTARINA ŞİRİN GÖRÜNMEK İÇİN O EZİKLİĞİ YAŞIYOR. YAZIKLAR OLSUN..
.[/QUOTE]

[B]İbrahim TORAMAN ın Yarın bir gün Sivasspor a gelmeyeceği ne malum. Bize ne olursa kendimizden olur zaten.[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:21.