![]() |
IWAN REDAN TAMAM!!
[IMG]http://www.yeniulke.net/newsletter/haber/3439-07111381328bg.jpg[/IMG]
Teknik Direktör Bülent Uygun΄un yakından takip ettiği, Chetkov΄unda yakın arkadaşı olan Iwan Redan΄ın ilk yarı bitiminde Sivas΄a geleceği ve imza atacağı öğrenildi. Turkcell Süper Liginde zirveyi zorlayan Sivasspor, ikinci yarıda takıma kazandırmayı planladığı oyuncuları sır gibi saklarken, 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Iwan Redan΄ın Sivasspor formasını giyeceğine kesin gözü ile bakılıyor. Vitesse, RBC Roosendal, RKC Waalwijk, Roda JC, Willen İl Tilburg ve Cardiff City FC takımlarında oynayan 27 yaşındaki Iwan Redan 1.80 boyunda. |
-->: IWAN REDAN TAMAM!!
iyi hayirli ugurlu olsun ..........
|
--->: IWAN REDAN TAMAM!!
demekki forvetlerden birisi gidiciinş.. hayırlısı olur
|
bencede iyi transferdir..lig tvde demişlerdi hırvatıstanın 1 futbolcuyla anlastık die ama bu hırvatıstanın futbolcusu mu?
yinede hayırlı olsun |
Bülent uygun ntv kanalındada söyledi ben izledim. Gelirse süper olur ve uefaya gittiğimiz zaman çok işine yarar sivassporun
|
arkadaslar demeki mehmet yildiz gidici
|
Ama mehmet yıldızı satabileceklerinide söyledi ona çok üzüldüm. inşallah mehmet yıldızı satmazlar
|
evet arkadaslar bu haber dogru hollandada yigenim var iwan reddani taniyo sitelerine bakmis onlarda dogruluyo
|
haa ayrica bu adamin ismi w ile yaziliyo v ile degil ayrica takimda iki iw(v)an oldu :D
ah bide su hirvat oyuncusu kimmis bi ogreneydik:D |
takımımıza hayırlı uğurlu olsun herseyin hayırlısı...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:37. |