![]() |
ANKARAYA OTOBÜSSSS
SELAM ARKADAŞLAR ANKARAYA GİTMEYE DÜŞÜNÜYORUZ BU KONUDA BİLGİ ALMAK İSTİYEN ARKADAŞLAR SİTE MESAJ YAZSINLAR SİVASLI OLUNMAZ SİVASLI DOĞULUR....
|
--->: ANKARAYA OTOBÜSSSS
[B]İnşallah düşünceniz gerçek olur,
Sivastan 67 dernek, çılgınlar, merkez tayfa ve siz en az birer otobüs kaldırarak peşpeşe geldiğinizde çok güzel görüntüler olur. Cüsskb'nin ilk deplasmanı mı olacak?[/B] |
bizde erzurumdan maça gelmeyi düşünüyoruz hareket saatini v ücretini birde otobüsün modelini yazarsanız sevinirim
|
-->: --->: ANKARAYA OTOBÜSSSS
[QUOTE=GuNaY;278555][B]İnşallah düşünceniz gerçek olur,
Sivastan 67 dernek, çılgınlar, merkez tayfa ve siz en az birer otobüs kaldırarak peşpeşe geldiğinizde çok güzel görüntüler olur. Cüsskb'nin ilk deplasmanı mı olacak?[/B][/QUOTE] [COLOR="Red"][FONT="Arial Black"]Kulüp birimi olarak Rektörlükten deplasman iznimiz yok. Üyelerimiz ancak bireysel olarak katılabilirler.[/FONT][/COLOR] |
evet eğer otobüs kaldırırsanız bizde 5-6 kişi ankaraya gitmeyi düşünüyoruz inş.. güzel bir organizasyon olur...
|
aynur ablayı kandırırsak otobusu ben ayarlarım zannımca :D
ızın cıkmazsa arkadaslarla kendı aramızda gıderız belki adsız bi grup olarak gideriz :D :D:D |
[QUOTE=merkez_emre;278569]aynur ablayı kandırırsak otobusu ben ayarlarım zannımca :D
ızın cıkmazsa arkadaslarla kendı aramızda gıderız belki adsız bi grup olarak gideriz :D :D:D[/QUOTE] evet hepimiz orada başkentli yiğidolar olarak takımıza destek veririz :) |
otobüsü ayarlarsak gidicez.aynur abla destek ver bari azda olsa...biz gitmek istiyoruz...biizmler beraber gelmek istyen arkadaşlarda var.biz yanlız kalmak istemioruz bu yolda...emre ben ve süleyman elimizden geleni yapıcaz gitmek için..
|
vermezsen unı de aclık grevi yaparız valla D:
|
masraflar aynur hanımdan galiba.
kendi çabanızla hareket edin.aynur hanımı gaza getirmeyin:) şimdi demiyomu haydi iki otobos benden |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:44. |