![]() |
SIVASSPOR´LA GURURLUYUZ
[IMG]http://www.sivasinsesi.com/images/genel/999999999999999999999999999926112007173233b.jpg[/IMG]
Sivasspor'u elde ettiği başarılar ve aldığı galibiyetten ötürü tebrik eden Vali Veysel Dalmaz; "Bundan sonra artık ileriye doğru geleceğimizi değerlendirmemiz hep beraber konuşmamız gerekiyor. dedi Sivasspor kulübü ile yönetimi ile taraftarı ile ilde bir değerlendirme yapmamız ve bundan sonra destek noktasında hem kamu kuruluşlarımızın, hem iş adamlarımızın desteğini almamız gerekiyor. Ben arkadaşlarıma demiştim bu zirve kolay kolay yakalanmıyor. Ama zirvedeyken de taraftarlarımızın iş adamlarımızın desteğini almamız gerekiyor. Umuyorum bütün iş adamlarımız bu galibiyetten sonra gururlanmıştır. Bu gururun, bu onurun devam etmesi lazım" dedi. Sivas'ın ülke gündeminde bir il olduğunu belirten Vali Veysel Dalmaz, "Sivas gerçekten sporuyla, diğer sosyal gelişmeleriyle ülke gündeminde. Bunu devam ettirmemiz için hep beraber canla başla gayret edeceğiz. Ben il Valisi olarak bizzat Sivsspor'un yanındayım. Desteğimizi özellikle ben sürdürmeyi düşünüyorum. Hep beraber daha neler yapılabilir, birlikte konuşacağız. Sivasspor Liderlik yarışında güzel bir konumda. Oyuncularımızla taraftarımızla, yönetimimizle gurur duyuyoruz.” dedi. |
--->: SIVASSPOR´LA GURURLUYUZ
Darısı Sayın Vali'nin memleketi Antalyaspor'a.Antalya'da takip ettiğim kadarıyla şu an lider durumdalar ve süper lige çıkma yolunda hayli iddialılar.
|
-->: SIVASSPOR´LA GURURLUYUZ
Bizler hepimiz Sivassporumuzdan gurur duyuyoruz sivasspora yaptığın katkılardan dolayı sayın valimiz sizinlede gurur duyuyoruz
|
--->: -->: SIVASSPOR´LA GURURLUYUZ
[QUOTE=altuntas58;278826]Bizler hepimiz Sivassporumuzdan gurur duyuyoruz sivasspora yaptığın katkılardan dolayı sayın valimiz sizinlede gurur duyuyoruz[/QUOTE]
Sözlerine aynen katılıyorum fazla söze gerek yok;) |
[B]teşekkürler önemli olan bu başariyi hep yapmak bizde inş bunu hep yapacağiz...[/B]
|
anlamadığım şey vali belediye başkanı millet vekilleri mecnun başkan vs.. vs..üst düzey protokoldekiler maça gelirken atkı takıyorlarda bizim trübünde atkı forma giyen adam yok bu kadarda olmaz yaa
|
[B]teşekkürler başkanım destekleriniz için..[/B]
|
[QUOTE=FatihCan;278884]anlamadığım şey vali belediye başkanı millet vekilleri mecnun başkan vs.. vs..üst düzey protokoldekiler maça gelirken atkı takıyorlarda bizim trübünde atkı forma giyen adam yok bu kadarda olmaz yaa[/QUOTE]
doğru söze ne söylenebilirki........ |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:47. |