![]() |
YENİ "YILDIZ"LAR GELİYOR
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//bulent/BulentUygun42.jpg[/IMG]
Uygun, "Eğer devreyi lider kapatırsak stratejimiz buna göre şekillenecek. Ancak yapacağım kesin bir şey var ki takımdaki Ferhat ve Sezgin’i Türk Futbolu’na armağan edeceğim” dedi. Uygun şu anda tek düşüncelerinin ligde kalan Denizli, Galatasaray ve Gençlerbirliği maçlarını kazanmak olduğunu kaydederek, “Bu üç maçta alacağımız sonuçlar çok önemli. Eğer devreyi lider kapatırsak stratejimiz buna göre şekillenecek. Ancak yapacağım kesin bir şey var ki takımdaki Ferhat ve Sezgin’i Türk Futbolu’na armağan edeceğim” dedi. [U][COLOR=#ff0000][B]BÜYÜK KONUŞTU [/B][/COLOR][/U] Geçen sezonun devre arasında takıma giren ve patlama yapan Mehmet yıldız örneğini hatırlatan Uygun şöyle devam etti: “Ben göreve geldiğimde Mehmet Yıldız’ı direkt olarak oynatacağımı ve onun büyük bir yıldız olacağını söylemiştim. Şimdi de Ferhat ve Sezgin için aynı şeyleri söylüyorum. Bugüne kadar bu iki oyuncunun üzerinde büyük bir titizlikle durdum. Her ikisi de idmanlarda çok çalışıyor. Fizik güçleri iyi ve teknik kapasiteleri süper Lig’de oynayacak duruma geldi. Bekleyin ve görün. Ferhat ve Sezgin geliyor.” |
--->: Yeni Mehmet Yıldız'lar Geliyor...
HADİ HAYIRLISI HOCAMIZ BÖYLE DİYORSA VARDIR BİLDİĞİ
|
wowwww hocamız ne diyor O başka yok !
|
hocamız öyle diyosa vardır bi bildiği hayırlı olsun
|
hocamızı tebrik ederim bu davranışlarından dolayı bu iyiliği sivasa başka biri yapmazdı emin olun
|
--->: YENİ "YILDIZ"LAR GELİYOR
Hocamız bir numara, üstün zekasına hayranım onun.
|
[B]hayırlısı olsun hocamız senı kım durdurur [/B]
|
[B][COLOR="Indigo"]Sezgin gerçekten ilerde iyi bir oyuncu olacak gibi. Sezer de fena değil. İnşallah her sene birkaç tane yeni oyuncu takıma monte edilebilir.[/COLOR][/B]
|
YILDIZLAR GELIYUOOOOOO DESTEK TAM DESTEK ZAMANOI
|
yeni yiğidolar geliyooooo
helal olsun bülent hoca |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:12. |