![]() |
GS/SVS maçının biletleri tükendi!
[B]s.a. abiler ben galatasaray-sivasspor maçı bileti arıyorum şu an biletix ten geliyorum tükenmiş ama sadece eski açıkta varmış fazla bileti olan varmı veya bilet olan yer varsa bana bildirirseniz sevinirim acele lazım ....(3 kişilik lazım bilet ama 1 tane falan olan varsa da yine arayın alırım..)
[COLOR="Red"]0536 970 90 03 0546 970 56 00 [email]yigidomustafa58@hotmail.com[/email] [email]yigidomustafa58@gmail.com[/email] [email]yigidomustafa58@yahoo.com.tr[/email][/COLOR][/B] |
--->: Galatasaray-Sivasspor Bileti Çilesi Yardım.!
eskiaçıktan al ordan sivaslıyım dersin bizim tarafa gecersin gecen sene oyle yapan çok oldu
|
[QUOTE=puar;285217]eskiaçıktan al ordan sivaslıyım dersin bizim tarafa gecersin gecen sene oyle yapan çok oldu[/QUOTE]
[B]ABİ GERÇEKTEN OLURMU ÖYLE BİRŞEY OLUR DİYORSAN PEKİ YARIN STADIN ORDAN MI ALIYIM ŞİMDİ TEKRAR BİLETİXE GİDİYİM Mİ ?[/B] |
bence olur en garantisi sonucta maca bakarsın ama benim bildiğim kadarı ile 100 1500 civarı biletide mac saati gişden verecekler yani yarın baktin varsa samiyenin orda dolaş yarın.
|
[QUOTE=puar;285226]bence olur en garantisi sonucta maca bakarsın ama benim bildiğim kadarı ile 100 1500 civarı biletide mac saati gişden verecekler yani yarın baktin varsa samiyenin orda dolaş yarın.[/QUOTE]
[B] ABİ TEŞEKKÜR EDERİM SAOL BİLGİLENDİRDİĞİN İÇİN YARIN İNLEYECEK STAD....sivasspor oley::::[/B] |
[QUOTE=yigidomustafa58;285229][B]
ABİ TEŞEKKÜR EDERİM SAOL BİLGİLENDİRDİĞİN İÇİN YARIN İNLEYECEK STAD....sivasspor oley::::[/B][/QUOTE] [COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"][B]SİVASSPORUMUZ GALİP GELSİN ONDAN SONRA SAMİYEN DEĞİL TÜRKİYE SİVASSPOR DİYE İNLEYECEK....İN-ŞAL-LAHHHHHH :D:D:D[/B][/FONT][/COLOR] |
-->: Galatasaray-Sivasspor Bileti Çilesi Yardım.!!
kara borsa yoktur umarım..........
|
Galatasaray - Sivasspor maçının biletleri tükendi!
Galatasaray - Sivasspor arasında, Turkcell Süper Lig'in 16. haftasında 14 Aralık Cuma günü Ali Sami Yen'de oynanacak maçın biletleri tükendi.
Biletix yetkililerinin verdiği bilgiye göre, 12 Aralık Çarşamba günü, saat 11.00'de satışa çıkan ve taraftarların büyük ilgi gösterdiği Sivasspor maçı biletleri bugün öğle saatlerinde tamamen bitti. Biletix yönetimi, maç biletlerinin tükendiği bilgisini Resmi sitelerinde de duyurdular. Aslantepe Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nin bugün yapılan temel atma töreni dolayısıyla bilet fiyatlarında %50 indirim yapılan Galatasaray - Sivasspor maçına gelen tüm taraftarlarımıza yine bugünün anısına orijinaline sadık kalınarak hazırlanan Metin Oktay formaları hediye edilecek. Galatasaray - Sivasspor maçı için Ali Sami Yen Stadı'nın kapıları saat 16.00'da açılacak. İşte Biletix bilet satış sayfası: [url]http://www.biletix.com/webbiletix/wtsEvent.do?eventCode=HGSB6[/url] |
--->: Galatasaray - Sivasspor maçının biletleri tü
DAHA MAÇİN BAŞLAMASINA GÜNLER KALASI BİTTİ.SANKİ DERBİ HAVASINDAYMIŞ GİBİ
|
--->: Galatasaray - Sivasspor maçının biletleri tü
[B]Valla ßugun Tam 3 Biletix Gezdim ve stata Gittim sadece 7 bilet bulabılmek için Nafile..! Yoq KAraborsaya
Düşmüş. 100/100 Kar Koymus ADamlar 30 ytlen karaborsa Sahte Olmadıgı Ne Malum Dierekten Almadım..!ama MAca Girmekte KArarlıyzi..! !!...Şişli Endüstrili Yigidolar...![/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:00. |