SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Diğer Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=34)
-   -   PUSAT'ı kim bitirdi? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=14791)

samet yıldız 15.12.2007 09:17

PUSAT'ı kim bitirdi?

PUSAT'ı kim bitirdi?

Dizinin reytingleri gayet iyiydi. Ama dün akşam son bölümü yayınlandı. Nedeni ise...

Dizini yayınlandığı cuma günleri tüm günde ilk üç ve ikinci sıraya girmesine rağmen final yapması kafaları karıştırdı. Yapımcı Osman Sınav dizinin yayından kaldırılması ile ilgili olarak, "Pusat'ı kalite olarak kendini aşamadığını düşündüğümüz için bitirdik." dedi.

Sınav 26 Nisan 2005'te de benzer bir gerekçe ile Kanal D'de yayınlanan 'Kapıları Açmak'ı yayından çekmişti.

İlk ona girmenin bile başarı sayıldığı reyting sıralamasında Osman Sınav'ın bu tutumu sektörde kaliteli projelerin artacağı yorumlarının yapılmasına neden oldu. 13. bölümde ekrana veda eden Pusat'ta [B]Sivas[/B]'tan çıkıp şampiyonluklara uzanacak bir boksörün hayatı anlatılıyordu.

Dizide Abdulkadir Ceylan Ede'nin yönettiği dizide, Haluk Piyes (Pusat), Yasemin Balık (Hediye) ve Esin Civangil (Nergis) rol alıyordu.

burhan_ataer 15.12.2007 09:53

--->: PUSAT'ı kim bitirdi?

PUSAT ın bitmesinin nedeni oyuncular ve yapımcıların-yönetmenlerin anlaşamaması.Asıl neden bu sağlam istihbarat yani.Osman Sınav doğal olarak böyle bir açıklama yaptı tabi.
Çoook kötü oldu.Üzgünüz.

sivasyolu 15.12.2007 09:57

Pusat dizisinin ilk reklamları tv de dönerken,gerçektende farklı konseptte bir dizi ve bir yerli rocky yaratılacağı fikri insanların beklentilerini çok yüksege taşıdı.
fakat dizi bir türlü -izledigim kadarıyla- o kıvama gelmiyordu.Ben bunu gördüm.O yüzdendir ki Osman Sınav diziyi çekmiş olmalı..
Başta görsel efektler güzel bir şekilde kullanılsa,oyuncu seçimide güzel olsaydı bence fenomen olabilirdi.Müzikler özgündü fakat sürekliligi yoktu..

Herşeye ragmen Sivas insanının hatırlanması bile tek başına güzeldi.

EyüphanAydın 15.12.2007 11:28

[B]PUSAT'IN BİTMESİ ÇOK KÖTÜ OLDU VALALHİ AĞLİCAKTIM.AMA OLSUN TUTULDU AMA NİYE ÇEKTİLER ANLAMADIK[/B]

tolgabozkurt 15.12.2007 11:31

ya güzel diziydi nie kapattılar final bölümünüde izleyemedim nasıl bitti acaba maçdaydım ben ozamn

zaralı ulkucu 15.12.2007 11:52

[QUOTE=eyuphan58;286033][B]PUSAT'IN BİTMESİ ÇOK KÖTÜ OLDU VALALHİ AĞLİCAKTIM.AMA OLSUN TUTULDU AMA NİYE ÇEKTİLER ANLAMADIK[/B][/QUOTE]

cok uzulduk ama bızım uzerımıze oynanan bır oyundu olsun yıne en buyuk sıvasspoor sıvas halkı

SeraX 15.12.2007 11:55

[B]PusaT'ın Bitigi an saten osman Sınavın yonetmenlıgını bıraktıgı andı.. Ama yakında osman sınav Pars NARKOTERÖR diye bir film cıkarıcak cok tutulacak gibi...[/B]

TUNA_TNK 15.12.2007 11:59

[COLOR="Black"][B][I]her fırsatta sivasımızı anlatan güzel bir diziydi sona ermesi kötü oldu....[/I][/B][/COLOR]

samet yıldız 15.12.2007 13:15

osman sınavın çok kaliteli dizleri var
eminim pusat gibi bir çok güzel dizi yiöentecektir
pusat'ın devam etmesi iyi olurdu ama napalım
sivas içinde güzel bir diziydi

Abdullah DuMaN 15.12.2007 13:17

-->: PUSAT'ı kim bitirdi?

DEVAM ETSE İYİ OLURDU NEYSE NASİP BUKADARMIŞ

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:18.