![]() |
SİZCE YENİ BİR STADYUM MU YAPILSIN KAPASİTEMİ ARTT
BENCE YENİ STAD YAPILMALIDIR.HEP DESTEK TAM DESTEK
bence yapılsın bu stad bize dar gelir |
--->: SİZCE YENİ BİR STADYUM MU YAPILSIN KAPASİTEM
EĞER ÜÇ KURUŞ PARAMIZ VARSA OYUNCULARIN ALACAKLARINIO ÖDEYELİM NE STADI HANGI PARAYLA YAPACAN AYRICA BU STAD I DAHGA DOLDURAMIYORUZ COK GEREKSIZ BI KONU SİTE YÖNETİCİLERİ TARAFINDAN SİLİNMESİNİ TALEP EDİYORUM
|
BEN YANLIŞ BİŞEY YAPMADIM SADECE BİR KONU ACAIM DEDİM GALATASARAYIN PARASI MI VARDA YAPTIRIYOR SORARIM
|
bencede stada gerek yok daha bunu dolduramıyoruz..
|
bencede dolmayan bi stad varken...
|
[B][COLOR="Indigo"]Değerli arkadaşlar hatırlarsanız yeni stadyum fikri zaten gğndemde idi önceden. Abdüllatif Şener bakandı o zaman. Ama bu stadın kapasitesinin artırılması kararı alınınca o fikirden vazgeçildi. Şu an stadımız yeterli. En az 15 sene yeter bence bize. Yalnız stadın çevre düzenlemesinde eksiklikler var. Park sorunu da halledilmiş değil. Bu konulara el atılmalı bence [/COLOR][/B]
|
[B]stad yaptırcak para nerede [/B] .
|
fenerbahçenin stadı yirmibin kişilikken her maça onbeşbin kişi gidiyordu stat büyütülünce elli bin kişiye oynamaya başladılar yeni stat yapılınca maçahiç gitmeyenler bile yeni stadın hevesine gider bu işler böyledir
|
[QUOTE=Divriği58-;291678]EĞER ÜÇ KURUŞ PARAMIZ VARSA OYUNCULARIN ALACAKLARINIO ÖDEYELİM NE STADI HANGI PARAYLA YAPACAN AYRICA BU STAD I DAHGA DOLDURAMIYORUZ COK GEREKSIZ BI KONU SİTE YÖNETİCİLERİ TARAFINDAN SİLİNMESİNİ TALEP EDİYORUM[/QUOTE]
katılıyorum şu an için gündeme böyle bir konun gelmesi yanlış önümüzde daha önemli ve aciliyeti daha muhim konular var |
yeni masraf kapasite artirimi ve yenileme daha güzel olur
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:19. |