![]() |
Google Adsanse İle Takımımıza Yardım Edebiliriz...
Değerli site yöneticileri,
Benim acizane bir düsüncem var. bildiğiniz gibi birçok kesimden yardım kampanyası baslatılmış durumdadır. Site olarak sırf ziyaretçilerin gelmesinden dolayı sivassporumuza para kazandırabiliriz. Sitenin birçok yerine Google Reklamları yerleştirebilirseniz biz ziyaretçiler reklamparı tıklayarak siteye para kazandırmış oluruz. Sitede bu google reklam gelirlerini takımımızın hesabına aktarabilirler bu sekilde devamlı kazanc getirisi olmus olur takımımızın. eminim ziyaretçilerimizden birçogu bu reklamları tıklayacaklardır. |
--->: Google Adsanse İle Takımımıza Yardım Edebili
google adsense olacaktı baslık kusura bakmayın.
|
sitenin solundaki üyeler listesinin altında ve sağ tarafta da farklı site haberlerinin altında uygun yerler var. bu konuyu ciddi sekilde düsünmek gerekiyor kanımca.
|
ASLINDA GÜZEL BİR DÜŞÜNCE ŞU YENİ REKLAMLAR ALINABİLİR.DEDİĞİN GİBİ İYİ DE GELİR OLUR
|
100 doların ustunde kazanc olursa ödemeleri aylık yapıyor google. 100-200 ne kazanılırsa kar kardır bence.
|
BENCEDE OLABILIR NEDEN OLMASIN
|
site yöneticilerininde bu konuda görüşlerini ögrenebilir miyiz?
|
-->: Google Adsanse İle Takımımıza Yardım Edebilir
bncede cok güzel bir düşünce eger uygularınsa azda olsa takımımıza yarar saglar
|
yumarta gelecek yerden tavuk esirgenmez.
|
Egerki uyeler ciddi bi katilim gosterirse, yani tiklamayi zahmet olarak gormeyip, bi gorev edinirse, aylik gelir daha fazla olacaktir.
guzel dusunmussun kardesim... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:56. |