![]() |
[size=4][b]Sevgili Sivassporlu Yiğidolar; Bu yıl kurmuş olduğumuz 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneğine üyelik başvuruları yapılmaktadır.Ama derneğimize gereken ilgi ve alaka şuana kadar Sivaslı hemşerilerimizden gösterilmemiştir...Bu derneğin Sivassporlu taraftarlara organizasyon yönünden çok faydası dokunmaktadır.Özellikle deplasman maçlarına taraftar götürülmesi,taraftarın biletinin temin edilmesi,kaşkol,flama,pankart v.b.gibi ihtiyaçların karşılanması konusunda faydaları olmaktadır.Türkiye ligindeki diğer taraftar dernekleri maddi imkanlarıyla taraftarına hizmet ederken bizim taraftarlar derneğide kıt bütçelerle maddi zorluklarla hizmet etmektedir.Taraftarlarımız derneğimize üyelik yapmaları gerekmektedir.Üyelik yapmaları hem maddi anlamda hemde manevi anlamda derneğimize katkıda bulunacaktır.Üyelik için ;bir(1) adet nüfus cüzdanı fotokopisi,üç (3) adet fotoğraf ve yıllık 18 ytl ücret gerekmektedir.Bu konuda bütün Sivassporlu hemşerilerimizin ilgi göstereceğini umuyoruz.DESTEKLERİMİZİ ESİRGEMEYELİM....[/b][/size]
|
ÜYELİK İÇİN SADECE 1 ADET N.CÜZDANI FOTOKOPİSİ 3 RESİM VE SADECE 18 YTL Mİ GEREKLİ YANİ??????
İYİ O ZAMAN... İSTANBULDA NEREYE ÜYELİK İÇİN BAŞVURABİLİRİZ.... BEN BAYA Bİ ÜYE YAPABİLİRİM.... |
üye olmak için yaş sınırı varmı acaba...???
|
istanbulda dernek warmı ve
istanbulda üye olabileceğimiz yer neresi |
[b]18 yaşını doldurmuş herkes üye olabilir.Derneğimiz şuan sivastaki tek yasal ve tanınmış dernektir bütün YENİÇERİLER olarak ordayız TÜM Sivaslı kardeşlerimizi bekleriz.
HEP DESTEK TAM DESTEK [/b] |
arkadaslar ben hollanda dan yusuf, bence sirf yurt ici degil, yurt disinda yasayan 530 bin sivasli da bu dernege uye olmali , cunku nasil TURKUN TURK den baska dostu yoksa , SIVASIN da sivaslidan baska seveni yok.
zaman Pintilik etme zamani degil, avrupada yasayan tum Sivasli hemserilerizin bu dernege uye olmalari FARZ gibi onemli...... Insallah bu sene izine geldigimde bu konu hakinda uzerime ve uzerimize dusen gorevlerimi yerine getirmeye calisacam |
[b]Dernek Sux[/b]
|
üye olmam için bana hiçbişi uymuyo.bu dernek sivasta ben istanbul...18 yaşın doldurmak gerekiyo ben 15.....
|
[quote=kangal]üye olmam için bana hiçbişi uymuyo.bu dernek sivasta ben istanbul...18 yaşın doldurmak gerekiyo ben 15.....[/quote]
[size=4][b]Yaşın falan tutmayabilir sen üye olamayabilirsin ama çevrende illaki sivaslı insanlar vardır onları üye olmaları konusunda yönlendirebilirsin.Arkadaşlar bu derneğin sivasspor taraftarlarına büyük hizmetleri dokunmaktadır.Örneğin deplasmana gidiş ve dönüş masraflarını karşılamakta taraftarın yemek ,bilet,forma kaşkol,flama pankart gibi ihtiyaçları karşılanmaktadır.İstanbuldaki gurbetçilerimiz için çalışma düşünülmektedir.Artık taşın altına elin sokulma vakti gelmiştir.Maddi ve manevi olarak bütün sivaslılar her alanda örgütlenmemizi yapmamız gerekmektedir. Bu dernekte Sivaslı Yiğidoları birleştiren bir unsurdur bütün hemşehrilerimizin desteklerini bekliyoruz....[/b][/size] |
[b]selçuk iş hanı 4. kat
dernekin adresi bilgilerinize.. [/b] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:02. |