SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   1967 Genç Taraftarlar Derneği (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=82)
-   -   MAÇA BİLET (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=15521)

1967_DERNEK_NAİL 10.01.2008 10:44

MAÇA BİLET

Surtaş akaryakıttan taraflara maç bileti. Her 100 YTL lik akaryakıta sezon sonuna kadar tüm maçlarda maç bileti vermekte. Şirket bu kampanya için 500 bilet almış olup tüm taraftarlarına bedava bilet dağıtacaktır.

sivaslıbaki 10.01.2008 11:04

--->: MAÇA BİLET

iyi o zmn ben babama sylim akaryakıtı oradan alsın

ulaşlı yiğido 10.01.2008 11:36

Evet bende duydum, çok güzel hem yakıt alıp hemde maça bedava gidiyorum. İyi bu sene maçları bedavaya bağladık. Yakıtı nasıl olsa alıyorum. SURTAŞa bu kampanyası için çok teşekkür ederim seneyede aynı kampanyayı bekliyorum.

1967_DERNEK_MUSTAFA 10.01.2008 21:32

[COLOR="Blue"][B]surtaşa böyle bir kampanya başllattığı için teşekkür ederim[/B][/COLOR]

1967_Dernek_Murat 11.01.2008 12:10

helal olsun surtaşa tekkelimeyle alkışlanacak bir kampanyya

1967_DERNEK_NAİL 11.01.2008 12:36

KAMPANYAYI DUYDUM SABAH HEMEN SUTAŞIN YOLUNU TUTTUM ÇOK GÜZEL TEBRİKLER SURTAŞ

mnt3 11.01.2008 12:44

güzel bir uygulama.tüm yiğidolar,kulübe destek olmaya çalışan böyle firmalara sahip çıkmalı ve bu kampanyalardan istifade etmelidir.bunun yanında geçmişte yaşanan bir olayı anlatayım.3.ligde iken yöneticilerimiz sezonluk biletleri uygun fiyatla satmıştı(tek bilet değil de maç sayısı kadar kupon halinde)bazı uyanık ve sığ düşünceliler bu kuponları maç öncelerinde normal fiyattan daha aza satıp kulübün sırtından çıkar sağlamaya çalışıyorlardı.bu tip davranışlarda bulunanları kınıyorum.mesela resmi kurumlardan her personelden 10 ytl kesinti yapılacakmış sivasspor için.bazı memurlar kesintiye itiraz edip dilekçe vermiş kesinti olmaması için.bunu yapanlar da aslen sivaslılar.eğer sivassporu daha iyi yerlerde görmek istiyorsak böyle ucuzluklardan uzak durmamız lazım

PurPose58 11.01.2008 12:50

[QUOTE=mnt3;296513]güzel bir uygulama.tüm yiğidolar,kulübe destek olmaya çalışan böyle firmalara sahip çıkmalı ve bu kampanyalardan istifade etmelidir.bunun yanında geçmişte yaşanan bir olayı anlatayım.3.ligde iken yöneticilerimiz sezonluk biletleri uygun fiyatla satmıştı(tek bilet değil de maç sayısı kadar kupon halinde)bazı uyanık ve sığ düşünceliler bu kuponları maç öncelerinde normal fiyattan daha aza satıp kulübün sırtından çıkar sağlamaya çalışıyorlardı.bu tip davranışlarda bulunanları kınıyorum.mesela resmi kurumlardan her personelden 10 ytl kesinti yapılacakmış sivasspor için.bazı memurlar kesintiye itiraz edip dilekçe vermiş kesinti olmaması için.bunu yapanlar da aslen sivaslılar.eğer sivassporu daha iyi yerlerde görmek istiyorsak böyle ucuzluklardan uzak durmamız lazım[/QUOTE]

aynekatılıyorum buna herkesin duyarlı olması lagzım herkes tanıdıklarına söle sivasspora çok büyük destek olur nedemek ya nekadar çok bilet okadar sivasspora çok destek demek

spainloco 11.01.2008 12:57

surtaşa tesekkler :) ii düşünmüşlerr wallaa

babacann 11.01.2008 13:07

-->: MAÇA BİLET

Bu kampanya beni sevindirdiği kadar da üzdü.sevincim bu hemşerimizin sivasspor`a gösterdiği ilgi ve destek.Üzüntüm ise sigara parasına satılan biletlerin sivas ta yok satıyor olması lazım.insanların bilet bulma konusunda birbirleri ile yarış halinde olmaları lazım.bu günlerimizi aramayalım sonra

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:00.