![]() |
Bil Bakalım-6
SİZLERLE YENİ BİR OYUNLA YİNE BERABERİZ.BİL BAKALIM YAVAŞ YAVAŞ SİTEDE TAVAN YAPMA YOLUNDA.GÖSTERİLEN İLGİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.HERKEZE BİL BAKALIMIN 6. OYUNUNDA BAŞARILAR.
Sivasspor-Trabzonspor maçında [COLOR="Red"]ilk gol[/COLOR] hangi dakikalar arasında olur.Haydi site üyeleri BİL BAKALIM. [COLOR="Blue"]SEÇENEKLER[/COLOR] Gol olmaz Duraklamalarda gol olur(90+) ..0 ile 10 dakikalar arası gol olur 11 ile 20 dakikalar arası gol olur 21 ile 30 dakikalar arası gol olur 31 ile 40 dakikalar arası gol olur 41 ile 50 dakikalar arası gol olur 51 ile 60 dakikalar arası gol olur 61 ile 70 dakikalar arası gol olur 71 ile 80 dakikalar arası gol olur 81 ile 90 dakikalar arası gol olur [COLOR="Blue"]BİL BAKALIM-5 BİLENLER VE GENEL OLUŞAN LİSTE[/COLOR] Ankaraspor-Sivasspor maçında Sivassporumuz gol atamamıştır. [B]BİL BAKALIM-5 BİLENLER[/B] 5. oyunda bilen yok [B]GENEL OLUŞAN LİSTE[/B] alkanmustafa-[COLOR="Red"]1 [/COLOR] yigido_halil_58-[COLOR="red"]1[/COLOR] MADTURK-[COLOR="red"]1[/COLOR] buraks58-[COLOR="red"]1[/COLOR] yener_sahin-[COLOR="red"]1[/COLOR] yigidomustafa58-[COLOR="red"]1[/COLOR] [COLOR="Blue"]NOT:[/COLOR]Her üyenin 1 mesajı olacak.Yorum yapmak serbesttir.Ancak şunu unutmayın.Cevabınızı da kesin yazınız.Herkezin tek tercihi olmalıdır.Seçeneklerden lütfen tek tercih yapınız.Oyunda [COLOR="red"]Sivasspor[/COLOR] ön plandadır.Bir sonraki yeni oyunda kazananlar ve oluşan tablo belirtilecektir. |
--->: Bil Bakalım-6
BEN YİNE GELENEĞİ SÜRDÜREYİM.CEVABIMI HEMEN VEREYİM.
61 ile 70 dakikalar arası gol olur DİYORUM... |
51 ile 60 dakikalar arası gol olur
|
61-70 arası gol oılur bence hangi dakikada gol oluyosa olsunda yeterki gol olsun :D
|
[B]71 ile 80 dakikalar arası gol olur[/B]
|
[COLOR="Blue"]11-20 arası trabzon filelerini havalandırırız...[/COLOR]
|
11 ile 20 dakikalar arası gol olur.
güzel ama bir o kadar da saçma olmuş bu be. bence bu maç 3-1 biter SİVASSPORUM maçı alır neden tek tercih oluyor. |
21 ile 30 dakikalar arası gol olur
BENCE EĞLENCELİ VE ZOR.BİLMEK İÇİN İYİ DÜŞÜNMEK GEREKİR.MESELA TAKIM ERKEN GOL ATIYOR.BU OYUNDA MANTIKLI İNSANLAR KAZANIR.MESELA DİKKAT ETTİM MUSTAFA BİLMİŞ VE BİLMEDİĞİ ZAMANDA YAKLAŞMIŞ.ADAM OYNUYOR.BAKALIM BİZ TUTTURACAĞIZMI. |
[B]21 ile 30 dakikalar arası gol olur[/B]
|
41 ve 50 arası bence ilk gol gelir
bi tutturamadım şunu ya. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:49. |