![]() |
Gambino(köln)
Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
[B]Salvatore Gambino [/B]
[CENTER]Doğum Tarihi 27.11.1983 Doğum Yeri Hagen Ülke ITA Boy 1,74 m Kilo 70 kg Takma Ad „Salva“ Futbolcu İdolü Francesco Totti Kariyer Genç VfB Westhofen Borussia Dortmund 7/2001 – 6/2003 Borussia Dortmund II 7/2003 – 6/2006 Borussia Dortmund şuan 7/2006 1. FC Köln [/CENTER] |
--->: Gambino(köln)
kardeş bu oyuncu alındmı şimdi tam bilgi verirsen sevinirim saygılarımlar...
|
Bence bu futbolcu sivasspora cok faydali olamaz.Köln de bile hic oyniyamiyor sivassporda mi oyniyacak. Hayirlisi neyse o olsun.
|
kardesim sivasspor bu oyunucuyu aldimi cunku sivasspor almak istemiyor demisti spor haberi
dogru mu?????????? gercek mi????????? |
[QUOTE=alem_halil;297119]kardeş bu oyuncu alındmı şimdi tam bilgi verirsen sevinirim saygılarımlar...[/QUOTE]
yok kardeş daha alınmadı galiba olmicak yani alınırsa bilgi verim die yazdım hem bizde tanıyalım |
[QUOTE=tiryakisivaslı;297124]yok kardeş daha alınmadı galiba olmicak yani alınırsa bilgi verim die yazdım hem bizde tanıyalım[/QUOTE]
o zaman alirlarsa yaz bunu simdi biz ne yapacagiz bunula???????? |
oldu tşk ederiz kardeş fanatikte okumuştum ümit özat size yaramaz hocam demişti görünce bi soruyum dedim emeğin için sağol...
|
[QUOTE=cesur sivas;297125]o zaman alirlarsa yaz bunu simdi biz ne yapacagiz bunula????????[/QUOTE]
gardaş fazla bilgi göz çıkarmazz |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:07. |