![]() |
SİVASSPOR'UMUZUN ONURLU DURUŞU
[COLOR="Red"]SİVASSPOR[/COLOR]'umuzun onurlu duruşu,Türk futbol kamuoyu kadar,taraflı-tarafsız olmaksızın her çevreden takdir toplamaktadır.Türkiye'nin dört bir yanından,takımımıza karşı sempati her geçen gün arttığı gibi,yeri geldiğinde öz evlatlarımızdan alamadığımız desdeği,başkalarındanda görür olduk.Sadece laf olsundan öte sevincini bizlerle paylaşan,kampanyalarımıza desdek veren,sitemize girerek sevinçlerini bizlerle paylaşan üyelerimize,[url]www.sivasspor.com[/url] olarak teşekkür ederiz.
İnşallah ilerleyen süreçtede,tüm futbol kamuoyunun takdirini toplamamıza neden olan başkanımızdan,yönetim kurulumuza,teknik heyetimizden,futbolcularımıza dik duruşumuzla beraber,haklı şekilde süren ve büyük seyircimizin fair play anlayışı bizi buralara getirdi. Aşağıda alıntı yaptığım yazıyı,bir başka gurur ve onur ile okudum.Burdan okuyarak,bir başka pencereden bakmanızı istedim. ----------------------------------------------------- [QUOTE=DENİZEVİ;298312][CENTER][B][COLOR="Red"]ALKIŞLAR...ALKIŞLAR...SİVASSPOR...:)[/COLOR][/B][/CENTER] Koyu ve fanatik bir [COLOR="Blue"][B]FENER[/B][/COLOR][COLOR="Yellow"][B]BAHÇE[/B][/COLOR] li olarak gönlümde taht kurmuş olan ve başarılara imza atmaya devam eden Anadolu hemde örnek öncü centilmen-fedakar-misafirperver tam Anadolu takımı olan [COLOR="Red"][B]SİVASSPOR[/B][/COLOR] u ayakta alkışlıyorum.ALKIŞLAR...ALKIŞLAR...Gerçekten[B][COLOR="Red"] Sivasspor[/COLOR][/B] a olan aşkım ve sevgim bir kat daha arttı.Tebrikler [COLOR="Red"][B]SİVASSPOR[/B][/COLOR]...Seyircisi ile tam takım ruhu olmuş bu güzel futbolu kadar o temiz saf-temiz yüreğine saygı ve sempati duymamak elde değil !..İnanın öylesine çok sevmeye başladım ki kelimelerle ifade etmekte adeta zorluk çekiyorum.Ben bir BALIKESİR li olarak sizlerle gurur duyduğum kadar başarılarınızda sevinç gözyaşlarıma engel olamıyorum.Bu güzel örnek takım ruhu ile sitesinizde izin verirseniz değerli paylaşımlara katılarak sizlerle bu sevinçimi herzaman paylaşmak çok istiyorum.Gerçekten kendimi bir [B][COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR][/B] lı olarak görmeye başladım.Bunu bana aşılayan o güzel seyircinizin örnek tutum ve davranışları başta olmak üzere etken olmuştur. İlk işim[COLOR="Red"][B] 5058[/B][/COLOR] yardım kampanyası ile başlamıştır.Gönlüm ve ruhum [B][COLOR="Red"]SİVASSPOR[/COLOR][/B] un [B][COLOR="Red"]ŞAMPİYON[/COLOR][/B] olmasını çok istiyorum.Ve bunu çok hak ediyor ve olacakta diyorum.Bu futbol efsanesinde öncü olan değerli ve çok kıymetli SİVAS seyircisine laik diyorum.Yakışanda budur.Tebrikler Bülent hocam, Alkışlar Başkan ve yönetimi, Bravo tüm Sivasspor futbol takımı oyuncularına,Helal olsun "O" muhteşem [B][COLOR="Red"]Sivas[/COLOR][/B] ın centilmen seyircisine...Adım-adım ve emin adımlarla o güzel hedef olan [B][COLOR="Red"]ŞAMPİYONLUK[/COLOR][/B] yolunda sizlere sonsuz başarılar dilerim.ALKIŞLAR...ALKIŞLAR... [/QUOTE] |
--->: SİVASSPOR'UMUZUN ONURLU DURUŞU
HELAL OLSUN ALBINA58 ABICIM harika dile getirmissin duygularini
|
Başka söze gerek varmı?
Yukarıda DENİZEVİ nikli arkadaş herşeyi en güzel şekilde anlatmış. Bu güzel yazınız için teşekkürler. Bu güzel yorumu bu şekilde dile getirdiğin için teşekkürler Albina gardaş! |
-->: SİVASSPOR'UMUZUN ONURLU DURUŞU
Sivasspor bu başarısını sürdürdüğü müddetce türkiyenin büyük kısmı bize sempati duyacaktır sadece sempati duymakla kalmayıp maddi desteklerde başlayacaktır bize maddi manevi her türlü desteklerini esirgemeyen taraflı tarafsız herkese teşekkür ederim
|
[COLOR="Black"][B]ben şahsen çevremde sivaslı olmayıp ta sivasın şampiyonluğunu isteyen ve maddi manevi destek veren ve 5058 kampayasına katılan arkadaşlar gördüm.bu da şahsen beni bir sivaslı olarak.onurlandırıyor.bu ne kadar güzel bir duygu değilmi yiğidolar..:)[/B][/COLOR]
|
Sivassporumuzun onurlu tavrı artık türkiyeye mal olma yolunda. Denizevi nikli gardaşımızın hissiyatını anlatan yazıyı konu açarak dile getiren albina 58 gardaşımıza teşekkür ederiz. Böyle alıntıları sayfalara taşırsak belki uyanırız, belki de utanırız da takımımıza sözde değil özde sahip çıkma yolunda hareket ederiz. Uyan Sivas'lım Sivassporuna sahip çık. Tebrikler Albina 58 gardaşım, TEŞEKKÜRLER BALIKESİRDEN FENERBAHÇELİ DENİZEVİ gardaşım. Denizevi sitemiz de sana da kuralına ve adabına uygun yazan herkese yer var, iyi haberlerini almak dileğiyle hoşça kal yeni gardaşım.
|
helal olsun abi walla çok güsel duygularını dile getirmişsin...artık tükiyenin sempatisini ve sevgisini kazandık.
|
Paylaşım için teşekkürler,kendi aldığımız yol kadar bu arenada oturacağımız tahtında sağlam zeminlerde kurulması önemlidir.Uluslararası arenaya taşan başarımız umarım artarak devam eder.DENİZEVİ gibi arkadaşların gönüllerinde oluşan sevgimiz artarak devam etmesi dileğimle.
|
Karacaörenli gardaşım bu mesajla DENİZEVİ linkli arkadaşa tepki göstermeni anlayamadım. Nasılki Sivas'ta doğup, Sivas'ta büyüyen, Sivas'ın ekmeğini yediği halde bugün olmuş hala illede falan takım diye 3 büyük tabir edilen takımı tutan gardaşın yok mu?. Denizevi de işte böyle birisi; sempati ile yaklaşarak SİVASSPORUMUZUN taraftarı olmuş. Kucak açmalıyız, misafirperverliğimizi göstermeliyiz. Yoksa büyük takım olma şansımız, böyle düşünürsek asla olamaz. Denizevi kardeşim ! bazen yanlış anlamalar olacaktır. Hoşgörüyle yaklaşacağına inanıyorum. Desteklerini ve sevgini esirgeme bizden. Teşekkürler
|
-->: SİVASSPOR'UMUZUN ONURLU DURUŞU
İNŞALLAH DEVAM EDER..............................
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:26. |