![]() |
egeli yigidolar
ege bölgesindeki bütün arkadaslarımızı 24.hafta bursa 26.hafta manisa 32.hafta denizli maçlarına bekliyorum.simdiden işlerinizi halledin.gerekirse izmirden otobüs kaldırabilriiz...
|
-->: egeli yigidolar
[QUOTE=coosivaslicoo;300342]ege bölgesindeki bütün arkadaslarımızı 24.hafta bursa 26.hafta manisa 32.hafta denizli maçlarına bekliyorum.simdiden işlerinizi halledin.gerekirse izmirden otobüs kaldırabilriiz...[/QUOTE]
TEŞEKKÜRLER ÜNİYİĞİDOLAR........................ |
--->: egeli yigidolar
Insallah o Haftalar gelsin , biz bile Almanyadan Maclara Katilmak icin sabirsizliklan bekliyoruz , buda gerceklesecek bekleyin Sivasi Takip etmeyi devam edin ^^
|
[B][FONT="Century Gothic"][QUOTE=Sivas-Power;300363]Insallah o Haftalar gelsin , biz bile Almanyadan Maclara Katilmak icin sabirsizliklan bekliyoruz , buda gerceklesecek bekleyin Sivasi Takip etmeyi devam edin ^^[/QUOTE]
Aynen Katılıyorum sivas Power Kardeş Ümütlerini yitirmesinler[/FONT][/B] |
arkadaslar bu maclara gıtmeler kesınlestı gıbı pankart ve otobus ıcın desteklerınızı beklıyoruz
|
hadi arkdaşlar gardaşımızın duyurusuna kulak verin...
|
[B]ege bölgesindeki bütün arkadaslarımızı 24.hafta bursa 26.hafta manisa 32.hafta denizli maçlarına bekliyorum.simdiden işlerinizi halledin.gerekirse izmirden otobüs kaldırabilriiz...İyi Fikir...[/B]
|
Bu sezon gurbetteki yiğidolara daha çok iş düşüyor. Çünki Sivasta zaten kemikleşmiş bir taraftar kitlesi var. Asıl olan deplasmanda belli bir taraftara ulaşmak. İnşAllah yakında Sivasın her maçı final havasında olacak ve her yerde yiğidolar takımlarını yalnız bırakmayacak.
|
evet bende katılıyorum izmirden bir fanatik sivaslı olarak manisa denizli ye otobüs kaldıralım
|
TEŞEKKÜRLER ÜNİYİĞİDOLAR:):)...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:02. |