![]() |
Erzincan ve Beşiktaş
Merhaba arkadaşlar öncelikle böyle bir platformu kurmanızdan dolayı emeği geçen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler...
öncelikle beşiktaş taraftarı olan istanbulda doğmuş ve hayatını istanbul da sürdüren bir erzincanlı olarak hep gönlüm beşiktaş ve erzincan spordan yanaydı fakat sivassporun başarısı benide gururlandırdı zor şartlarda bir anadolu takımının peşinde dört büyükleri sürüklemesi gerçekten çok güzel bir duygu ben manevi olarak sivas spor taraftarı olarak hissediyorum kendimi ve inanın artık sıkıcı olan süperlig in hali bu halde gerçekten keyif verici umarım başarı devam eder uefa şampiyonlar liginede katılırsınız ve en önemlisi lig şampiyonu olursunuz... bu arada bizde ünigençlik olarak yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz... |
-->: Erzincan ve Beşiktaş
[B]Sağ olun... Hoş geldiniz... Sizlerin bizi böylesine desteklemesi, takımımıza daha çok güç veriyor...[/B]
|
--->: Erzincan ve Beşiktaş
[COLOR="Black"][B]merhaba.hoşgeldin kardeş..duygularınu açıkca belirttiğin için vesivasımızı desteklediğin için bizler de sana ve erzincana kucak dolusu sevgilerle teşekkür ederiz..:)[/B][/COLOR]
|
saol hoşgeldin kardeşte...şu desteğini sadece kırmızı siyahhli erzincana yapsan daha güzel olmazmı ;)
|
yıkmak lazım istanbul saltanatını memleket takımlarınıza sahip çıkın arkadaşlar bu arada aramıza hoşgeldin
|
saol kardeşim hoş geldin aramıza
|
ARKADAŞLAR SICAK KANLILIĞINIZ İÇİN GERÇEKTEN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM AYRICA BİLMENİZİ İSTEDİĞİM BİR HUSUS DAHA VAR KENDİ ÜNİVERSİTESİ FORUMUMUZDA DA SİVAS SPORA ÖZEL BİR BAŞLIK AÇACAĞIZ BU AKŞAM AYRICA RADYOMUZ ÜZERİNDEN DE SÜREKLİ OLARAK MAÇLARINIZLA İLGİLİ OLARAK BİLGİ VERİLECEKTİR.
muglauniversitesi.net olarak yanınızda olduğumuzu ve sitenizin tanıtımınıda yapacağımızı ve bütün anadolu insanınında sivasın bu başarısına destek olacağına eminiz arkadaşlar... saygılar bizden |
hoşgeldin aramıza:):)..................
|
teşekkürler babacan hepinize bolca tşkler
|
[QUOTE=artisforvet;300432]Merhaba arkadaşlar öncelikle böyle bir platformu kurmanızdan dolayı emeği geçen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler...
öncelikle beşiktaş taraftarı olan istanbulda doğmuş ve hayatını istanbul da sürdüren bir erzincanlı olarak hep gönlüm beşiktaş ve erzincan spordan yanaydı fakat sivassporun başarısı benide gururlandırdı zor şartlarda bir anadolu takımının peşinde dört büyükleri sürüklemesi gerçekten çok güzel bir duygu ben manevi olarak sivas spor taraftarı olarak hissediyorum kendimi ve inanın artık sıkıcı olan süperlig in hali bu halde gerçekten keyif verici umarım başarı devam eder uefa şampiyonlar liginede katılırsınız ve en önemlisi lig şampiyonu olursunuz... bu arada bizde ünigençlik olarak yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz...[/QUOTE] gel seni sivassporlu yapalım olmazmı kardeş :) |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:25. |