![]() |
DEV BAYRAK OLİMPİYAT`TA
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/diger/trftrolimpiyat.jpg[/IMG]
[url]www.sivasspor.com[/url] öncülüğünde yapılan 10x80 metre ebadında dev bayramığımız,19.01.2008 cumartesi günü SİVASSPOR'umuzun İ.B.B. ile oynadığı ve 2-0 galibiyetimiz ile sonuçlanan maç öncesinde ve maç esnasında İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği yardımları ile Atatürk olimpiyat stadında seyircilerimize görsel shov olarak trübüne asılmıştır. Bu mutluluğu,İstanbul'daki maçta seyircilerimizle beraber haz alarak yaşadık.Bu bayrak,tüm hemşerilerimizindir,bu bayrak SİVAS'a gönül verenlerindir,bu bayrak SİVAS'lılarındır. Bundan sonrada,açılması mümkün olan SİVASSPOR'umuzun tüm maçlarında açılacaktır.Hep beraber TÜRK spor kamuoyuna takımımızla beraber görsel shov vermeye devam edeceğiz.Bu görsel shovumuza,siz üyelerimiz başta olmak üzere tüm SİVAS'lı yiğidolarımız davetlidir. |
--->: DEV BAYRAK OLİMPİYAT`TA
bence trübünler çok güzeldi 90 dk. hiç susmadılar..
|
sivasspor.com a takımımıza verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum ve bunun gibi şeylerin devam etmesini umuyorum.
|
-->: DEV BAYRAK OLİMPİYAT`TA
böyle dev bir takımada böyle dev bir bayrak yakışırdı emeği geçen herkese teşşekkürler
|
O bayrağın yapımında emeği gecen başta HAKKI abi olmak üzere herkeze sonsuz teşekkürler.
|
[B]Sitemiz aracılığı ile yaptırılan Dev Bayrak Olimpiyat Stadına çok yakışmış,Dev Bayrak uğurda getirdi,yapımında emeği geçenlerden Allah razı olsun. Stadda bayrağı açan Yiğidolara da teşekkürler. [/B]
|
[B]Bu Şimdilik Onlara Yeter Yha...;)[/B]
|
[B]Varmı [COLOR="Red"]KIRMIZI[/COLOR] BEYAZ ın üzerine renk.. Yukarda da ne kadar yakışmış çiçek gibi maşallahhhhhh...[/B]
|
-->: DEV BAYRAK OLİMPİYAT`TA
Bu macta bende vardım bu dev bayrağı acmak öyle kolay değilmiş bayağı zorlandık acıldığında büyük bir tezahüratla birlikte dalgalandırdık çok güzel bir görüntü oldu anlatılmaz yaşanır müthiş duygular yaşadık bundan sonra istanbuldaki bütün maclarda acacağız
|
ewt bizde yardım ettik çok zordu ama açmayı başardık:D
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:43. |