SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   7. YILIMIZ KUTLU OLSUN (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=16019)

SivasSpor.Com 20.01.2008 21:00

7. YILIMIZ KUTLU OLSUN

[IMG]http://www.sivasspor.com/foto/sivasspor.jpg[/IMG]

2001 yılında Sivas ve Sivasspor aşkıyla yaşayan hemşerilerimizi bir arada tutmak,ortak bir platformda buluşturmak,Sivasspor hakkında bilgi paylaşımında bulunmak için kurulan [url]www.sivasspor.com[/url] 7. Yaşını siz değerli üyelerimizle beraber kutlamanın sevincini yaşıyor.

Yedi yıl önce Sivasspor taraftarlarının sanal ortamda bilgi paylaşımında bulunacağı,Sivasspor haberlerini okuyacağı,desteğini ve eleştrilerini dile getireceği hiç bir platform yoktu. Bu eksikliği hisseden Rüştü Elmas neden bizimde bir sitemiz olmasın ki diyerek çalışmalarına başladı ve Sivasspor.Com’u faliyete geçirerek bu büyük eksikliği giderdi.

Sivasspor.Com ailesi her geçen gün büyüdü,gelişti ve taraftar siteleri arasında farklı bir konuma ulaştı. Spor Sevgi,Barış ve Kardeşliktir prensibinden asla taviz vermedi. Sivas’a ve Sivaslıya yakışır bir forum oluşturdu. Sanal dostluklar çeşitli organizasyonlarla hayatta yerini buldu üyelerimizin sevinçlerini ve üzüntülerini hep beraber paylaştık. Kimi zaman bir üyemizin düğün fotoğrafları ile sevindik,kimi zaman üyelerimizin acıları ile hüzünlendik. Sanal alemden gerçek dostluklara doğru yol aldık.

Sivasspor.Com her yıl büyümeye,gelişmeye ve profesyonelleşemeye doğru hızla yol alıyor. Hedefimiz üyelerimize daha kaliteli hizmet etmek,profesyönelleşmek ve her zaman Sivasspor’un faydasına çalışmaktır. Çıktığımız bu zor yolda en büyük yardımcımız iyi niyetimiz,çalışma azimimiz ve en önemlisi siz değerli üyelerimizin destekleridir.Ortak paydamız Sivas sevgisi ve Sivasspor sevdasıdır.

Kalitemizi arttırarak,prensiplerimizden ödün vermeden,sevgi ve kardeşilik ortamına koruyarak yolumuza devam edeceğiz.

Hep Beraber Daha Nice Senelere

ibrahimovic7 20.01.2008 21:05

--->: 7. YILIMIZ KUTLU OLSUN !

İlk yorumu da ben yazayım iyiyki doğmuşssunuz:) iyiyki bu site açılmış Ben allahın hergünü bu siteye girmeden edemiyorum okadar bağımlıyım bu siteye sivas 2. liginde şampiyon olduğu seneden beridirde sivassporla ilgili bilgileri burdan alırım. Emeği gecenlere saygılar sevgiler antalyadan Oğuz ÖKTEM

sivas_kangallı 20.01.2008 21:07

walla iyiki bu site var günümün yarısı bu sitedeyim bu sitede emeği geçen herkese sonsuz tşk ederiz... 7. YILIMIZ KUTLU OLSUN

sivassoldier 20.01.2008 21:10

bu sayfayi düzenleyenlerin(rüstü elmas, site haberciler, moderatörler...) ve simdiye kadar forumdaki konulari acan üyelerin ellerine saglik. siz olmasaniz belki ben sivasspor üzerine bu kadar bilgiye sahip olamayacaktim. cok güzel bir site düzenlemissiniz. herkese öneririm. tüm sivasspor.com ailesine ve üyelerne nice yillar...

AMCA58 20.01.2008 21:12

DAHA NİCE YEDİLİ YILLARA..(17,27...)
TABİKİİ BAŞTA RÜŞTÜ BEY OLAMAK ÜZERE BİRÇOK ARKADAŞIMIZIN EMEKLERİ VAR BU YEDİ YILDA.
ŞAHSIM ADINA SİZLERİN ARASINDA BULUNMAKTAN BÜYÜK BİR ZEVK VE HAZ ALMAKTAYIM.EN BÜYÜK HAZZIMDA; SİVASLILARIN BÖYLE GÜZEL BİR PLATFORMDA BULUŞARAK ,HERHANGİ BİR KÖTÜLÜĞE MAHAL VERMEDEN DOSTA DÜŞMANA BİRLİKTELİK ÖRNEĞİ GÖSTEREBİLME KABİLİYETİNİ KANITLAMIŞ OLMALARIDIR.
BU MUTLU BERABERLİĞİ SAĞLAYAN HERKESE KUCAK DOLUSU SEVGİLER...
İYİKİ VARSIN SİVASSPOR.COM,İYİKİ VASINIZ SİVASLI HEMŞEHRİLERİM.
SİVASLI OLMAKTAN DAİMA GURUR DUYANLARA SELAMLAR...

dülger58 20.01.2008 21:22

TÜM SİVASLI SPORSEVERLERİ VE DEGERLİ HEMŞERİLERİMİZİ BU SİTEDE BULUŞTURDUGUNUZDAN DOLAYI SİVASSPOR.COM DA EMEGİ GECEN TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM..NİCE MUTLU HAYIRLI YILLARA.HER ZAMAN VE HERYERDE KARDEŞLİGİN, DOSTLUGUN ARTMASI DİLEGİYLE..

by_hunter 20.01.2008 21:48

-->: 7. YILIMIZ KUTLU OLSUN

sitenin kurulmasında emek sahıbı olan herkese teşşekkur edıyorum yiğidoların buluşma adresi oldu resmen iyiki varsın sivasspor.com iyiki varsın şanlı sivasspor umuz

talha58 20.01.2008 21:53

--->: 7. YILIMIZ KUTLU OLSUN

[B][COLOR="Indigo"]İyi ki varsın Sivasspor.com. İnşallah 7. yıl için özel organizasyonları da bekliyoruz. Bizim de sitede 4. yılımız oldu herhalde. Vay be dile kolay. [/COLOR][/B]

1967_DERNEK_MUSTAFA 20.01.2008 22:07

[COLOR="Blue"][/COLOR]nice 7 yıllara diyorum ALLAH utandırmasın

dragon_58 20.01.2008 22:07

--------------------------------------------------------------------------------

İyi ki varsın Sivasspor.com. İnşallah 7. yıl için özel organizasyonları da bekliyoruz. Bizim de sitede 4. yılımız oldu herhalde. Vay be dile kolay.

aynen kardes :D

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:38.