![]() |
HER GOLDE BİR SMS
Arkadaslar maca gidemeeyip takımı desteklemek istermisiniz??
işte fırsat, Takım her gol attığında bir sms atacağız... Ne dersiniz katılan varmı... Burdan sözü alayım :) |
-->: HER GOLDE BİR SMS
etme puar gardaş, milleti batıracan :D
|
--->: HER GOLDE BİR SMS
Arkadaslar bi işe yaramak lazım böyle oturma ile olmuyor...
10 gol atsın 10 msj atacam yeterki atsın :) |
[QUOTE=puar;306988]Arkadaslar bi işe yaramak lazım böyle oturma ile olmuyor...
10 gol atsın 10 msj atacam yeterki atsın :)[/QUOTE] ABİ BEN DE ATICAM YETERKİ GOL ATALIM,,GEL ŞU MESAJ SAYISINI DERBİLERDE BİRAZ ARTIRALIM NE DERSİN |
Arttıralım mesela kaç olsun????
3 nasıl :D |
bence süper fikir. gol atakda sms önemli değil bea bütün smsler helal olsun
|
-->: HER GOLDE BİR SMS
[QUOTE=puar;306969]Arkadaslar maca gidemeeyip takımı desteklemek istermisiniz??
işte fırsat, Takım her gol attığında bir sms atacağız... Ne dersiniz katılan varmı... Burdan sözü alayım :)[/QUOTE] Çok iyi düşünmüşsün orhan kardeşim bu önerini sonuna kadar destekliyorum burdan istanbuldaki yiğidolara çok büyük iş düşüyor nedenine gelince madaemki çoğunluk İstanbulda bu hafta istanbuldan en az 1oo bin kişi SMS atmalı diyorum bu 100 bin aslında devede kulak kalır ama bunada şükür ben istanbuldan hem macı izlemeye sivasa gideceğim hemde senin acmış olduğun mini kampanyana destek olmak adına 5 SMS yollayacağım burdan söz veriyorum |
[QUOTE=puar;306969]Arkadaslar maca gidemeeyip takımı desteklemek istermisiniz??
işte fırsat, Takım her gol attığında bir sms atacağız... Ne dersiniz katılan varmı... Burdan sözü alayım :)[/QUOTE] Senin bu dediğini ben geçen hafta kendi kendime başlatmıştım. İstanbul BŞB maçında her attığımız gole 1 SMS attım. Ben bu haftada varım, bundan sonraki her maçtada varım. Bunu dile getirdiğin için teşekkür ederim kardeşim. . |
ÇOK GÜZEL BİR DÜŞÜNCE.GOL ATSAKTA ATMASAKTA SMS LERİ GÖNDERELİM.
|
SİVASSPOR AŞKIYLA YANIP TUTUŞAN GÜHERTAŞ KÖYÜNÜN GENÇ YİĞİDOLARI SİVASSPORA YARDIM AMACIYLA SİVAS-FB MAÇI İÇİN ÇOK GÜZEL BİR ÇALIŞMA İÇERSİNE GİRMİŞLERDİR.ORGANİZASYON NETLEŞTİGİ ZAMAN SİZLEREDE BİLGİ VERİLECEK.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:50. |