![]() |
MAÇIN ARDINDAN
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/bulent2800.jpg[/IMG]
''Mağlubiyetlerde bir suçlu gerekir. Bu maçtaki mağlubiyetten de ben sorumluyum. Özür diliyorum bu nedenle. Rakibimizi de kutluyorum. Avrupa'daki maçında başarılar diliyorum. Birçok yıldız oyuncuları var ve onlar istediklerini bugün yapan taraftı. Biz istediklerimizi yapamadık. Artık önümüze bakacağız. Bundan sonraki süreç bizi nereye götürecek göreceğiz. Zorlu 2 deplasmanımız var şimdi. Durumumuzu bu maçlardan sonra belli olacak. Ancak çok üzgünüm..'' ''Saha içersinde önlem almak istiyorsunuz ama bu hedefinizi her zaman gerçekleştiremiyorsunuz. Özellikle ikinci yarıda baskı kurmayı başardık rakibimize ancak gelen 3. gol moralmizi bozdu ve konsantrasyonumuzu kaybettik. Yakaladığımız güzel bir galibiyet serisi vardı. Ancak olmadı. Devamını getiremedik. Futbolun doğası bu. Bize sadece kutlamak kalıyor.'' ''Yemememiz gereken goller yedik. Oyuncularımızı kademe, pozisyon ve bireysel hatalar yaptı. Ancak bunlar olabilecek şeyler. Biz onlarla bu noktaya geldik bundan sonra da onlarla devam edeceğiz.'' ''Bireysel farklar bu maçta daha da fazla kendini gösterdi. İstediğimiz gibi pres de yapamadık. Zemin buna engel oluyor. Hızlı bir şekilde bunu gerçekleştirmenizi engelleyen bir etken böyle bir zemin..'' ''Bugün Sezer'in performansından dolayı çok mutluyum. Alex ile eşleşti ancak 22 yaşındaki bir oyuncu için yapabileceğinin en iyisini yaptı. Alex de bugün mükemmeldi. Ben iki oyuncuyu da performansları nedeniyle kutluyorum.'' BASIN TOPLANTISI Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun ise, kendi evlerinde daha önce 10'da 10 yaptıklarını hatırlatarak, şöyle konuştu: ''Bu maçı da kazanmak istiyorduk. En azından ligdeki konumumuz itibariyle bu yakaladığımız çıkışla birlikte liderliğimizi devam ettirmek istiyorduk, ama maalesef kazanamadık. Öncelikle seyircilerimizden özür diliyorum. Çünkü genelde bir maçın kötü gidişatıyla ilgili ya hakem suçludur, ya da teknik direktörler suçludur. Bugün de ben kendimin suçlu olduğunu düşünüyorum ve bundan dolayı özür diliyorum.'' Fenerbahçe'yi kutlayan Uygun, ''Bugün yıldızlarıyla maçı lehlerine çevirmeyi bildiler. Aldığımız bütün önlemlere rağmen, maalesef biraz da saha şartlarının dezavantajıyla birlikte, teknik kapasitelerinin üst düzeyde olmasıyla galip geldiler. Bugün onları tebrik ediyor, Avrupa kupalarında da başarılar diliyorum'' diye konuştu. Bundan sonra oynayacakları 2 deplasman maçında alacakları sonuçların ligdeki durumlarını belirleyeceğini ifade eden Uygun, şunları kaydetti: ''Ona göre kendimize bir yön çizip, o yönde de devam edeceğiz. Bizim değişmeyen tek şeyimiz, futbol adına güzellikler sunmak. Mücadelemize ve bireysel yeteneklerimizi sergilemeye devam edeceğiz. Fair-play'den ödün vermeden yolumuza devam ediyoruz.'' -''BÜTÜN SUÇ BENİM''- Uygun, futbolcularının moralinin nasıl olduğunun sorulması üzerine, şöyle konuştu: ''Tabi üzüntülüler. Üzüntülü olmaları da doğal. Çünkü onlar da bir futbol devrimi yapmak istiyorlardı. Yani Anadolu'dan bir takımın şampiyon olabileceğini... Şu ana kadar gösterdikleri performansla, bu kadar kısıtlı imkanlara rağmen bunu kanıtladılar. Bugün oyuna forvet bile sokamadık. Çünkü forvetimiz yok. Bu kadar kısıtlı imkanlarla buraya kadar getiren futbolcularımız, bizden daha iyi şartlara sahip olan birçok Anadolu takımının şampiyon olabileceğini gösterdi. O yüzden ben onlarla zaten gurur duyuyorum. Hiç üzülmelerine gerek yok, bütün suç benim.'' Hakemle ilgili soruyu ise Uygun, ''Hakemin aynaya bakmasını isterim'' diye yanıtladı. |
-->: Bulent Uygun: BÜTÜN SUÇ BEN
hocam size sonuna destek veriyoz sadece bir maçı yenilince bırakmayız takımı 3 eziklerin inadına şampiyon olacağız ama olmasakta birşey değişmez sonuna kadar sivaslıyız
|
--->: Bulent Uygun: BÜTÜN SUÇ BEN
Helal olsun BÜLENT hoca,diyecek söz bulamiyorum,bu adamin kiymetini yarin birgün milli takima veya büyük bir takimi calistirinca anlariz.insanlar her zaman elindekinin kiymetini kaybedince anliyor biz kaybetmeden kiymetini bilelimde hocayi kaybetmiyelim...
|
[QUOTE=frankfurt58;310169]Helal olsun BÜLENT hoca,diyecek söz bulamiyorum,bu adamin kiymetini yarin birgün milli takima veya büyük bir takimi calistirinca anlariz.insanlar her zaman elindekinin kiymetini kaybedince anliyor biz kaybetmeden kiymetini bilelimde hocayi kaybetmiyelim...[/QUOTE]
dogru soyluorsun abi kiymetini bilmemiz lazim bazi arkadaslar eskiden fenerde oynadigi icin maci bilerek verdigini soyluyor onlarida burdan bikere daha kiniyorum |
düşene vurmak çok kolay.onu suçlarsın bunu suçlarsın.ama önemli olan takım kötü gittiğindede yanında olmak.bu haftaya kadar nasıl bize gurur yaşattıysa takımımız bundan sonrada aynı gururu yaşatacaktır.
TAKIMIN YANINDA OLMA ZAMANIDIR. |
HOCAAA SANA CAN KURBAN KENDİNİ SUÇLAMAYI BIRAKTA YOLUMUZA DEVAM EDELİM BİR YENİLĞİYLE KENDİNİZİ SUÇLAMAYIN SELO CANN58
|
okadar uzuntuluyumki kelimelerle anlatamam..NE BILEYIM YA NEDEN YENEMEDIKKI;YAA BUGUN GERCEKTEN KOTUYDUK,BUGUN FENERI YENSE IDIK NELER OLMAZDIKI.....HAYAT BUU KANI BESPARA ETMEYENLER YINE HAKLI TARAF OLDU NEYSEE HAYIRLISI OLSUN ILEREYE BAKMAK LAZIM SUCLU KIMSE DILL SUCLU MACIN HAKEMIDIR...
|
--->: MAÇIN ARDINDAN
Bülent hocam seni çok seviyoruz ama anlamadığım bişey var neden orta sahamız bu kadar boştu. Bence bir takımın bel kemiği orta sahası değil midir ?? Neden bu kadar teknik hata yapıldı ?? Ama olsun bundan önce yaşattığınız sevinçlere sayalım.
|
-->: MAÇIN ARDINDAN
Her teknik direktör sucu üstüne almaz ama iste bu BÜLENT UYGUN farki. Hocamizin kiymetini bilmeliyiz ve sonsuza kadar destekliyoruz
|
--->: MAÇIN ARDINDAN
caniniz sagolsun sivassporum diger maclarda telafi edersiniz <<<<<<EN BÜYÜK SIVASSPOR>>>>>>
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:05. |