![]() |
ANLAYANA....
[COLOR="SeaGreen"][B]Bildiğimiz gibi takımımız 4-1 yenilerek bizlere üzmüştür. bakıyorumda bu üzüntüden memnun olup takımı yıpratma içine girenlerde var.
Bunlardan en büyük idda takımımızın macı verdiği halk dilinde kabaca olacak ama resmen sattığımız ifadesidir? Soruyorum bunları yazıp söyleyenlere?? Bir bildiğiniz varsa söyleyin bizlerde bilelim... Yoksa bişey, Bu bir iftiradır.İftirada çok büyük günahtır hesabıı verilmez bu dünyda... Uzun lafın kısa bilip bilmeden sadece kızgınlıkla yapılmış yorumların dikkatli secilip ayrımcılık yapmadan vede moral bozmadan yapılmasıdır. Aşağıdaki tabloda herşeyi açık gösteriyor fazla söze gerek yok. Kalın sağlıcakla.[/B][/COLOR] [COLOR="Navy"][B]Trabzonspor 13 Gençlerbirliği 12 Ankaragücü 11 Beşiktaş 9 Bursaspor 9 Manisaspor 9 Kayserispor 8 Gazinatep 8 Erciyesspor 8 Rizespor 7 Denizlispor 6 D.bakırspor 4 Samsunspor 3 Antalyaspor 3 Sakaryaspor 3 İ.b.belediyespor 3 G.oftaşspor 3 Kasımpaşa 3 Fenerbahce 2 Galatasaray 2 Ankaraspor 2 Malatyaspor 2 Konyaspor 1[/B][/COLOR] |
-->: ANLAYANA....
puar sen onlara takma onlar sivassporlu olamaz çünkü gerçek sivassporlu adam satmaz...
|
--->: ANLAYANA....
geçmişi unutup deplasman maçlarımıza konsantre olalım hadi sivas güldür bizi
|
kusura bakma olaya biraz fransız olduğum için konuyu ve o tabloyu tam anlayamadım.
ama şunu söyleyebilirim eğer takıma ciddi anlamda sahip çıkın bu yeter takıma |
[QUOTE=MsCPorTaL;310869]kusura bakma olaya biraz fransız olduğum için konuyu ve o tabloyu tam anlayamadım.
ama şunu söyleyebilirim eğer takıma ciddi anlamda sahip çıkın bu yeter takıma[/QUOTE] süper ligdeki aldığımız puanların dağılımı. |
[QUOTE=puar;310865][COLOR="SeaGreen"][B]Bildiğimiz gibi takımımız 4-1 yenilerek bizlere üzmüştür. bakıyorumda bu üzüntüden memnun olup takımı yıpratma içine girenlerde var.
Bunlardan en büyük idda takımımızın macı verdiği halk dilinde kabaca olacak ama resmen sattığımız ifadesidir? Soruyorum bunları yazıp söyleyenlere?? Bir bildiğiniz varsa söyleyin bizlerde bilelim... Yoksa bişey, Bu bir iftiradır.İftirada çok büyük günahtır hesabıı verilmez bu dünyda... Uzun lafın kısa bilip bilmeden sadece kızgınlıkla yapılmış yorumların dikkatli secilip ayrımcılık yapmadan vede moral bozmadan yapılmasıdır. Aşağıdaki tabloda herşeyi açık gösteriyor fazla söze gerek yok. Kalın sağlıcakla.[/B][/COLOR] [COLOR="Navy"][B]Trabzonspor 13 Gençlerbirliği 12 Ankaragücü 11 Beşiktaş 9 Bursaspor 9 Manisaspor 9 Kayserispor 8 Gazinatep 8 Erciyesspor 8 Rizespor 7 Denizlispor 6 D.bakırspor 4 Samsunspor 3 Antalyaspor 3 Sakaryaspor 3 İ.b.belediyespor 3 G.oftaşspor 3 Kasımpaşa 3 Fenerbahce 2 Galatasaray 2 Ankaraspor 2 Malatyaspor 2 Konyaspor 1[/B][/COLOR][/QUOTE] arkadaşlar kendimizi üzmeyelim ALLAH ın izniyle 2 hafta sonra tekrar lideriz sivassporumaza göz değdi sivasın suyunu içen maç falan satmaz bizi yenen takımı yeneni yendik biz öülümeüne ölümüne sivasspor |
[QUOTE=MsCPorTaL;310869]kusura bakma olaya biraz fransız olduğum için konuyu ve o tabloyu tam anlayamadım.
ama şunu söyleyebilirim eğer takıma ciddi anlamda sahip çıkın bu yeter takıma[/QUOTE] [B] abicim o liste Türkcell Süper Lig'e çıktığımızda takımlardan aldığımız puanlardır...[/B] |
Mecnun Başkanı ve Bülent hocayı yakından tanıyanlar iyi bilirki,Gerçek Sivaslı adam satmaz.(Biz Bülent hocayı Yiğido yazdık)
|
[B]PuaR Herkezin DüsünceSi Farklı ßurda..Bilende Konusuyo ßilmeyende..Yalanmı ?..Ama Ne Olur İlerde Anlarlar..[/B]
|
Biri çıksın ben gördüm şunu yaptılar sattılar macı kanıtlasınlar...
İftira anca bize zarr verir bunu sivaslı yaparsa sivaslılığından şüphe duyarım. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:39. |