![]() |
TFF`DEN ŞOK KARARLAR!
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/diger/tff.jpg[/IMG]
Futbol Federasyonu, yabancı futbolcu kontenjanını 6+2 olarak değiştirme kararı aldı. Yabancı oyuncunun 6'sı aynı anda sahada diğer 2'si de yedek kulübesinde olabilecek. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, bugün İstanbul’da yaptığı haftalık olağan toplantısında, yabancı statüsünde oynayan futbolcularla ilgili kontenjanı artırma kararı aldı. Yönetim Kurulu, daha önce 6 artı 1 olan yabancı statüsündeki oyuncu sayısını, 6 artı 2’ye çıkardı. Bu durumda, oyunda yabancı statüsünde yine 6 oyuncu oynayacak, kulübede ise 2 futbolcu bulundurulacak. Yönetim Kurulu, 1 Şubat 2008 tarihinde sona erecek olan ikinci transfer ve tescil dönemini, 6 Şubat 2008 Çarşamba günü mesai bitimine dek uzattı. Futbol Genel Kurulu tarafından alınan karar gereği, 14-15 Şubat tarihlerinde Ankara’da yapılacak seçimli genel kurul için, Yönetim Kurulu, gerekli ilânların verilmesi ve hazırlıkların başlatılmasını kararlaştırdı. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, A Milli Takım’ın Avrupa Şampiyonası finalleri öncesi Almanya’da oynayacağı 3 hazırlık maçının organizasyon ve yayın haklarının pazarlanması konunda gelen teklifleri değerlendirdi. FIFA ve UEFA’nın bu tür organizasyonlarda aradığı koşullara uygunluğu nedeniyle Saran Grubu ile sözleşme imzalanmasına karar verildi. |
-->: TFF`DEN ŞOK KARAR!
ben de sivasspora bişey yaptılar sandım ödüm koptu biran :D
|
--->: -->: TFF`DEN ŞOK KARAR!
[QUOTE=yigiter187;312077]ben de sivasspora bişey yaptılar sandım ödüm koptu biran :D[/QUOTE]
aynen bende öyle düşündüm :D ama yabancı sayısının aertmasına ben şahsen karşıyım... bizde amatör kulupler ve alt yapılar sıfır bunu düzeltmeden yabancı sayısını artırmak çok saçma geliyor bana |
--->: TFF`DEN ŞOK KARARLAR!
[B]Siteimizde Şok Karar Diyince Arkadaşlarım Gibi Düşünüp Sivasspora Bişey,Ceza Verdiler Zannettim.Allahtanki Öyle Değil Ama Şaçmalamış Tff[/B]
|
-->: TFF`DEN ŞOK KARARLAR!
seçimler yaklaştı olsun okadar yapacaklar gider ayak bişeyler
|
yabancı sayısının artmasına kesinlikle karşıyım
|
-->: TFF`DEN ŞOK KARARLAR!
kardeşim saçma değil bunu fenerbahçe istedi ve istediği gibide oldu sivas maçından sonra özdemir çıkıyor böyle bir başvurumuz yok diyor fakat salı gününe gelindiğindeyse ne hikmetse 6+1 olan yabancı sayısı 6+2 oluyor.
yabancı futbolcuların kulüplerdeki sayısının artması iyi olur yerli futbolcular ile yabancı futbolcular arasında forma savaşı olur buda güzel bir futbol izlememize yardımcı olur. kısacası rekabet ortamı oluşur futbolcular arasında buda futbolcuların kendilerini geliştirmesine yardımcı olur |
--->: -->: TFF`DEN ŞOK KARAR!
[QUOTE=yigiter187;312077]ben de sivasspora bişey yaptılar sandım ödüm koptu biran :D[/QUOTE]
[B][COLOR="Indigo"]Sivasspor'a ceza falan geldi sandım. Allah korusun ![/COLOR][/B] |
ben bu haberi az once hurriyet te okudum fenerbahcenin istegi tabi.. ama bakalim iyimi olucak kotumu..
|
TFF`DEN ŞOK KARARLAR!
Artan her yabancı sayısı demek
[B]ANADOLUDAN BİR FUTBOLCUNUN EKMEĞİNİN KESİLMESİ DEMEKTİR.[/B] Şiddetle karşıyım, Anadoluda yetişen çocuklarımıza futbol pazarı daralıyor. Kendilerini ispat edene kadar post elden gidiyor.. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:14. |