![]() |
KENDİMİZİ TANIYAMADIK
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//oyuncular/m.yildiz33.jpg[/IMG]
Sivasspor’un başarılı kaptanı Mehmet Yıldız, Fenerbahçe maçında istedikleri oyunu bir türlü sergilemeyediklerini söyledi. Fenerbahçe’nin iyi oynamasından ziyade kendilerinin beklenen futbolu sergileyemediğinin altını çizen Mehmet Yıldız “Fenerbahçe Türkiye’nin en iyi takımlarından birisi. Ancak buna rağmen biz bu takıma yenilmemeliydik. Daha önce oynadığımız maçlarla kıyaslandığında Fener karşısında malesef bizden beklenen futbolu bir türlü ortaya koyamadık. Her maçtan olduğu gibi bu maçtanda gereken dersleri çıkarıp, bir daha böyle futbol oynamayacağız. Ben ve takım arkadaşlarımız milyonlarca Sivasspor sevenini mutlu edemediğimiz için üzgünüz. Şunu da belirtmek istiyorum, Sivasspor için hiç bir şey bitmedi, Gaziantep maçıyla birlikte herkes yine eski Sivasspor’u izleyecek” dedi. [B][I]Hürdoğan[/I][/B] |
--->: KENDİMİZİ TANIYAMADIK
aslanım........
memedim........... biz size güveniyoruz........ |
Inasallah Kaptan öyle olur, biz size güveniyoruz.bir mactan bir sey olmaz yeterki gerisini getirin.
|
-->: KENDİMİZİ TANIYAMADIK
biz sizi çok iyi tanıyoz..gönlünüz rahat olsun...yiğidom
|
allah yardımcınız olsun.allahın izniyle ligi en tepede bitirip bir devrim yapılacak.bu devrimin parçalarıda sizler olacaksınız.
|
ALLAH razi olsun senden mehmet icimizi rahatlattin , insallah sende dedin gibi sivasspor ligi en tepede bitirir , hersey gönlünce olsun
|
inş mehmetciğim öyle olacak biz size sonuna kadar güveniyoruz
|
[B]Gerçekten Kaptan Haklı,
İlk Yarı Sivasspor Hiç Yoktu, Belki 2.Yarı Azda Olsa Toparladılar,Golü Bulduk Ondan Sonra Hiç Yoktuk,Antep Maçina Kenetlenmeliyiz. Bu Maçi Alıp F.bahçe Maçini Unutmak İstiyoruz.[/B] |
[B][I]Ben bu maglubiyeti Bir Sivassporlu Taraftar olarak is kazasi olarak görüyorum. Maglubiyet acida olsa unutup Önümüzdeki maca Konsantra olmak zorundayiz .....[/I][/B]
|
bizler sizlere güveniyoruz biliyoruzki antep macını kazanarak fener macını bizlere unutturacaksınız.Dualarımız hep sizinle.....
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:29. |