![]() |
ŞAMPİYONLUK BEKLİYORUM
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//diger/cerrah.jpg[/IMG]
[B]CERRAH’DAN DUYGULU KONUŞMA[/B] Yiğidoların Cerrah Babası İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, ödül töreninde yaptığı konuşmada Sivasspor’la gurur duyduğunu söyledi. Cerrah “Sivasspor’u burada görmekten büyük onur ve gurur duyuyorum.1997 yılında Sivas Emniyet Müdürü olarak atandığımda Sivasspor 3.ligdeydi. Ve o günden itibaren Sivasspor’u 1.ligde görmek için çok uğraş verdik. İçlerinde o günlerden tanıdığım futbolcu arkadaşlarım var.Şu anda ben çok mutluyum, gururluyum, hepsinin tebrik ediyorum. O zamanlarda bana “şampiyon olacağız” diye söz vermişlerdi. Ben süper ligdede Sivasspor’un şampyiyon olmasını istiyorum. Bülent hocayı ve futbolcuları tek tek tebrik ediyor,onlarla gurur duyuyorum.” şeklinde konuştu. Cerrah’ın konuşması salondakiler tarafından uzun süre alkışlandı. Daha sonra kısa bir konuşma yapan Fenerbahçe’li eski futbolcu Anderson ise “Büyük futbolcu olmak çok önemli, ama asıl önemli olan takım oyunudur, tebrikler Sivasspor..” diyerek alkış aldı. [B][I]Hürdoğan[/I][/B] |
--->: ŞAMPİYONLUK BEKLİYORUM
Celalettin Cerrah gibi birisi birdaha Sivas'a gelirmi acaba? bence hayır......
Değeri şuanda daha iyi anlaşılıyor... Bu arada Sivas emniyet müdürünün ismini bilen varmı !!! |
-->: ŞAMPİYONLUK BEKLİYORUM
Biz iyi oldukça herkes bizi alkışlayacaktır. Eğer alkışlanmak istiyorsak, medyanın bizden daha çok bahsetmesini istiyorsak iyi olmak zorundayız. Veee iyi de olacağız. Tüm Sivaslılar olarak buna inanıyoruz. Ufak bir iş kazası bizi yolumuzdan döndüremez.
|
ne teseadüf bnde bekliyorum:)
|
[COLOR="DarkRed"][B]CELALETTİN CERRAH GERÇEKTEN GÜZEL SÖZLER SÖYLEMİŞ....BİZLERDE GURUR DUYUYORUZ SİVASSPORUMUZLA.....[/B][/COLOR]
|
Helal cerrah babaya :p destek icin sagolsun
|
sagolasin mudurum ALLAH senden razi olsun VALLAHA bizde dort gozle sampiyonlugu bekliyoruz ama olacaz bundanda suphemiz yok ha bu arada biz zaten gonullerin sampiyonu olduk bile
|
[B]Sayın Emniyet Müdürümüze Konuşmalarından Dolayı Teşekkür Etmeyi Borç Bilirim.
Hani Derler Ya..Bir Kahvenin 40 Yıl Hatrı Var Diye İşte Müdürümüzde Bunun Hatrını Bilip Sivasspora Böyle Bir Açıklamayı Gerek Duymuştur.Teşekkür Ederiz.:)[/B] |
[B]Ne tesadüf bütün Türkiye bekliyor... :) İnşaallah dilekleri ve dileklerimiz gerçekleşir...[/B]
|
Sayın emniyet müdürümüz sizin yardımlarınız asla unutulmaz sayenizde sivasspor belli yerlere cıktı sağolun var olun
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:43. |