![]() |
Ankara'ya Gitmek İsteyenler Buraya!!!
Şampiyonluk yolundaki bu cesur yürüyüşünde takımımızı yalnız bırakmayalım.
G.B. Oftaş-SİVASSPOR Hareket Tarihi:15-02-2008 Hareket Saati :23.00 Hareket Yeri :Hükümet Meydanı Gidiş-Dönüş :25 ytl Müracaat telefon: 0543 350 52 39 Organizasyon Yiğido Gençlik taraftar grubu tarafından yapılmaktadır. |
--->: Ankara'ya Gitmek İsteyenler Buraya!!!
Ben Ankarada oturmaktayım.. yıgıdoları maca beklıyoruz.. Ankara 19 mayıs stadını dolduralım..herkes gorsun yıgıdonun bırlık ve beraberlıgını... Sivassporun Ankarada hangı otelde kalacanı bılen varsa lutfen yazsın foruma.. insallah bestekar sokaktakı plaza otelde konaklarlarda bol bol resım cektırırım...
|
[QUOTE=cem;319298]Ben Ankarada oturmaktayım.. yıgıdoları maca beklıyoruz.. Ankara 19 mayıs stadını dolduralım..herkes gorsun yıgıdonun bırlık ve beraberlıgını... Sivassporun Ankarada hangı otelde kalacanı bılen varsa lutfen yazsın foruma.. insallah bestekar sokaktakı plaza otelde konaklarlarda bol bol resım cektırırım...[/QUOTE]
maçın oynanacağı stad hangi semtte bilgi verirsen sevinirim. |
[QUOTE=tekniker58;319307]maçın oynanacağı stad hangi semtte bilgi verirsen sevinirim.[/QUOTE]
ulusta kardeş................................ |
[QUOTE=besyo_cu;319311]ulusta kardeş................................[/QUOTE]
ilgin için teşekkürler. iyi günler |
KAREDEŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ BENDE VARIM SLM OLSUN YİGİDOMA YİGİDOLARA REİS Y.G
|
[QUOTE=YiğidoGençlik;319289]Şampiyonluk yolundaki bu cesur yürüyüşünde takımımızı yalnız bırakmayalım.
G.B. Oftaş-SİVASSPOR Hareket Tarihi:15-02-2008 Hareket Saati :23.00 Hareket Yeri :Hükümet Meydanı Gidiş-Dönüş :25 ytl Müracaat telefon: 0543 350 52 39 Organizasyon Yiğido Gençlik taraftar grubu tarafından yapılmaktadır.[/QUOTE] DEDİM YA Y.G HEPİNİZE TŞKL İNŞALLAH |
-->: Ankara'ya Gitmek İsteyenler Buraya!!!
[B]en yakın arkkadaşım da sivastan geliyor sizlerle beraber:)
onla da görüşme fırsatı bulcam ben de maçtayım... şimdidewn hayırlı yolculuklar güle güle gelin... 90 dakka susmak yok bağırcaz:) çekirdek çitleyecek olanlar lütfen evden izlesin sivassporumuzun bizim desteğimize ihtiyacı var... haydi selametle..[/B] |
ankaraya gidecek arkadaşlar
güle güle gidip güle güle gelin inş. :D |
-->: Ankara'ya Gitmek İsteyenler Buraya!!!
ankarada kalabalık oluruz innşallah
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:13. |