![]() |
İŞTE BU İYİ HABER
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//maclar/svsofts2.jpg[/IMG]
Gençlerbirliği Oftaş takımında iki önemli oyuncu sarı kart cezalısı olduğu için Sivasspor’a karşı forma giyemeyecek. Fenerbahçe ile oynadıkları maçta sarı kart gören Tozo ve takım kaptanı İlhan 4. sarı kartılarını görerek cezalı duruma düştüler. Gençlerbirliği Oftaş takımında forma giyen bu iki oyuncunun yer almamasının özellikle defansta ve orta sahada önemli kayıp oldukları ifade edildi. [B][I]Hürdoğan[/I][/B] |
-->: İŞTE BU İYİ HABER
Oftasta kim oynuyor oynamiyor bizi ilgilendirmez, biz kendimize bakmaliyiz ve bu maca en iyi sekilde hazirlanip ve konsantre olmaliyiz
|
--->: İŞTE BU İYİ HABER
[B][COLOR="Red"]SIVASSPORUMUZ ICIN HIC ÖNEMI YOK ÖNEMLI SIVASSPORUMUZ ASLANLAR CIKAR FUTBOLUNU OYNAR VEDE INSALLAH 3 PUANI ALIR DÖNER.SAYGILARIMLA...[/COLOR][/B]
|
[B]1 futbolcunun takımı ne kadar değiştirdiğinin birçok takımda örneği mevcut. Oftaşın en önemli 2 oyuncusu bunlar. Tabi kim sakat kim cezalı bizi ilgilendirmez bizim kendimize bakmamız lazım ama karşı takımın önemli silahlarının oynamayacak olması da bence çok önemli bir artı.[/B]
|
[B][COLOR="Indigo"]Valla ben Sivas'taki maçta Oftaş takımını çok beğenmiştim. Sivas'a gelen takımlar için de en iyilerinden biriydi bence. Tozo çok önemli değil ama İlhan iyi oyuncu. Fakat seyrettiğim Oftaş takımında İbrahim Şahin, Kenan Atak ve Sandro çok önemli adamlar. Zaten takımın ofansif gücünü bu 3 oyuncu taşıyor. [/COLOR][/B]
|
Futbolda öyle bir olgu yoktur ben buna inanmıyorum.Oftaş sahaya 9 kişiyle çıkmayacak yine 11 kişi olacaklar. Bu nedenle kim oynamazsa oynamasın bizim takım kendi oyununu oynasın yeter.Sivasspor da haftalardır 7-8 eksikle oynadı ama buraya kadar bir çok maçı kazandı.
|
[B][I][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"]Futbolda öyle bir olgu yoktur ben buna inanmıyorum.Oftaş sahaya 9 kişiyle çıkmayacak yine 11 kişi olacaklar. Bu nedenle kim oynamazsa oynamasın bizim takım kendi oyununu oynasın yeter.Sivasspor da haftalardır 7-8 eksikle oynadı ama buraya kadar bir çok maçı kazandı.[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
-->: --->: İŞTE BU İYİ HABER
[QUOTE=leblebi82;319496][B][COLOR="Indigo"]Valla ben Sivas'taki maçta Oftaş takımını çok beğenmiştim. Sivas'a gelen takımlar için de en iyilerinden biriydi bence. [/COLOR][/B][/QUOTE]
bencede, f.b.'den sonra sivasta en iyi oyunu oftaş oynamıştı sivasıma karşı.. onlarda iki önemli oyuncu oynamazken bizde iki önemli oyuncunun takıma katılacak olması bizim için önemli bi avantaj olacaktır.. inşallah bu avantajı iyi kullanıp önce [B]iyi futbol[/B] sonra üç puanla döneriz ankaradan.. |
[B]tozo yoksa sandro var..oftaş herşeye rağmen iyi takım..[/B]
|
insallah bize avantaj olur. Mutlaka 3 puan almamiz lazim
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:40. |