![]() |
YiĞiDO GeNÇLiK ViDeO1
BIz sıvassporluyuz Yıgıdo Genclıgız SİNCE2008
[url]http://www.youtube.com/watch?v=ctb1uT4UO2w[/url] [B]yigidogenclik[/B] |
--->: YiĞiDO GeNÇLiK ViDeO1
VİDEO GÜZELDE MÜZİK AKŞAM AKŞAM ŞEYTANA UYDURACAK BENİ GENE.
BEN Bİ YOL ALAYIM BAKAYIM ARAŞTIRAYIM PİYASAYI. NELER VARMIŞ. |
güsel olmuş
elinize sağlık .. |
[url]http://www.dailymotion.com/video/x465dn_sivasspor-yigidolar-geliyor-klip_music[/url]
Buda Benden Olsun.. |
kardesım senın vıdeonda guselmıs elıne saglık
|
[B]Gerçekten [url]www.youtube.com[/url] Sivassporumuzun Çok Güzel Videoları Vardır.Yeni Eklenen Videolara Yardımcı Olalım [url]www.youtube.com[/url] Sivasspora Destek Olalım...
Teşekkürler Videolar İçin:)[/B] |
kardeşim ellerine sağlık çok güzel bizi izlemeye devam edin...
|
[QUOTE=YiğidoGençlik;320443]kardeşim ellerine sağlık çok güzel bizi izlemeye devam edin...[/QUOTE]
sivasspor oley size ait değil....zaten silinmiş sanırım. bi ara vardı da. ancak paylaştığınız için teşekkür ederiz. fb maçındada geçlerimiz vardı. önemli olan güzellikleri paylaşmaktır. sadece hatırlatmak istedim... sorun yog. başarılar... |
[QUOTE=Haberler Benden;320454]sivasspor oley
size ait değil....zaten silinmiş sanırım. bi ara vardı da. ancak paylaştığınız için teşekkür ederiz. fb maçındada geçlerimiz vardı. önemli olan güzellikleri paylaşmaktır. sadece hatırlatmak istedim... sorun yog. başarılar...[/QUOTE] sen neyden bahsediyorsun ney bize ait değildi ortamı germek için yazı yazma buraya inadına Yiğido Gençlik herkes görecek yakında güzümüzü herşey Sivassporumuz için |
[QUOTE=Haberler Benden;320454]sivasspor oley
size ait değil....zaten silinmiş sanırım. bi ara vardı da. ancak paylaştığınız için teşekkür ederiz. fb maçındada geçlerimiz vardı. önemli olan güzellikleri paylaşmaktır. sadece hatırlatmak istedim... sorun yog. başarılar...[/QUOTE] ney bize ait değil ne diyorsun sen be sen ist da yaşayıp burda kim var kim yok ne biliyorsun. ayrıca güzel olmuş video ellerinize sağlık. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:57. |