![]() |
Transfer Arayişi Tam Gaz
Sivasspor Yönetim Kurulu, Teknik heyet tarafından verilen raporlar doğrultusunda transfer arayışlarını aralıksız olarak devam ettiriyor.
Geçtiğimiz günlerde Brezilyalı yıldız futbolcu Dennys Richards Pena Lamego’yu kadrosuna dahil ederek orta alandaki eksikliğini tamamen gideren Sivasspor Yönetimi, gözünü defans ve forvet futbolcularına çevirdi. [size=2]Türkiye ve yurt dışında teknik direktör Werner Lorant’ın belirlediği futbolcuları yakın takibe alan Sivasspor Yönetim kurulu, bu futbolcuları yakın takibe aldı. Teknik direktör Werner Lorant’ın Yönetim’den Galatasaray maçına kadar tüm transferlerin yapılması ve takıma adapte olmaları için en [/size][/font] [size=2]geç gelecek hafta içerisine kadar bu futbolcuları kadroda görmek istediği bildirildi.[/size] [size=2]Sivasspor Yönetiminin kadrodaki yabancı futbolcu sayısının 5’e çıkması nedeniyle yabancı transferini forvetten yana kullanacağı defans için ise Türk futbolcular ile görüşmeler içerisinde olduğu öğrenildi. Sivasspor Yönetiminin forvete bir, defansa ise iki tane futbolcu transfer edeceği gelen haberler arasında yer alıyor. [/size][/font] Bunun yanı sıra geçtiğimiz günlerde Sivasspor Yönetimi tarafından görüşülerek anlaşıldığı şeklinde haberleri çıkan İstanbulsporlu Balili ile her hangibi bir anlaşmaya varılmadığı, yurt dışında görüşülen futbolcuların transferinin gerçekleşmemesi halinde bu futbolcu ile anlaşılacağı öğrenildi. |
Orta Alana Bir Oyun Kurucu şart Bence
|
bu gidişle piyasada futbolcu bırakmayacak hepsini alacağız valla
:) :D |
[QUOTE=gakgo58]bu gidişle piyasada futbolcu bırakmayacak hepsini alacağız valla
:) :D[/QUOTE] halısın abi masallah yeni takım kurduk :D |
bencede söle cakı gibi canavar kıvamında bi forvet lazım
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:53. |