![]() |
YETER LİG TV !
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/diger/ligtvlogok.jpg[/IMG]
Anadolunun yükselen yıldızı Sivasspor’un maçlarının naklen yayın hakkını elinde bulunduran Lig Tv tarafından verilmemesi camiamızdan büyük tepki görmektedir. Yayıncı kuruluşun hangi kıstas ve kriterleri gözününde bulundurarak, Süper Lig'de şu anda 3. Sırada bulunan Anadolu'nun temsilcisi Sivasspor’un maçlarını yayınlamamasını anlayamıyoruz. Kamu görevi yapan Lig Tv yöneticilerini adaletli olmaya davet ediyoruz. Sivasspor’a yapılan haksızlığın karşında olduğumuzu ve bu haksızlık karşında sessizliğini koruyan Lig Tv yöneticilerinin Sivasspor taraftarlarından özür dileyerek bundan sonraki maçlarımızın naklen yayınlanmasını talep ediyoruz. Lig Tv yöneticilerinden gerekli ilgiyi ve desteği göremediğimizde Sivasspor taraftarlarına Digitürk üyeliklerini iptal etmelerini tavsiye etmek zorunda kalacağız. Lig Tv Sivasspor’a karşı tutumunu değiştirmeli ve taraftarlarımızın zirve yarışında ki Sivasspor’u izleme haklarını vermelidir. [B]SivasSpor Taraftarları Adına[/B] [url]www.sivasspor.com[/url] |
-->: YETER LİG TV !
Ise yaradi mi ne :D Haftaya Bursa - Sivas macini veriyorlar ama gerci o haftada ayni günde bjk-gs derbisi var, derbi olmasa göstermiyecekler herhalde
|
--->: YETER LİG TV !
[COLOR="Red"]Bi öğrenmişler 4 büyük 4 büyük kim yaaa!!!!!!!!
yeter artık !!!!!!!! Bugüne bakın bugün ts ne YAPIYOR? OYNADIĞI FUTBOL ORTADA kaçıncı sırada???? Adı çıkmış 4 büyüke!!!! Büğün 4 büyükse işte SİVASSPOR size 4 büyükse 4 büyüğün içinde 07-08 e damgasını vuran ANADOLUNUN, TÜRKİYENİN EN İYİ FURBOL SERGİLEYEN TAKIMI SİVASSPOR YETER ARTIK YETER!!!!!!!!! O DEĞİL BU DEĞİL SİVASSPOR DAN BAHSEDİYORUZ.. TABİ SİZ NE ANLARSINIZ?!!!! NE BİLİRSİNİZ SİVAS, SİVASSPOR DERKEN BESMELE ÇEKMENİZ GEREKTİĞİNİ NERDEN BİLECEKSİNİZ Kİ SİZ YILDIZLARI SAYMAYI BİLİRSİNİZ OYNAYANIN HAKKINI VERMEYİ DEĞİL YILDIZLARI SAYMAYII!!!!!!!!! ASLINDA SİZEDE BİŞİ DEMEK YANLIŞ TÜRKİYEDE ADALET ANLAYIŞI BU OLMUŞ!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR] |
hertürlü olumsuzluklara ve engellemelere rağmen ALAYINA SİVASSPOR
|
[QUOTE=SivasSpor.Com;323071][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/diger/ligtvlogok.jpg[/IMG]
Anadolunun yükselen yıldızı Sivasspor’un maçlarının naklen yayın hakkını elinde bulunduran Lig Tv tarafından verilmemesi camiamızdan büyük tepki görmektedir. Yayıncı kuruluşun hangi kıstas ve kriterleri gözününde bulundurarak, Süper Ligde şu anda 3. Sırada bulunan Anadolunun temsilcisi Sivasspor’un maçlarını yayınlamasını anlıyamıyoruz. Kamu görevi yapan Lig Tv yöneticilerini adaletli olmaya davet ediyoruz. Sivasspor’a yapılan haksızlığın karşında olduğumuzu ve bu haksızlık karşında sessizliğini koruyan Lig Tv yöneticilerin Sivasspor taraftarlarından özür dileyerek bundan sonra ki maçlarımızın naklen yayınlanmasını talep ediyoruz. Lig Tv yöneticilerinden gerekli ilgiyi ve desteği göremediğimizde Sivasspor taraftarlarından Digitürk üyeliklerini iptal etmelerini tavsiye etmek zorunda kalacağız. Lig Tv Sivasspor’a karşı tutumunu değiştirmeli ve taraftarlarımızın zirve yarışında ki Sivasspor’u izleme haklarını vermelidir. [B]SivasSpor Taraftarları Adına[/B] [url]www.sivasspor.com[/url][/QUOTE] [B]Biraz gecte de olsa Güzel bir protesto metni yazilmis. Yazan arkadasimi tebrik ediyorum. Herkesin Bu na benzer bir protesto E-mail göndermesi gerekiyor, Sivassporun seviyorsak cikarlarini hep beraber korumaliyiz....[/B] |
sivaslıyım diyen herkes bu yazıyı kopyalayıp lig tv ye göndersin
|
Sevgili Yiğidolar yukarıda okuduğunuz gibi gayet güzel, anlaşılır ve medenice bir metin kaleme alınmış lütfen herkes şimdi bu metni kopyalasın ve lig tv'ye e-posta yoluyla göndersin. Ben hemen şimdi gönderiyorum.
Unutmayın ne kadar organize olursak ne kadar birlikte hareket edebilirsek o kadar çok ses getiririz! Bir e-postadan ne olur demeyin, haydi siz de şansınızı deneyin!:) |
varya tüm üyelikleri iptal ettireceksin olacak görecekler
|
arkadaşlar bu lig tv bu yazıyı kabul etmiyor
Lütfen mesajınızı kontrol ediniz. Mesajınızı yazarken (+.,:-_\?!) işaretlemeleri dışındaki diğer işaretlemeleri kullanmayınız. bu işaretleri kulanmadım zaten yazıyı yeniden yazdım kabul etmiyor yardım edin |
artık 4 büyük devri bitti tek gerçek sivasspor verin artık bizim maçlarımızıda lig tv.......
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:49. |