![]() |
ADALET BU MU?
[B]Cifte standardin babasini bu haftasonu oynanan Sivas-Caykurrize macinda ve Gectigimiz hafta oynanan Konyaspor-Galatasaray macinda gorduk!!Hem de apacik..
Gecen Hafta Konyada kar yagisi sebebiyle pazar gunu oynanmasi gerekn mac bir gun erteleniyor ancak sartlarin daha agir oldugu Sivasta hatta Tff nin yeni baskani Hasan Dogan in gozlerinin onunde Sivasspor-Caykurrize maci oynanabiliyor! Oynamak kelimesi de aslinda yanlis resmen karda buzda ayakta kalmaya calisti futbolcular... [COLOR="DarkRed"] [COLOR="Red"]Bu puan kaybinda takimdan kimseye kusur bulmamak lazim . Bu sartlarda macin oynanmasina izin veren Hasan dogan yonetimi ayaginin tozuyla ilk kazigini Sivasspor a atmis oldu!! Hayirli olsun yeni yonetim!![/COLOR] Burdan Tribunde gelip macimizi izleyen yeni yonetimi kiniyorum[/COLOR][/B] |
--->: ADALET BU MU?
Kardeş bunlar normal şeyler istanbl anadolu farkı malasef :(
|
istanbul takımlarından biri ile oynasaydık mutlak ertelenirdi fark burda zaten
|
[B][COLOR="Red"][B]Ya arkadasım konya macındakı sartlar ıle bu havadakı sart bır degıl ben ne konyalıyım ne galatasaraylı artık yenılgılerın veya beraberlıklerın altında bısı aramaktan vazgecın elbettekı yenılecezde beraberede kalacaz her zaman kazanacagız dıee bı olay mı var ...! Yeter artık bırakın puan kaybettıgımız zaman bısıler aramayıda kendı hatalarımıza bakalım bırazda hava sartları aynı kosulda rızeyıde etkıledı ...! Artı mehmet abı (m. yıldız) gercekten her pozısyonda futbolculara ters konusmalara yapıyoo buda takımdakı oyuncalarınm moralını bozuoo ...![/B]Yanı nasıl fenerbahce bursaya kaybedıyorr nasıl lıg sonuncusu lıderı evınde yenıyorsa bızde gayet dogal olarak berabere kalırız sıte yonetımınden rıcam da bole sacma konuları kılıtlersek cok gusel olur [/COLOR][/B]
|
ist takımlarına gelince ayrımcılık yapıyorlar anadolu takımlarına gelince bişey yok
|
-->: --->: ADALET BU MU?
[QUOTE=merkez_ismail;325933][B][COLOR="Red"][B]Ya arkadasım konya macındakı sartlar ıle bu havadakı sart bır degıl ben ne konyalıyım ne galatasaraylı artık yenılgılerın veya beraberlıklerın altında bısı aramaktan vazgecın elbettekı yenılecezde beraberede kalacaz her zaman kazanacagız dıee bı olay mı var ...! Yeter artık bırakın puan kaybettıgımız zaman bısıler aramayıda kendı hatalarımıza bakalım bırazda hava sartları aynı kosulda rızeyıde etkıledı ...! Artı mehmet abı (m. yıldız) gercekten her pozısyonda futbolculara ters konusmalara yapıyoo buda takımdakı oyuncalarınm moralını bozuoo ...![/B]Yanı nasıl fenerbahce bursaya kaybedıyorr nasıl lıg sonuncusu lıderı evınde yenıyorsa bızde gayet dogal olarak berabere kalırız sıte yonetımınden rıcam da bole sacma konuları kılıtlersek cok gusel olur [/COLOR][/B][/QUOTE]
[B] hak aramak ne zamandan beri sacmalamak oldu guzel kardesim? Burda apacik bir cifte standart var nasil goremessin bunu bende bunu anlamiyorum...[/B] |
[B]Ne Bilirler Onlar Adaleti Buda Sorumu?.![/B]
|
ewet myway kardeş sonuna kadar destekliyorum....
|
1 puanda iyidir boşverin... tabi yensek daha iyi olacaktı ama takımda gözle görülür bir performans düşüklüğü var... düzelir insallah...
|
--->: -->: --->: ADALET BU MU?
[QUOTE=myway;325937][B]
hak aramak ne zamandan beri sacmalamak oldu guzel kardesim? Burda apacik bir cifte standart var nasil goremessin bunu bende bunu anlamiyorum...[/B][/QUOTE] [B] Senin takımın oynayıp kazanamazsa buna fed. ne yapsın anlamıyorum ayrıca bı fed. verdıgı karar degıl hakem karar verır oynanıp oynanmayacagını gol attıkta vermedılermı penaltı kazandıkta vermedılermı gol pozısyonuna gırdıkte hakem ıptalmı ettı once takımımızdakı performans dususlugunun duzelmesı lazım ...![/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:17. |