![]() |
Sivas Bursayı kesin yenecek.Neden mi?
Bir istatistik var ki,o istatistiğe göre Sivasspor kesin galip gelecek...
Biliyorsunuz sezon başı çekilen fikstüre göre Sivasspor,F.Bahçe nin oynadığı takımla oynuyor. F.Bahçe sezon başından beri 8 maçta puan kaybetti(5 beraberlik,3yenilgi).F.Bahçe, Bursaspor maçına kadar 7 maçta puan kaybetti.Bu maçlarda F.Bahçe ile oynayıp puan alan takımların hepsi,bir sonraki hafta Sivasspor a yenildi.Geçen haftada Bursa spor F.Bahçe yi yendi.Bu nedenle Sivasspor karşısında hiç şansı yok.İşte maçlar; 1.Hafta: İst.B.B.-F.B.: 2-0 2.Hafta: Sivasspor-İst.B.B.:2-1 4.Hafta: G.B.Oftaş-F.B.:1-1 5.Hafta: Sivasspor-G.B.Oftaş:1-0 5.Hafta: F.B.-Ç.Rize:1-1 6.Hafta: Ç.Rize-Sivasspor:0-2 6.Hafta: Bursa-F.B.:1-1 7.Hafta: Sivasspor-Bursa:3-2 8.Hafta: V.Manisa-F.B.:1-1 9.Hafta: Sivasspor-V.Manisa:1-0 12.Hafta: Kayserispor-F.B.:2-1 13.Hafta: Sivasspor-Kayserispor:1-0 18.Hafta: F.B.-İst.B.B.:2-2 19.Hafta: İst.B.B.-Sivasspor:0-2 23.Hafta: F.B.-Bursa:0-2 24.Hafta: Sivasspor-Bursa:??? |
-->: Sivas Bursayı kesin yenecek.Neden mi?
inşallah puan çıkarırız gibi geliyor bana.ama 3 puan mı olur 1 mi ona teknik heyet ve topçular kara verecek?
|
-->: Sivas Bursayı kesin yenecek.Neden mi?
Anaaaaaaa böyle bir istatistik daha yeni görüyorum :D. Ama istatistikler genelde hep bos olur :D. Mücadele yinede sahada verilecektir, zorlu bir deplasman bizi bekliyor insallah istedigimiz sonuca variriz
|
--->: -->: Sivas Bursayı kesin yenecek.Neden mi?
[QUOTE=TracyMcGrady58;326782]Anaaaaaaa böyle bir istatistik daha yeni görüyorum :D. Ama istatistikler genelde hep bos olur :D. Mücadele yinede sahada verilecektir, zorlu bir deplasman bizi bekliyor insallah istedigimiz sonuca variriz[/QUOTE]
Tamam istatistikler kesin sonucu tahmin etmeye yetmez ama,Sivasın galibiyete daha yakın olduğunu gösteriri bence... |
--->: Sivas Bursayı kesin yenecek.Neden mi?
serkankustarcı, istatistikler kandırır insanı ;)
|
[QUOTE=qwets;326785]serkankustarcı, istatistikler kandırır insanı ;)[/QUOTE]
Umarım bu kez kandırmaz.Arkadaşlar pozitif düşününde sonuç iyi olsun... |
kesın dıye bısey yoktur kandırmayalım kendımızı :)
|
[QUOTE=merkez_emre;326787]kesın dıye bısey yoktur kandırmayalım kendımızı :)[/QUOTE]
İstatistiğe göre kesin dedim zaten.Yoksa futbolda bütün maçlar 3 ihtimalli dir.Futboluda güzelleştiren bu zaten... |
güzel istatistik inşallah bu istatistikte olduğu gibi bi skor alırızda kendimizi kandırmamış oluruz
|
istatige gore de kesın mac kazanılmaz
ornegın istatisdige gore fb mac oncesı 10 da 10 yaptık kesın olsaydı fb yıde yenerdık :D:D |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:13. |