![]() |
ANKARAGUCUNE TESEKKURLER..
[B][COLOR="Blue"]Onceki hafta Ankarada Oftas-Sivas macinda tribundeydim...
Sivastan gelenler cevre illerden gelenler ve Ankaradaki yigidolar vardi... Bir de misafirlerimiz vardi Ankaragucluler:)O derece ki Sivas televizyonlarina bizle birlikte roportaj bile verdiler.. Ankaraguclu 20-25 kardesimiz de Sivassporu desteklediler.. Hatta sunu soylemeliyim ki marslariyla tribunu bizleri hareketlendiren de onlardi:) Eksik olmasinlar.. Onlar da en az bizim kadar Anadoludan bir sampiyon cikmasini istiyorlar... Biraz gec de olsa bundan bahsetmem onlara kendimi borclu hissettim ve bu konuyu actim.. Destekleri icin Ankaragucu taraftarina tesekkur ediyorum burdan... Belki de Turkiyenin en iyi taraftar grubuna sahip Ankaragucune de ligdeki mucadelelerinde basarilar..[/COLOR][/B] |
--->: ANKARAGUCUNE TESEKKURLER..
Sağ olsunlar.Bizde 25. haftada onları en iyi şekilde misafir edelim...
|
BİZLERİ YALNIZ BIRAKMAYAN TÜM İNSANLARIMIZA SONSUZ TEŞEKKÜRLER.
|
-->: ANKARAGUCUNE TESEKKURLER..
ANKARALILAR OFTAŞ ALEYHİNE TEZAHÜRAT HA VALLA HELAL OLSUN
|
-->: ANKARAGUCUNE TESEKKURLER..
Insallah bizde onlari Sivasta en iyi sekilde karsilariz. Bunu onlara borcluyuz
|
ankaragücü taraftarına teşekkür ederiz...ankaragücü taraftarı da şampiyonluğu hak ediyor...
|
[B]tebrikler taraftara bak be bravo...[/B]
|
ewet bende tribündeydim hatta myway kardeşide gördüm ankaragüçlü taraftarlara teşekkürler.
|
ankaragücü taraftarı ankaraspor macındada sivasspora destek vermıstı....
|
bizi destekleyen tüm taraftarlara çok tşk ederiz..ankaragücü taraftarlarına ayrı tşk..pazar günü oynanacak olan maça bekleriz buyursunlar gelsinler sivasımıza bizi sayanı bizde sayarız...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:58. |