![]() |
TECRÜBE PUANI
tecrübe puanı nedir nasıl kazanılır?
bu konuda beni bilgilendirebilecek birisi var mı?? :S;) |
--->: TECRÜBE PUANI
Actıgın Konuya Göre Tecrübe Puanı Alınır Yanılmıosam...
|
[QUOTE=rapjii;331600]Actıgın Konuya Göre Tecrübe Puanı Alınır Yanılmıosam...[/QUOTE]
yok abi oyle değil galiba; çünkü sen 4 konu açmıssın ama puanın daha fazla :) |
ARKADAŞLAR KONU NASIL AÇILIYO BENİ AYDINLATACAK VARMI TEŞEKKÜRLER
|
[QUOTE=ferhat_58_oğuz;331605]ARKADAŞLAR KONU NASIL AÇILIYO BENİ AYDINLATACAK VARMI TEŞEKKÜRLER[/QUOTE]
aga cevap yaz butonu gibi..yeni konu butonu var ona tıkla yaz |
[B]Ben Hiç Bilmiyorum Beni Geçin Bilene Sorun €n İyisi.![/B]
|
[B]Arkadaşlar Hemen Size Tüm Konular İle Bilgi Verim....
[COLOR="Red"] İlk Önce Tecrübe Puanı:[/COLOR] - Tecrübe Puanı Her 10 Mesajdan Sonra 1 Tane Artmaktadır. - Sitemizde Yazdığınız Yazıların Karşılığı İle Rep+ Verebilirler Ve Böylede Tecrübe Puanı Artmaktadır. [COLOR="Red"]Konu Açmak[/COLOR] İlk Önce Forum'a Girip Konunuz Hangi Konuyla Alakalı İse Konu Şeçiyorsunuz Ve Sağda Yeni Konu Aç Butonu Var. Yazıp Yolluyorsunuz.[/B] |
Mesajlar: 61 Teşekkür: 36 15 Mesajına 24 Kez Teşekkür Edildi. Tecrübe Puanı: 0 sabriiiii isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır. abi boyle yazıyo nasıl açıcam ben bunu?? |
Mesajlar: 62 Teşekkür: 36 15 Mesajına 24 Kez Teşekkür Edildi. Tecrübe Puanı: 0 sabriiiii ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt yazıyo. :( |
[QUOTE=EyüphanAydın;331734][B]Arkadaşlar Hemen Size Tüm Konular İle Bilgi Verim....
[COLOR="Red"] İlk Önce Tecrübe Puanı:[/COLOR] - Tecrübe Puanı Her 10 Mesajdan Sonra 1 Tane Artmaktadır. - Sitemizde Yazdığınız Yazıların Karşılığı İle Rep+ Verebilirler Ve Böylede Tecrübe Puanı Artmaktadır. [COLOR="Red"]Konu Açmak[/COLOR] İlk Önce Forum'a Girip Konunuz Hangi Konuyla Alakalı İse Konu Şeçiyorsunuz Ve Sağda Yeni Konu Aç Butonu Var. Yazıp Yolluyorsunuz.[/B][/QUOTE] [B]eyüphan güzel anlatmış benimde anlatmama gerek yok :)[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:02. |