SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Manisa-Sivas maçı bilet fiyatları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=17368)

buraks58 12.03.2008 19:11

Manisa-Sivas maçı bilet fiyatları

[FONT="Lucida Sans Unicode"] Vestel Manisaspor'un 14 Mart Cuma günü saat 20.00'de Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda Sivasspor ile oynayacağı maçın bilet fiyatları açıklandı.
Vestel Manisaspor'dan yapılan yazılı açıklamada, [B]kapalı tribün 5, açık tribün 3 ve kale arkası tribün bilet fiyatının 1 YTL [/B]olduğu bildirildi.
Vestel manisaspor'un yeni teknik direktörü [B]levent eriş'in [/B]ise yarın sabah takımla ilk antremanına katılacak. [/FONT]

kadir0911 12.03.2008 19:13

--->: Manisa-Sivas maçı bilet fiyatları

insallah bu maci alip takipimizi sürdürecez :)

sinan-58 12.03.2008 19:14

-->: Manisa-Sivas maçı bilet fiyatları

bu ney ya adeta bedava....................

basayev58 12.03.2008 19:29

arkadaşlar,biraz önce Vestelde çalışan bir arkadaşımı aradım,Manisa'da maç bileti kalmamış...Ben tüm işlerimi ayarladım zorda olsa maça gitmeyi düşünüyorum ama bilet bulamazsak çok kötü olur,bu konuda bilgisi olan Manisa'da yaşayan arkadaşlar bi haber etsin.
Daha önceki Manisa maçlarında maç öncesi gidip biletimizi aldık ama bu maç onlar için çok önemli bizim içinde,bilet sıkıntısı olmaz inşallah.

biyolog4 12.03.2008 19:34

Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, 14 Mart Cuma günü Manisa 19 Mayıs Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Halis Özkahya yönetecek.

Bu maçta yardımcı hakemlikleri Şahan Yılmaz ve Muhittin Gürses, dördüncü hakemliği ise Uğur Söylemez yapacak.

çok sayıda biletde okullara gönderip dağıtılmıştır.maça seyirci çekmek için yapılmış bir uygulama,

mor 12.03.2008 22:14

Güzel maç bileti fiyatları da keşke pahalı olsaymış daha az taraftar gelirdi en azından şimdi dolar tribün... :)

yusuf_yusuf 12.03.2008 22:27

manisada olsadık gıderdık yaaaaaaaaaaa ama iii mıs bu fiyatlar

bRsVs 12.03.2008 22:40

valla bedava 1 ytl dgiturk bıle 3 ytl =) cuma gunu olmasa manısada olucaktım ama nasıp kısmet inş alırız ama cok zor olucak

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

atababa111 13.03.2008 08:57

BÜTÜN KALBİMİZLE ORADAYIZ........

kakikli 13.03.2008 09:06

ben takıma güveniyorum..
her zamanki oyunumuzu sahaya yansıtırsak mutlak kazanan biz oluruz..
ancak bu maçta golcüler yakaladığı pozisyonları %100 değerlendirmeli..
özellikle chetkov'da düşüş var, bu maçta tekrar çıkış yakalamasını arzu ediyorum...
cuma günü lideriz inşALLAH:-)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:11.