![]() |
İĞNE İLE MAÇLARA ÇIKIYOR
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/m.yildiz33.jpg[/IMG]
Sivasspor kaptanı ve süper starı Mehmet Yıldız’ın belindeki sakatlığın son derece ciddi olduğu öğrenildi. Başarılı futbolcunun belinde omurilik kayması olduğu ve maçlara 3-4 haftadır iğne ile çıktığı belirtildi. Manisa maçından sonra 3-4 gün dinlenmesi gerektiği belirtilen Mehmet Yıldız “Aslında bu rahatsızlığım 3-4 haftadır devam ediyordu, ancak takımın bana ihtiyacı olduğunu düşünerek sakat sakat oynadım. Manisa maçı sonrasında ağrılarım biraz daha arttı. Doktorlar benim en az 3-4 gündinlenmem gerektiğini söylediler, bende dinleniyorum” dedi. [B][I]Hürdoğan[/I][/B] |
--->: İĞNE İLE MAÇLARA ÇIKIYOR
bize çok lazımsın mehmet yıldız,zaten sezon başından beri sakatlıklardan yana dertliyiz,inşallah düzelirsin çok kısa sürede
|
FEDAKARLIK ZAMANI HERKESİN FEDAKARLIK YAPMASI LAZIM BÖYLE MUCİZELER BİZİ ŞAMPİYONLUĞA GÖTÜRECEK ZATEN
|
[B][COLOR="Red"]HELAL OLSUN MEHMET ABİ SANA SANADA BU YAKISIR ...![/COLOR][/B]
|
INSAALLAH SAMPIYON olup bu emek ve fedakarliklarinizin karsiligini alirsiniz; ve INSAALLAH o zaman ortada sivasliyim deyipte baska takimi tutanlar,bu yurek zaferini golgede birakmak icin yok bu maci sattilar yok su maci sattilar felan filan deyipte kendi seviyesizligini belli edenler INSAALLAH utanirda SIVASSPOR'umuzun SAMPIYONLUK zaferine ortak olurlar tabii hangi yuzle olurlar ona siz karar verin.
|
-->: İĞNE İLE MAÇLARA ÇIKIYOR
mehmet Yildiz sende gidersen ne olur. Öbür oyuncular yanlis anlamasin. Hepside cok degerli, cok önemli, cok kaliteli iyi oyuncularimiz. Ama Balili zaten sezonu kapadi, simdide Mehmet Yildizda uzun süre oynayamassa baya bir sIkInti olur bizim icin.
|
mehmet yıldız çok fedkar iyiki varsın mehmet yıldız sanada bu yakışırdı.
|
İĞNE İLE MAÇLARA ÇIKIYOR
[B]Mehmet Yıldız'la Özel Anadolu Hastanesinde karşılaştım, ayaküstü sağlığından şikayetini dile getirdi. Ancak bu durumunu bilmeden yaptığım eleştirilerim için "Hakkını helal et" diyemedim.
Böylesi özverilerle sahada takımını yalnız bırakmayan vefakar futbolculara ihtiyacımız olduğu şu günlerde Manisa Tarzanı olan Mehmet Yıldız'a teşekkür ediyor, daha sonra uygun ortamda kendisinden ama şimdilik bu satırlardan, durumunu bilmeden yaptığımız eleştirilerden dolayı "Hakkını et diyorum".[/B] |
bir kaptanada boyle davranmak duser...
ama manısa macında cok fazla top ıstedı bu yuzden cogu pozısyonda ofsayta dustu bıraz dıkkatlı olsa daha ıı olur |
-->: İĞNE İLE MAÇLARA ÇIKIYOR
[B]Mehmet yildiz suphesiz takimin herseyi. Keske konyaspor macinda dinlendirilse ... cunku kasimpasa maci konya macindan daha zor olacaktir...![/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:46. |