![]() |
ÜÇ MAÇ NAKLEN YAYINDA
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/diger/ligtvlogok.jpg[/IMG]
Sivasspor ‘un ligin 28.,29. ve 30. haftalarında oynayacağı 3 karşılaşma yayıncı kuruluş tarafından naklen yayın programına alındı. Süper ligde zirve hesabı yapan Sivasspor’un deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa, Kayserispor ve sahasında oynayacağı Beşiktaş karşılaşmalarının pazar günleri ve saat : 15:00 ‘ten itibaren naklen yayın programına dahil edildiği belirtildi. [B][I]Spor58[/I][/B] |
--->: 3 MAÇ NAKLEN YAYINDA
iyiymis :D stada gidemiyoz bari tvden bakalim
|
--->: ÜÇ MAÇ NAKLEN YAYINDA
KASIMPASA İLE OYNUCAMIZ HAFTA BJK FB MACI VAR..KAYSERI ILE OYNUCAMIZ HAFTA GS TRABZON MACI VAR...BJK SIVAS VE GS SIVAS MACLARINI ZATEN VERMEK ZORUNDA..
|
[B]Tv Gelirleri Alıyoruz galiba..o yüzden iyi ve 4 büyükler dışında bisim macımızı veriolar sadece... 5.büyük bis olcaz inşallah[/B]
|
ÜÇ MAÇ NAKLEN YAYINDA
Sivasspor ‘un ligin 28.,29. ve 30. haftalarında oynayacağı 3 karşılaşma yayıncı kuruluş tarafından naklen yayın programına alındı.
maclarin gosterilmesi guzel ins sahamiz tam dolar bir bosluk bile gorunmez sanpiyonun taraftarini herkes gorsun |
güsel haber takımımızı canlı canlı izleriz.
|
-->: ÜÇ MAÇ NAKLEN YAYINDA
bu iyi haber iste. Ne güzel izliye bilecegiz
|
ISTE BU IYI HABER SIVASSPORUMUZU TV DEN CANLI IZLEYECEGIZ.
|
BU YAZACAKLARIMA SEN KİMSİN SENDE KİM OLUYOR DİYEBİLİRSİNİZ.
BEN SİVASSPORUN İLK SIRADA OLDUĞU DÖNEMDE MAÇLARINI YAYINLAMAYIP TRABZONSPORUN MAÇLARINI YAYINLAYAN LİG TVYİ PROTESTO ETMEMK AMACIYLA MAÇLARI İZLEMEYE GİTMİYORUM YAKINLARIMADA BU TELKİNDE BULUNUYORUM NEDEN GİDECEKMİŞİMKİ ADAMLAR BİZİM MAÇLARIMIZI ZAMANINDA VERMESİN SONRA TRABZON DERBİ OYNAYINCA VERSİN BÖYLE SAÇMALIK OLMAZ. |
son zamanlarda spor yazarlarındanda olaya tepki gelince bu kararı aldılar heralde.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:07. |