SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Açılış Tarihi Belirlendi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=17635)

sait arslan 27.03.2008 08:56

Açılış Tarihi Belirlendi

[U]Yiğidolar[/U] ve aynı zamanda [U]Yiğidolar 58[/U] marka adının sahibi ile oluşumun içinde yer alanlar ilerki günlerde yapılacak çalışmaların daha anlamlı hale gelmesi için ilk başta yer sorununu çözmeliyiz diyerek bu işi bitirmek için düğmeye bastılar.Şuan tadilatta olan mekan [U]29 Haziran 2008[/U](PAZAR) bütün Sivasspor taraftarları için İstanbulda hizmete açılacaktır.Merkezini İstanbul olarak belirleyen oluşum, sağlıklı bir çalışma yaparak hedefe hızlı ulaşmak istemektedir.Ancak şu bilinmeliki burdaki çalışmalarımızın iki tür açılımı vardır.

1-Kulübümüze Büyük Bir Yardım Kamapanyası(5 ayda bir)
2-Sivas'ta Büyük Taraftar Oluşumu

Açılıştan sonra 1. madde çalışmaları yasalara uygun şekilde hazırlanarak 2009 yılına yetiştirilecektir.Ayrıca Sivasımıza bu çalışmamız başladıktan sonra 2. maddenin gerçekleşmesi için gidilerek bütün lider sınıfına giren şahıslarla(isteyenler) bir araya gelinecektir.O gün herkez susacak [U]Sivasspor Yönetimi [/U]konuşacaktır.Bu oluşum anlayacağınız gibi iki madde üzerinde duracaktır.İlk hazırlık [U]29 Haziran 2008[/U] tarihinde yapılacak olan mekan(oluşumun merkezi) açılışıdır.Gerekli bilgiler konularımızın devamlı anlamsız yere silindiği bu sitede olacaktır.

Saygılar

NoT: Yiğidolar ve Yiğidolar 58, marka sınıfına kişisel olarak girmiştir.Kulüp ile alakası yoktur.Ancak Herşey Sivasspor için olduğu için Kulübümüz ismi rahatca kullanabilir-kullanabilmektedir.Büyük oluşum için verdikleri detek için ise teşekkür ederiz.Bizimle ilgilenen şahıslara(Yönt.) teşekkür ederiz.

sait arslan 27.03.2008 09:08

--->: Açılış Tarihi Belirlendi

YER ADRESİ DAVET İÇİN AÇILACAK SIRADAKİ KONU BAŞLIĞINDA OLACAKTIR.
AMAÇ, SİVASSPOR TARAFTARIYIM DİYENLERİ TEK İSİMDE TOPLAMAKTIR.
OLUŞUMA DESTEK VEREN YÜZLERCE-BİNLERCE KİŞİLERE TEŞEKKÜR EDERİZ.

YİĞİDOLAR

myway 27.03.2008 09:53

-->: Açılış Tarihi Belirlendi

[B]Yeni olusumunuz hayirli olsun . Sivasa ve Sivasspora faydali olacak her seyin ve herkesin arkasindayiz...[/B]

merkez-1 27.03.2008 11:48

ben mesela iç kısımda tuğlalarla ayrı bir yer yapıyorum.büyük ihtimalle işim gereği ta açılışa kadar çalışacağım.herşeyin hayırlısı olsun.
ayrıca ben daha sesimi çıkartmayacağım.bahsettiğim konu anlaşılsın diye şunu demek istiyorm.
orta boy yazımı hazırladım.cama bakıldığında Sivasspor.Com yazacak mekanımızda.bunuda eksik etmeyeceğiz.insallah buda suç değildir sevgili site yönetim.

her zaman bu kelimeyi eksik etmedik.

hepinize SAYGILAR...

video58 27.03.2008 15:05

sen yerleri bile süpüremessin:)
o günden sonra herkezde titreme başlar.
açılışta göbek atacağım videoyuda buraya koyacağım.

XXCakir58 27.03.2008 15:10

Bütün Sivaslilara ve SIvassporlulara hayirli olsun. Faydali olacak herkesin arkasindayiz, daima, herzaman

sinan-58 27.03.2008 15:21

ya ne istanbulu dikkat ederseniz bizim stadımız sivasta maçları orada oynuyoruz

Yiğidolar Grubu 01.04.2008 17:24

--->: -->: Açılış Tarihi Belirlendi

[QUOTE=sinan-58;339783]ya ne istanbulu dikkat ederseniz bizim stadımız sivasta maçları orada oynuyoruz[/QUOTE]

2. maddede yer almaktadır dediğin.biraz sabır.artık yiğidoların spor çalışmalarını firmamız çizecektir.isteyen bulunabilir isteyen bulunmaz.büyük oluşumu istanbulda kurcağız diye birşey demedik.sivas yazıyor yukarda.şirket mecburen istanbul.
artık kabul edilmeli bu.yiğidolar boş bir isim değil.artık spor üzerine çalışan bir firmadır.
açılış daveti açılınca bekleriz herkezi.

iyi günler sinan gardaş

sait arslan 01.04.2008 17:28

--->: -->: Açılış Tarihi Belirlendi

[QUOTE=Yiğidolar Grubu;343045]2. maddede yer almaktadır dediğin.biraz sabır.artık yiğidoların spor çalışmalarını firmamız çizecektir.isteyen bulunabilir isteyen bulunmaz.büyük oluşumu istanbulda kurcağız diye birşey demedik.sivas yazıyor yukarda.şirket mecburen istanbul.
artık kabul edilmeli bu.yiğidolar boş bir isim değil.artık spor üzerine çalışan bir firmadır.
açılış daveti açılınca bekleriz herkezi.

iyi günler sinan gardaş[/QUOTE]

SIRADAKİ KONUMUZ TABİKİ AÇILIŞA DAVET OLACAKTIR.
AYRICA BU KONUMUZ İNTERNET DIŞI GELİŞMELERLEDE DUYURULACAKTIR.
AMACIMIZ SİTE ÜYELERİNDENDE DAVETTE(AÇILIŞTA) BİRİLERİNİ GÖRMEKTİR.

DEMEK GELDİN.BENDE ÇIKIP ALT KATA İNİYORUM GARDAŞ:)

Del Piero 01.04.2008 17:31

[B]Tamamen hayal ürünü bir oluşum gibime geliyor :)[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:24.