![]() |
BU KADARIDA OLMAZZ
Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
sivassporun 3 buyuklerle maçı olduğu zaman misafir trübüne giden sivaslı lara sesleniyorum
yapmayın etmeyin yaw bu kadar olmaz kendi memleketinzin takımı şampiyonluğa oynuyo siz buyukleri desteklıyosunuz. (bugun sabah okulda arkadaş yanıma geldi dediki stadyum da ki ankete oy attım dedi bende sevindim sivas bi oy aldı dedim.ama arkadaş 3 buyuklerden birine attım diyince ben fıttrıdm yaw elin takımına niye oy atıyon şampıyonluğa oynayan bi takımın varsa bu işler böyle gitmez hep beraber birlik olmalıyız birbirimize destek çıkmalıyız unutmayınki her şey sivasspor için en buyuk sivasspor) arkadaşlar bu konu hakkında yorumsuz kalmayın yorumlarınız beklıyorum |
--->: BU KADARIDA OLMAZZ
ewt arkadaşım doğru sölüon büyük sivasımız dururken ist takımlarına oy vermek çok saçmalık bide sivaslıysa bu şahıslar trbyszlktr
|
[QUOTE=fatihgn;342803]ewt arkadaşım doğru sölüon büyük sivasımız dururken ist takımlarına oy vermek çok saçmalık bide sivaslıysa bu şahıslar trbyszlktr[/QUOTE]
EWT YAW SİVASLILAR BUNLARI SÖYLEYENLER BEN BİZZAT ŞAHİT OLDUM:mad::mad::mad: |
İŞTE TÜM BUNLARA İNAT SİVASIMIZ ŞAMPİYON OLACAK . BIRAKIN HERKES İSTEDİĞİ YERE VERSİN
|
ARKADAŞLAR BU KONUDA NEDEN SESSİZSİNİZ ANLAMADIMM
|
bu insanlar zaten bizim maçlarımıza da gelmiyorlardır,gelselerde çekirdek çitlerler ancak
her yerde var kardesim bu 3 büyük sevdası!ama senin takımın su an onlara kafa tutmuş,tüm anadolunun gönlünü kazanmış,herkes inanki önce kendi takımı,olmazsa sivasspor şampiyon olsun diyor yani gönüllerin sampiyonu olmuşuz şimdiden! boşverin kardeslerim,biz bize yeteriz,inşallah şampiyon olarak herkese en iyi cevabı verip utandıracağız onları... |
[B][COLOR="Red"]***SIVASSPOR DENDINMI AKAN SULAR DURUR BIR SIVASLI OLARAK SIVASSPORUMUZ HER ZAMAN HER YERDE TAM DESTEK HEP DESTEK VARSADA YOKSADA ***SIVASSPORDAN BASKA TAKIMDA TANIMAM.SAYGILARIMLA...[/COLOR][/B]
|
Stadyum Anket
1 - Turkcell Süper Lig'de şampiyon kim olur? Kullanılan Oy Sayısı = 58013 Beşiktaş %3,9 Fenerbahçe %32,1 Galatasaray %31,6 Sivasspor %32,4 kardesler ,1 oy daha verdiiim ve öne gectik :) hadi desteğe devam |
bazıları diyor sivasspor şampiyon olamaz . arkadaşlar siz sivaslı olup takımımızın şampiyon olacağına inanıp destek olmazsak kim inanır zaten biz biribirimize kenetlenip bağlansak lig tv trabzonsporun değil sivassporun malarını verirdi haydi bir olalım şampiyonluğa kendimiz inanalım
|
SİVASLIYIM DİYE HER YERDE ÖVÜNEN, ANCAK BAŞKA TAKIMI DESTEKLEYENLER LÜTFEN KENDİNİZE GELİN. BIRAKIN ŞU RENGİ BU RENGİ HERKESİN HALA KABULLENEMEDİĞİ GERÇEK ŞAMPİYON SİVASSPORUMUZU HEP BİRLİKTE HEMDE COŞKULU BİR ŞEKİLDE DESTEKLEYELİM...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:54. |