SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   BİLET SATIŞI DEVAM EDİYOR (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=17795)

SivasSpor.Com 02.04.2008 23:16

BİLET SATIŞI DEVAM EDİYOR

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/maclar/bjksvs6.jpg[/IMG]

Beşiktaş maçının biletleri iki hafta öncesinden satışa sunulurken, ‘biletler bitti’ söylentileri dolaşmaya başladı. Ancak, şu ana kadar sadece 3 bin adet bilet satılırken, 7 bin adet bilet ise hala satılmayı bekliyor.

Geçtiğimiz hafta satışa sunulan Beşiktaş maçının biletlerinin satışına devam ediliyor.

Pazar günü Sivas’ta Turkcell Süper Lig’inin şampiyonluk adaylarından Sivasspor ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Bu önemli maçın biletleri iki hafta öncesinden satışa sunulurken, ‘biletler bitti’ söylentileri dolaşmaya başladı.

Bu durum bilet satışlarını etkilerken, Yiğidolar biletlerin bittiği düşüncesine sahip. Ancak Beşiktaş maçının biletleri bitmedi.

Şuana kadar sadece 3 bin adet bilet satılırken, 7 bin adet bilet ise hala satılmayı bekliyor.

[B][I]Sivasın Sesi[/I][/B]

sivas_kangallı 02.04.2008 23:21

--->: BİLET SATIŞI DEVAM EDİYOR

haydi sivaslılar takımımızı bu zorlu karşılaşmada yalnız bırakmayalım .

GuNaY 02.04.2008 23:24

[B]Şu saat itibari ile artık perşembe gününe geldik ve satılan bilet sayısı gerçekten içler acısı :confused: :mad:
Yönetim kazandığında avrupaya gitmeyi büyük ihtimal garantileyecek bir maçta biletleri 5 YTL artırmasınımı bahane ediyorlar!
İnşallah Sivaslılar genel Türk karakteristik özelliğini gösterek maç biletini almak için son günü bekliyordur... :confused: [/B]

yigido_furkan 02.04.2008 23:52

-->: BİLET SATIŞI DEVAM EDİYOR

bn pazar gunu aldim ama bu macta dolar stad kimsenin endisesi olmasin

NETLOG 02.04.2008 23:59

arkadaşım maç bileti şimdiden kalmaması lazımdı aslında bu maç çoook öenmli beşiktaşı safdışı bırakmak için takıma destek lazım 3 bin bilet satıldıgını öğrenince şaşırdım ama benim dileğim maç gününe kadar kalmaaz sanırım...

jakobieen 03.04.2008 00:15

-->: --->: BİLET SATIŞI DEVAM EDİYOR

[QUOTE=GuNaY;343638][B]
Yönetim kazandığında avrupaya gitmeyi büyük ihtimal garantileyecek bir maçta biletleri 5 YTL artırmasınımı bahane ediyorlar!
[/B] [/QUOTE]

bence geçerli bi bahane bu, bilet fiyatlarındaki %200 lük artışa anlam veremiyorum bi türlü.. sonuçta sivasta yaşayan insanların gelirleri ortada,hafta sonları bi maç keyfi olan, bir çok derdi kederi sadece bi 90 dakika için bi kenera bırakıp takımını izlemeye 4 eylüle gelen bir çok dar gelirli hemşerimin bu keyfininde elinden alınması üzüyor beni, kabul edilmeliki 30 YTL yi verecekleri -yada vermeye çalıştıkları- daha önemli yerleri var birçok insanımızın ...

bunca maç 10 YTL ye izlendi, şimdi bu maçta bu %200 lük zam olmasa kulüp batacak mı.. soğukta karda yağmurda stada gelen taraftar bence -özeliikle bu üç istanbullunun- maçlarındaki fiyat artışını hak etmiyor..

[B]karşılıksız beni mutlu eden bi sivassporum var diyordum oda artık bedelini istiyo.. her yerde olduğu gibi artık maçları izlemekde zenginin işi olcakmış.. ne diyelim kısmet ..[/B]

GuNaY 03.04.2008 00:28

--->: -->: --->: BİLET SATIŞI DEVAM EDİYOR

[QUOTE=jakobieen;343660]bence geçerli bi bahane bu, bilet fiyatlarındaki %200 lük artışa anlam veremiyorum bi türlü.. sonuçta sivasta yaşayan insanların gelirleri ortada,hafta sonları bi maç keyfi olan, bir çok derdi kederi sadece bi 90 dakika için bi kenera bırakıp takımını izlemeye 4 eylüle gelen bir çok dar gelirli hemşerimin bu keyfininde elinden alınması üzüyor beni, kabul edilmeliki 30 YTL yi verecekleri -yada vermeye çalıştıkları- daha önemli yerleri var birçok insanımızın ...

bunca maç 10 YTL ye izlendi, şimdi bu maçta bu %200 lük zam olmasa kulüp batacak mı.. soğukta karda yağmurda stada gelen taraftar bence -özeliikle bu üç istanbullunun- maçlarındaki fiyat artışını hak etmiyor..

[B]karşılıksız beni mutlu eden bi sivassporum var diyordum oda artık bedelini istiyo.. her yerde olduğu gibi artık maçları izlemekde zenginin işi olcakmış.. ne diyelim kısmet ..[/B][/QUOTE]

[B]Gelir ortada, giderde ortada, Beşiktaş maçının önemi avrupayı garantileme maçımız.
Bu muhabbetler çok yapıldı ama yinelemede yarar var, normal bir maç 5 YTL, bu maçta olsun 15 YTL. Yani bir ayda toplam 20 YTL, bir günde kenara atması gereken miktar 1 YTL'nin çok altında ( buda sadece bu ay için, birde Galatasaray maçı için)
Ayda 20 YTL çok mu?
Sivasspor'un birisini karşılıksız nereye kadar mutlu etmesini bekliyorsun? Seneye Avrupada oynayalım diyoruz neyle oynayacağız, neyle transfer yapacağız?
Hep karşıdan beklemekle nereye kadar gidebiliriz?
Almadan vermek Allah'a mahsustur. Birşeyler vereceksin ki karşısında kulübünden birşeyler bekleyesin.
Amaç sadece futbol izlemek olursa, bunun ligi önemli olmaz, 2. lig 3. lig. biz burada da oynarız. Ama Süper Lig diyorsak birazda elimizi cebimize atalım.
Kulübe yardım için bırakın bankaya gitmeyi oturduğu yerden bile SMS ile yardım etmeyen bir halkız. Ve Sivasspor'un umud etmeden kesin ve kısa sürede hedefe ulaşabileceği para tabiki Stad geliri...
Uzun lafın kısası Takımımız bu durumda iken değil 10-15 YTL, 30-40 olduğunda bile itiraz etmeye hakkımız yok![/B]

jakobieen 03.04.2008 00:39

-->: --->: -->: --->: BİLET SATIŞI DEVAM EDİYOR

[QUOTE=GuNaY;343664][B]Yani bir ayda toplam 20 YTL, bir günde kenara atması gereken miktar 1 YTL'nin çok altında...
Ayda 20 YTL çok mu? ![/B][/QUOTE]

bilete sıra gelene kadar, ayda 1 ytl ayırması gereken o kadar çok yeri varki bir çok hemşerimin..

bilmiyorum belki sorun bende, sizleri bilmiyorum ama bana bu 30 ytl fazla geldi ve sabırsızlıkla beklediğim bu maça gidemeyeceğim.. belki sivassporumu yeterince sevmiyorumdur kimbilir..

GuNaY 03.04.2008 00:47

--->: -->: --->: -->: --->: BİLET SATIŞI DEVAM EDİ

[QUOTE=jakobieen;343669]bilete sıra gelene kadar, ayda 1 ytl ayırması gereken o kadar çok yeri varki bir çok hemşerimin..

bilmiyorum belki sorun bende, sizleri bilmiyorum ama bana bu 30 ytl fazla geldi ve sabırsızlıkla beklediğim bu maça gidemeyeceğim.. belki sivassporumu yeterince sevmiyorumdur kimbilir..[/QUOTE]

[B]Tabiki burada öncelik sırası farklı olabilir. Zevkler ile ihtiyaç ve gereksinimler ayrı tutulmalı.
Sakın ha ben senin Sivassporluluğunu sorgulamıyorum :) Kimsede kimseninkini sorgulayamaz zaten ;)
Keşke imkanların el versede maça gidebilsen, hayırlısı olsun...[/B]

albina58 03.04.2008 04:01

Onu bunu bilmem,bu maça kim gitmek istiyorum da param yok bahanesine sığınmasın.Muhtelif topiclerde,farklı konularda,ülke ekonomisinden dem vururken,herşeyin yolunda olduğu mütemadiyen söylendi.Yine,sitemizde,deplasman maçları için,özelliklede istanbuldaki maçlar için,%5 ayrıltılan bir kısma,karşılığı 1000 ila 1500 işi kapasitesi olan haklarımızda bile ''50 000 milyon taraftar gitmeliydi'' diyen arkadaşlarım.Her geçen,yaklatığımız şampiyonluk yolunda,gerçek taraftar bu maçta belli olacak.
Avrupaya gidelim diyorsak,
Her sene şampiyonluğa oynayalım diyorsak,
Kent olarak, futbol endüstrisinden pay alamak,
Bacasız sanayimizin uzun yıllar tüttürerek,
Yarınlara emanet edeceğimiz,kendi evimiz SİVAS'ımızın,
Dahada kalkınabilmesi için,bugün bu paraları görmeyeceğiz.Zira,verdiğimiz bu paralar bize ziyadesi ile dönmektedir.

Ben sonuna kadar inanıyorum,bizim insamız,
Ehlikamildir,
Rahatına düşkündür,
Maç günü o stadyumda bir kişilik yer kalmayacak,dışardada girmek için bekleyen binlerce taraftarımız olacak.
Ayrıca bjk türübünüde eğer 30 ytl ise harikadır.
Deplasmanda,bizim taraftarımız her maçta aynı şekilde(Manisa-bursa-kasımpaşa olduğu gibi) bir kaç misli zamlara maruz kalmıştır.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:16.