![]() |
KAZANMAK İSTİYORUZ
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//bulent/buygun7.jpg[/IMG]
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun Beşiktaş maçı öncesi açıklamada bulundu. Beşiktaş maçının son derece zorlu geçeceğini anlatan başarılı Teknik adam hedefleri doğrultusunda kazanmaları gereken bir maç olduğunun üzerinde durdu. Uygun yaptığı açıklamada, "Beşiktaş maçı bizim adımıza, hedeflerimiz adına çok zorlu bir maç olacak. Beşiktaş son birkaç haftadır sıkıntılı günler yaşıyor. Ancak bu durum kimseyi yanıltmasın. Beşiktaş camiası büyük bir camia ve önemli futbolculardan kurulu bir ekip. Biz son haftalardaki kötü gidişin onları etkileyeceğini sanmıyoruz. Kaostan çabuk çıkabilecek bir takım. Biz Sivasspor olarak inanmış durumdayız. Sivasspor caiması olarak hedeflerimiz ve şampiyonluk doğrultusunda ilerliyoruz. Taraftarlarımızın ve bizi seven insanların duasıyla yolumuzda yürüyoruz. Beşiktaş maçını kazanmak istiyoruz. Kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız. İyi bir futbol sergilemek ve üç puan almak istiyoruz. Eğer bu maçtan galibiyetle ayrılırsak, bizi çok güzel günlere götürecektir. Bu maç öncesi inancımız, arzumuz ve keyfimiz yerinde. İnşallah kazanan taraf biz oluruz" dedi. [B][I]Sivasın Sesi[/I][/B] |
--->: KAZANMAK İSTİYORUZ
Insallah kazanacagiz,bu macida alirsak bjk aradan cikiyor ve geriye ilk mactan hesabimiz olan cincon kaliyor,onlarda sivasa geliyor,o macida alacagi z insallah,fenerle beraber sampiyonlar ligine gidecegiz,dünya devlerine sehrimiz hazir olsun.Ayin 20 inde Almanyada sivaslilargecesinde bulusmak üzere hoscakalin.herkese selamlar.
|
bu maci alirsak büyük firsat yakalariz cünkü bence bu hafta hem fener hem de galatasray puan kaybedecek ve bizim aldigimiz galibiyet süper olacak
|
Insallah alacagiz maci .Sivassporumuza basarilar dileriz.Saygilarimla...
|
şampiyonluk yolunda çok önemli bir maç inş kazanan taraf biz oluruz.
|
[FONT="Lucida Sans Unicode"][B]bu maçtan çekiniyorum inşallah ters bi sonuç almayız.inşallah 3 puanı alıp beşiktaşı intertotoya yollar bizde şampiyonluk mücadelemizi sürdürürüz.başarılar sivasspor,şampiyon sivasspor... [/B][/FONT]
|
-->: KAZANMAK İSTİYORUZ
Zirve mücadelesi veren Sivasspor, Beşiktaş'ı yenerek bir adım öne geçmek istiyor.
4.4.2008 3 büyüklerle zirve mücadelesi veren Sivasspor, yarıştaki rakiplerinden Beşiktaş’ı mağlup ederek bir adım öne geçmek istiyor. Şampiyonlar Ligi hedeflerine ulaşabilmek için Siyah-Beyazlılar’ı evlerine puansız yollamaları gerektiğini belirten Yiğidolar’ın teknik direktörü Bülent Uygun, “Hedefe adım adım yaklaşıyoruz. Kalan haftalarda en fazla puanı toplayıp, gelecek sene Avrupa Kupaları’nda mücadele edeceğiz” dedi. |
Yiğidolar alır maçı 2-0.Holoskoya ve diğer yabancılara para akıtan Beşiktaş'da karşılığını İntertotoya giderek alır yakışır İntertoto onlara.En azından 8 tane yemezler.Dularımız Bülent Hoca ve futbolcularla
|
İnşaallah evimizde 3 puanı alıp, zirvedeki yerimizi koruyacağımıza inanıyorum.
Bu maçta bende stadda yerimi alıp canlı seyredeceğim için çok mutluyum. İnşaallah güzel bir maç olacaktır. |
arkadaşlar ayrıca bugün bülent hoca besyo'da öğrencilerle bir araya gelecek bilginiz olsun.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:13. |