![]() |
AKIN YUVADA KALDI
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/akin2.jpg[/IMG]
Sivasspor’un başarısında büyük pay sahibi olan ve oynadığı maçlarda yaptığı kurtarışlarla Yiğidoların gönlüne taht kuran Akın Vardar iki yıl daha kırmızı-beyazlı formayı giyecek. 2003 yılında Aydınspor’dan Sivasspor’a transfer olan ve sözleşmesi sezon sonunda tamamlanacak olan Akın Vardar ile sözleşme yenilendi. Petkoviç’in sakatlığında Sivasspor kalesini başarıyla koruyan Akın Vardar’ın kendisini 2 yıllığına daha Kırmızı-beyazlı renklere bağlayan imzayı attığı öğrenildi. [B]YUVADA KALDIĞIM İÇİN ÇOK MUTLUYUM[/B] Başka bir kulübe gitmeyi düşünmediğini söyleyen ve yuvada kaldığı için çok mutlu olduğunu belirten Tecrübeli Kaleci, “Sivas’ta olmaktan ve Sivasspor forması giymekten dolayı çok gururluyum. İnşallah oynadığı sürece takımımın başarısı için elimden gelenin en iyisini yapacağım” derken, “Gerek yönetimimizle gerekse hocamızla yaptığımız görüşmeler neticesinde iki yıllık sözleşmeye imza attım. Yuvada kaldığım için çok mutluyum. İnşallah takım arkadaşlarımla birlikte Sivasspor’u gerek Avrupa’da gerekte Türkiye’de en iyi yerlere getireceğiz” dedi. [B][I]Hürdoğan[/I][/B] |
--->: AKIN YUVADA KALDI
ya bu ne kardeşim yeter artık biz petkoviçi deil akını istiyoruz sitedeki arkadaşlar birlik olalım sivasın büyük yükünü çeken bu başarıdaki en büyük parçanın sahibi olan akın deilmi petkoviç tecrübeliymiş yemişim tecrübesini akınım birbaşka o kale onun hakkıdır bence
|
bende akindan yanayim
petkovic yantopzade akini daha basarili buluyorum yillardir bize hizmet ediyor |
yabancı kaleci alıp kulubede oturtma luksumuz yok arkadaslar.. petkovıç ya oynar ya gider,petkovıc gıtmedıgı ve sakatlanmadıgı surece akın oynayamaz..
|
[B]ARKADAŞLAR KARAR HOCANIN TABİKİ AMA BİZ AKINDAN YANAYIZ. AKIN BU SENE SERGİLEDİĞİ PERFORMANSLA TARAFLI TARAFSIZ HERKESİN GÖNLÜNÜ KAZANDI. ÇOK İYİ MAÇLAR ÇIKARDI. TEKRAR KALEYE GEÇER İNŞALLAH...[/B]
|
-->: AKIN YUVADA KALDI
arkadaslar 2 kalecimiz zaman zaman goller yiyorlar, ama 2 kalecimizde mükemmel. Hepsi oynamak ister, hepsi oynar. Insallah ikiside faydali olur bize
|
akın doru karar vermiş.........
|
Akinin kalmasi cok iyi oldu hayirli ugurlu olsun takimimiza.Saygilarimla...
|
türk oyunculari gelistirmemiz lazim
|
Akın'ı tebrik ediyorum, hayırlı olsun.Arkadaşlar iki kalecimiz de iyi.Petkoviç de önemli maçlara imza attı unutmayalaım.Ama ben şuna karşıyım : Birinin oynaması için diğerinin sakatlanması mı lazım. Ayrıca Akın daha fazla oynamalı.Çünkü onu Milli Takımda görmemiz bizim için bir onur olacak.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:26. |