SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   GURBETTEN 2 ÖNEMLİ MESAJ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=17924)

SivasSpor.Com 09.04.2008 21:46

GURBETTEN 2 ÖNEMLİ MESAJ

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/sivas/abdullah_yigit.jpg[/IMG]

[B][I]Abdullah Yiğit / HÜRDOĞAN[/I][/B]

Sivasspor’un başarısına Sivas dışında yaşayan hemşehrilerimizin daha çok sevindiği muhakkak. Tabi yenildiği zamanda bizden çok üzüldükleride kesin! Çünkü onlar sürekli Sivaslı olmayan insanlarla birlikteler, dolayısıyla da bizlerden fazla etkileniyorlar.

İstanbul’da yaşayan ve adınında Muhlis Yolcu olduğunu söyleyen bir hemşehrimiz aradı. Beşiktaş maçında alınan yenilginin üzüntüsünü dile getiren bu hemşehrimizi daha çok üzen olay, Fenerbahçe-Kayseri ve Galatasaray-Gençlerbirliği maçlarında yaşanan hakem faciaları olmuş. Bir hayli dolu olan bu hemşehrimizin söylediği şu sözler dikkatimi çok çekti.

İstanbul’da öğretmen olduğunu ve aslen Kangal-Mescid köyünden olduğunu belirten Muhlis Yolcu “Ben yıllardır İstanbul’da yaşıyorum.

Sivasspor 3. ve 2.ligdeyken bile bana hangi takımı tuttuğumu sorduklarında “Sivasspor” diyordum, Sivaslı olarak başka bir takım adını söylemek bana ters geliyor. Ben Sivaslıyım ve Sivassporluyum. Bütün Sivaslı’larında Sivasspor’dan başka takım tutmaması gerekir. Şu anda görev yaptığım okulda çevremde Sivassporlu olmaktan dahada çok gurur duyuyorum. Yazılarını sürekli okuyorum ve Sivaslı’ların ilgisizliğinden bahsediyorsun. Sivaslı takımının kıymetini bilmeli, bizim gibi Sivas’tan uzak kaldığı zaman bilir ama iş işten geçer...” dedi.

Tabi daha çok uzun konuştu. Ben öncelikle bu hemşehrimizi canı gönülden tebrik ediyorum,çünkü Sivaslı olduğu için Sivasspor’dan başka takım tutmadığını söylediği için. Artık öyle bir duruma geldikki,Sivaslı’nın bile “Sivassporluyum” demesine sevinir olduk. Bu yazılanların son oynadığımız Beşiktaş maçında yaşananlarla alakası yok. Daha doğrusu “ihanet” sadece Beşiktaş maçında olmadı.

Bundan önce Fener ve Galatasaray maçlarındada ne yazıkki oldu, olmayada devam edecek...

Sivasspor com’a “Ferhat 58” ismiyle yorum yazan bir hemşehrimizin söyledikleri de bir hayli dikkatimi çekti. Yine bu konuyla alakalı bir habere bu hemşehrimiz şöyle bir yorum yazmış; “Ben doğma büyüme İstanbuldayım, dikkat edin “İstanbulluyum” demiyorum. Ben Sivaslıyım ve Sivassporluyum. Sivas’ı hiç görmemiş olsamda orası benim ata ocağım. 4 yıl öncesine kadar koyu Galatasaraylıydım, ama şimdi sadece fanatik bir Sivassporluyum....”

Bu iki örnek hemşehrimizin düşüncelerine katılmamak ve saygı duymamak elde değil. Zaten bunu başarmış olabilsek, Sivaslılar olarak hiç bir alanda ezilmeyiz ve bugün Sivasspor’dan çok Sivasspor taraftarı gündeme gelir, ama neredee.. Açık konuşmak gerekirse, hemşehrilerimizin bu doğru tesbit ve düşüncelerinin yayılması ve hayata geçmesi için daha çok zamana ihtiyaç var.

Aslında bir o kadarda kolay, sadece ve sadece mantıklı düşünmek yetecek ama düşünen yok ki...!

yerliturkuaz 09.04.2008 21:50

--->: GURBETTEN 2 ÖNEMLİ MESAJ

[B]SON MAÇTA GÖRDÜK Kİ SİVASTA YAŞAYANLARIN ÜÇ BÜYÜK TAKIMA SEMPATİSİ VAR...

AMA BAKIN İSTANBULDA SENELERDİR YAŞAYAN BİR HEMŞERİMİZ BEN SİVASLIYIM VE SİVASSPORU TUTUYORUM DİYOR.

BU SİZE KAPAK OLSUN BAŞKA NE DİYEBİLİRİM Kİ...[/B]

EyüphanAydın 09.04.2008 22:02

[B][COLOR="Red"]“Ferhat 58”[/COLOR] Kardeşimizi Gerçekten Kutluyorum.

Çok Doğru Demiş,Bu Sözlerini 3 Büyüklere Sempati Duyanlar,

Size Demiş..!!! Haberiniz Yoksa Girin SivasSpor.Com'a Bakın

[COLOR="Red"]'Abdullah Yiğit'[/COLOR] Abinizle 'Ferhat58' Kardeşiniz

Ne Demiş Merak Etmeyin Ağızınızın Payını Vermiştir.[/B]

XXCakir58 09.04.2008 23:20

-->: GURBETTEN 2 ÖNEMLİ MESAJ

Abdullah yigitin dediklerine katiliyorum ve ferhat58 dediklerini kutluyorum. Insallah birgün Memleketimizi görür

yigidoo 09.04.2008 23:30

Cekidek cigniyen taraftar olanakadar para vede tam destek cikan taraftar olsun. kuru kalabalik dan ne cikar sanki bolca kölgeleri olur ama ne kendilerine nede baskalarina faydasi olur.

Dark Force 10.04.2008 02:23

Sivasspor Şampiyon Olunca Derler Belki...Bırakın Şampiyonluğu ilk dört arasına girmeyi hayal eden onlarca anadolu takımı var......

Ertugrul 10.04.2008 03:39

[B]Abdullah ağbey yine konuyu çok güzel özetlemiş, ister Sivas'ta olsun ister
gurbette, hemşerilerimiz içinde diğer takımlara sempati duyanlar var. Bu
sadece bizim sorunumuz değil, bütün Anadolu kulübleri bu sorunu yaşıyor.
Ancak kırmadan, dökmeden bu sorunla mücadale etmeliyiz.
Abdullah ağbeyin sitemizden alıntı yapmış olmasıda çok güzel, 40 bine
yaklaşan üye sayımızla, günde binlerle ile ifade edebildiğimiz
yorumlarla Sivasspor'un en önemli haber portalıyız. Abdullah ağbey gibi
değerli hemşerilerimizin katkıları bizlerin doğru yolda olduğunu ve
sorumluluğumuzun arttığını hatırlatıyor. [/B]

zaralım 58 10.04.2008 08:23

abdullah abi yazıların çok güzel tebrikler devamını bekleriz

atababa111 10.04.2008 08:45

BENCE İSTANBULDAKİ SİVASSPOR TARAFTARI SİVASTAKİ SİVASSPOR TARAFTARINDAN DAHA CEFAKAR VE DAHA ATEŞLİ.

ÇEKİRDEK YİYEREK AĞZINDAN TEK BİR TEZAHÜRAT ÇIKMADAN MAÇ İZLEYEN TARAFTAR 3 BÜYÜK TARAFTARIDIR KANIMCA.

gardasin.58 10.04.2008 08:50

ya arkadaslar 3 böyük 3 böyük bu takimlari kim böyütüyor kactane istanbullu var bu takimlarin arkasinda yoneticisinden tutun taraftarina kadar 100/90.sani anadolu insani istanbul takimlarini havalara kaldirir yere goge sidirmayiz AMA KENDI SEHRIMIZIN TAKIMINA GELINCE YERDEN YERE VURURUZ INSAN BIRAZ UTANIR YAHU AMA TABI UTANMA DUYGULARI VARSA.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:07.