![]() |
MAÇIN YILDIZI MEHMET
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/maclar/kyssvs22.jpg[/IMG]
Sitemizde yapılan anket sonuçlandı. Üyelerimiz, Sivassporumuzun deplasmanda Kayserispor`u 1-0 mağlup ettiği maçın yıldızı olarak Mehmet`i seçti. Yapmış olduğumuz ankete göre Mehmet kullanılan oyların %52,23`ünü alarak maçın yıldızı seçildi. 2110 üyemizin katılım gösterdiği ankette Mehmet 1102 kişinin oyunu aldı. Mehmet`i 301 oy ile Sergio, 262 oy ile Abdurrahman ve 251 oy ile Petkoviç takip etti. [B][I]Sivasspor.com[/I][/B] |
--->: SİZCE MAÇIN YILDIZI KİM?
mehmet yildiz macimizin yildiz ve petkovic
|
Yildiz yildiz olmustur bu macta. tabiki kaptan
|
Mehmet Yıldız...................
|
[B]10 numarasıyla "[COLOR="Red"]Sergio Pacheco de Oliveira[/COLOR]" kesinlikle maçın yıldızı...
9 numarasıyla "[COLOR="Red"]Mehmet Yıldız[/COLOR]" her zamanki gibi süperdi...[/B] |
hepsi yildiz gibi oynadi "!!!!!!!! :):):):):)
|
[B][COLOR="Indigo"]Mehmet Yıldız yine golünü attı. [/COLOR][/B]
|
PUHA PUHA PUHA PUHA HAYRETTİNE'E VERDİM.MAÇIN YILDIZI HEPİMİZİ ÇİLEDEN ÇIKARDI
|
Bütün takımı kutluyorum ancak bence maçın yıldızı Oliviera idi. Adama Alex'in benzeri filan diyorlar ama biz öyle dersek hakkını yemiş oluruz. En az Alex kadar tekniği yüksek artı daha fazla koşuyor mücadele ediyor, takımı atağa çıkartıyor. Hakkaten Bülent Hoca tam ON munara adam transfer etmiş. Avrupa'da kendisinden çok faydalanacağız.
Bu arada Devran'ı, Muhammet Ali'yi, Diallo'yu, Abdurrahman'ı da özellikle üst düzey futbol oynadıkları için ayriyetten tebrik ediyorum. |
maci stad ta izledim mehme yıldız dı tabiki
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:39. |