![]() |
SİVASSPOR ANKARA MACINA ÖYLE GELELİMKİİ
:)ANKARA MACINDA TRÜBÜNLERİ COŞDURALIM FARKINDAYSANIZ LİDERLE ARAMIZDA 3 PUAN KALDI BİZ HER MACIMIZI ALALIM ONLAR NEDE OLSA KEDİ ARALARINDA MAC YAPIP PUAN KAYBEDECEKLER BİZ ÇILGINLAR58 OLARAK ÜSTÜMÜZE DÜŞENİ YAPALIM T.E :):):)
|
--->: SİVASSPOR ANKARA MACINA ÖYLE GELELİMKİİ
takım bu zor şartlarda buralara geldiyse bizde bize düşen görevi sonuna kadar yerine getirmeliyiz
|
tabıkıde pekmez alın yanınıza bagırın sesınız kısırdıkca yıyın bagırın ama ben gelemıyom baska yerdeyım yoksa
|
arkadaslar bu mac cok süper bi mac cok önemli...
|
ben maça gelecem hemde maçta borazan satmaya gelecem ondan aldım parayada içeri gırcemmmmmmmmm
|
[B]BEŞİKTAŞIN ÇARŞI GRUBUNU ANLATMAYA GEREK YOK SANIRIM. TAKIMLARINI ÖYLE DESTEKLİYORLARKİ YENİK DE OLSALAR HER AN MAÇI ÇEVİREBİLECEK POZİSYONA GETİRİYORLAR... BİZİM BÖYLE BİR ANLAYIŞIMIZ YOK AMA SON HAFTALARA GİRİLİRKEN ARTIK BU KONUDA BİRŞEYLER YAPILMASI GEREKİYOR...[/B]
|
öner efendinin dedigine katılıyorumm artık birleşib birşeyler yapalımm
|
kaç kişi yapacak peki?
sivastaki her mac öncesi bunu gündeme getiriyoruz ama değişen birşey olmadı bugüne kadar. sivastaki hemsolar stad içinde bari hep bir ağızdan destekleyin takımımızı,onlar gençlik,biz cılgınlar grubuyuz diye farklı tezahuratlar yapana kadar birlik olun,en azından su iki macımızda yapın bunu. tamam staddan cıkınca yine kendi grubunuza katılın ama artık buna stad icnde son verin birlikten kuvvet doğar!!! unutmayın |
BU MAÇTA İLK İKİ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ HADİ YİĞİTLERİM
|
Tüm stad Çılgınlara eşlik etmeli ayrıca bide maraton tribünde bulunan taraftarlar lütfen size seslendiğimizde tezahüratlara karşılık verin
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:59. |